• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Herkesin yapısı karekterin vardır
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran seni sen olduğun için sevsin kendini zorlama cilveli olucam diye komik durur:)
Bu nasıl diyim içten gelen bir tavırdır karşı tarafa yansıttığın enerjidir
Herkesin çekicilik özelliği farklıdır
Kimi kadın seksi ve cilvelidir kimi kadın daha gizemli ve tatlı sert soğuk bir çekiciliği vardır
Mesela karanlıklar ülkesinde baş rolü oynayan kadın
O kadın cilveli bir kadın değil rol gereği soğuk sert odun duruyor
Ama gel gör ki çook çekici. Seksiliği o sert ve gizemli duruşu katıyor kaç tane erkek hasta
Tuhaf bir örnek verdim ama anlatabilmişimdir inşallah :KK70:

Doğru haklısın ama öküz ne anlar soğuktan gizemden :D

Benim bir erkek kanka vardı.Kız arkadaşı cilveli olacam diye abartırmış öyle eğilip popoyu göstermeler falan.Dekolte ve miniler.Soğumuş oyüzden.Ayrılmış kızdan.

valla en beklemedi gi zamanlar erkekler çok mutlu oluyor cafede oturunca bi bakış la bile etkileyebilirsin beline sarılip kimseye caktirmadan ona dokunabilirsin çok heyecanlaniyolar tecrübeyle sabit :D çalışırken Ona heyecan verici mesaj atabilirsin kokunu ozledim falan ahah :D

onun dışında fantaziler biraz Faso geliyor bana en doğal cilve kadının kendi öz cazibesini kullanmasidir oyle yok şarap yok çilek onlar süs valla :D

Aralara nokta koyinca ne oldu simdi :KK70: kapı ve duvar mı :KK53: :KK53:

Noktali yorum oldu. :KK70:
Konu sahabı sevgiline hemşirenin sus işaretini yapıp usulca yaklaş ve iğneni batır :KK53::KK53:
Şaka şaka usulca yaklaş ve buse kondur bakalım buraya yazabilcen mi :KK70:

:KK70::KK70:

Ben gidiyorum sizi takibi de biraktim artik. :KK70:

Alllaahh ne sevişmesi adam azıcık dudağıma yanaşsa heyecandan her tarafı deviriyorum :KK70:

O zaman cilveli olan o. :KK70:

Back
X