• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşve cilve bilmiyormuşum :D

Kızlar bu başlıktan ve yazılanlardan sonra benim libidom Allahu ekber dağlarına çıktı:rolleyes:.
Kocam eve gelir gelmez azıcık göstere göstere işve cilve yapayım dedim:KK30: (ki normalde kocam çok cilveli olduğumu söyler).
Kendimizi yatakta bulduk.:confused: Ben hep işveliysem bu akşamki neydi. Bu akşamki işve cilveyse biz hiç yataktan çıkamayız ki:KK70:
Burada yazılanların bir çoğu cilve değil striptiz resmen, onu anladım.:-)

Kızlar bu başlıktan ve yazılanlardan sonra benim libidom Allahu ekber dağlarına çıktı:rolleyes:.
Kocam eve gelir gelmez azıcık göstere göstere işve cilve yapayım dedim:KK30: (ki normalde kocam çok cilveli olduğumu söyler).
Kendimizi yatakta bulduk.:confused: Ben hep işveliysem bu akşamki neydi. Bu akşamki işve cilveyse biz hiç yataktan çıkamayız ki:KK70:

Ben hala kazuletim ama en azından birimize yaramış :D

Tam olarak naptın :D

Bence her kadında mevcuttur bi bakıs gülüs vs nebileyim iç güdüsel olarak kadınlarda mevcuttur.
;)

Ayy bir kazulette benim ama nasıl desem işve cilve yok gören suratsız der soğuksun der ama iş sonuş odaklı yada kaçamak falansa üstüme tanımam adamın aklını alırım.Ama öyle hani herkesi etkisi altına alan bi havam enerjim yok malesef ki sanırım bu doğuştan gelen bişey hatta annem teyzemler falan da kazulet :D

Bence aşk olacak aşkkkkk :KK36::KK60:
O biterse işveside boş cilveside..
Ay yerim ben kocamı özledim yaaa:KK22:
Gelsede şu kazınmış saçlarımla orta sehpaya çiksam, tavan yaptım şuan :KK53:

Yengeç su, terazi hava grubunda o yüzden ben çok havai hareket ediyorum o daha ağır kalıyor. Ama dışarda yan yana gören bana daha ağır başlı der evdeki halimle hiç alakam yok :KK70:Kapıdan girince resmi ciddi insan gidiyor saçma sapan hareket eden bir insan çıkıyor. Kocam gelince kapıda popomu sallayarak karşılayan bir insanım :KK70::KK70:
Ben de teraziyim , aynen anlattığın gibi dılarda ciddi ve soğuk duruyorum elimde olmadan ... ama evde çocuk gibi çılgın gibiyim, eşim oğlak , ağır abi

Ayy bende her ne kadar cilveli olmak istesemde olmuyor sanırım insanın doğasında Olmalı..yalnız cilveli kadınlar Herşeyi yaptırabiliyorlar yaaaa

Gecenlerde esime bu karikaturu gondermistim, simdi birbirimize bakarken refleks olarak niye baktin diyince gulmeye basliyoruz, devam diyoruz :)
Bosverin işveyi cilveyi sonuç bu :)

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 309
Ayy onceden bende cok odundum nasil amlatilir bilmiyorum da sonradan bi acildim. Rahat konusurum mimik kullanirim surekli gulumserim gozlerimin ici parlar bisey anlatirken icten kahkalar atarim falan. Bide tatli dilli konusup egolarini överim bazen cilveli oldugumu soulerler

Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.

Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde :KK70:

Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim :KK70:

Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.

Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi :KK70:

İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir :KK70:

Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin :KK70:
Sekerim evlenince oluverirsin işveli. Gizemli seyler soyleyebilirsin evlendikten sonrasi icin.dugunden sonra yakışıklı de gozz kirp

Back
X