- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin yapısı karekterin vardır
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran seni sen olduğun için sevsin kendini zorlama cilveli olucam diye komik durur:)
Bu nasıl diyim içten gelen bir tavırdır karşı tarafa yansıttığın enerjidir
Herkesin çekicilik özelliği farklıdır
Kimi kadın seksi ve cilvelidir kimi kadın daha gizemli ve tatlı sert soğuk bir çekiciliği vardır
Mesela karanlıklar ülkesinde baş rolü oynayan kadın
O kadın cilveli bir kadın değil rol gereği soğuk sert odun duruyor
Ama gel gör ki çook çekici. Seksiliği o sert ve gizemli duruşu katıyor kaç tane erkek hasta
Tuhaf bir örnek verdim ama anlatabilmişimdir inşallah![]()
Sevişmek istiyorsanız o ayrı tabiişveli cilveli olayım diyor hatun kişisi oda olmuyor işte öyle isteyince
ne tokum sonra açlık sınırında geziyorum
![]()
Anlıyor ki seni seçmiş canım :)Doğru haklısın ama öküz ne anlar soğuktan gizemden![]()
Aralara nokta koyinca ne oldu simdiBiz kim sevi.s.mek kim. Yazarken bile utandim.
Cilveyi de anca kapiya duvara yapariz bis.![]()
Konu sahabı sevgiline hemşirenin sus işaretini yapıp usulca yaklaş ve iğneni batırBencee hemsirenin sus isareti bilem yeter .![]()
Kız arkadaşı cilveli olmak nedir yanlış anlamış benceBenim bir erkek kanka vardı.Kız arkadaşı cilveli olacam diye abartırmış öyle eğilip popoyu göstermeler falan.Dekolte ve miniler.Soğumuş oyüzden.Ayrılmış kızdan.
Biz kim sevi.s.mek kim. Yazarken bile utandim.
Cilveyi de anca kapiya duvara yapariz bis.![]()
Alllaahh ne sevişmesi adam azıcık dudağıma yanaşsa heyecandan her tarafı deviriyorum![]()
Aralara nokta koyinca ne oldu simdikapı ve duvar mı
![]()
![]()
Konu sahabı sevgiline hemşirenin sus işaretini yapıp usulca yaklaş ve iğneni batır
Şaka şaka usulca yaklaş ve buse kondur bakalım buraya yazabilcen mi![]()
Alllaahh ne sevişmesi adam azıcık dudağıma yanaşsa heyecandan her tarafı deviriyorum![]()
Ne güzel heyecanlarAlllaahh ne sevişmesi adam azıcık dudağıma yanaşsa heyecandan her tarafı deviriyorum![]()
yazdik ya kızNe içinden gelirdi işte onuda bi söylesende bizde tutkulu falan olsaydık![]()
Konu sahabı sevgiline hemşirenin sus işaretini yapıp usulca yaklaş ve iğneni batır
Şaka şaka usulca yaklaş ve buse kondur bakalım buraya yazabilcen mi![]()
:) sen ona yaklaş o devirir belki :)Alllaahh ne sevişmesi adam azıcık dudağıma yanaşsa heyecandan her tarafı deviriyorum![]()