- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bu uğurda sabahlayacak kadar enerji doluyum kursu varsa parası neyse verir onada giderim yaşamayalım anlatın lütfen![]()
Deme kiz oglagim ben. Yoksa sende mi karaturnaammm :)) Hicte kazulet oldugumu dusunmuyorum.Anaa oğlaklar kazuletmi oluyomuş![]()
![]()
vücut tepki veriyor arada öp de alışsin bünye
![]()
Konu başlığını görünce aklıma "eşeğe cilve yap demişler , osurmuş"deyişi geldi.konu sahibi senin için demiyorum yanlış anlama lütfen.
bak cilve yaparken saçmalarsan seninki bu tepkiyi verebilir dikkat![]()
![]()
Tam cilveli olucam bir gülme geliyor diyorsunAy ben gülerim
Tam cilveli olucam bir gülme geliyor diyorsun![]()
Ne aşırı ne az ayar verCen ortamdan ortama fark var fazlasını da sevmez sıkılırlar sürekli değil ara ara cilve gerek odunlar falan ama kendisinin de cilve yapmaya ihtiyacı var cunku unutmayınki onlarda yapar hep biz yaparsak biz istersek bu sefer görev gibi görür.![]()
Aaa gecmis olsun hastanedeymissiniz tam goster ama elletmeye musait bir alan
Pervane done done itaatkar bir kole neler geciyor aklimdan tovbe tovbee![]()
Tam cilveli olucam bir gülme geliyor diyorsun![]()
Pisli konuPisli konu, abovv.
Yasim tutmuyor.
bye
Not: gazi enistemizin bu kdr cabuk normale donmesine cok cok sevindim.Erkek akli iste, engelleyemezsin![]()
Pisli konu![]()
+18 tadınmadan yaz yazabildiğin kadar bence
![]()
canim benim mesela dediğim gibi beklemediği anları kolla sevdiği şeyleri biliyosundur özellikle sevdiği şeylerden yola çık ona tatlı bişey yap not yaz senle hersey çok harika ve cok özel de onu düşündüğünü hep belli et ama onu skmadan ben durup dururken yoldan geçiyorDuk akşamfazlada kımse yok dur surda bi animız olsun deyip kocaman öpüyordum merdivende çok şaşırıyordu beklemiyordu sinemada uyur gibi yapıp kulağına bişeyler fisildadigimda oluyordu zaten kulak bölgesinden çok etkilenirler gece durup dururken uyucam ben de biraz zaman geçince arayip seni gordum rüyamda suan yanımda olsaydın dün gibi özledim tenin elini falan filan o uyandiginda afallayabilir ama çok hoşuna gider caktirmaz odunluga vurabilir bu saattemi falan der aldırış etme alay eder ama deli olurHah işte ne yapıcam da ayar vericem![]()