- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.581
neden yürüyemedin ki bende anlamadım. temponu birden arttırmasaydı. bir daha o bayanı görürsen sende onun arkasından yürü dayanabildiğin kadar dayan, zamanla artar kondüsyon. açlıkla ilgili şöyle olabilir enerjisizlikten :)
moralin bozulmasın,bu diyet oldukça düşük kalorili olduğu için bu durumu yaşadın.diyet bittikten sonra herşey normale dönecek.zaten spor yapılmasını tavsiye edilmiyor,vücut güçsuz kaldığı için.spor beni de zorlar bu dönemde,bu yüzden hızlı yürüyüş yapmıyorum,orta tempoda yürüyorum..
Ben geldimm
O yumurtalar ne tatlı gelır sımdı sana..
Cansucumm pes etme ya aç kalmayı başarıyorsun sporun lafımı olur
hadi bakalım süpersin süper. az da olsa hareket faydalıdır.
Bu kadar guzel bı yogurt yememıstım çay kaşığıylamı yesem acaba
Degisen bıse yok kı ndn olmasn
iyi vermişsin o zaman sende benim gibi 3 kilo garanti verirsin belki daha da çok verebilirsin gibi geldi bana. dediğin gibi bir daha tartılma birden çok kilo kaybettiğini görünce insan mutlu oluyor :)
akşam yemeğide bitti. :)
ızgara biftek yerine tavuk döner ısıttım mikrodalgada üzerinede bir tane domatesten yağsız sos yaptm aynı iskender gibi oldu çok lezizdi gerçekten 100 gr kadardı.salatayıda 1 saat sonra yedim daha doğrusu salata yapmadım kıvırcık yedim 5 6 dal kadar bir tane kırmızı biber yedim tatlı birazda dereotu umarım fazla yememişimdir diyorum ne bileyim akşam ki meyvemide saat 11 de acıkmştm 1 erik olark yemiştim
afiyet olsun!
Genel bir sorum var: Burada yazdığınız diyet planlarını nereden buldunuz?
Şu yüzden merak ettim:
1.Bendeki İsveç diyeti programı ile uymuyor. Bendeki internetten bulunmuş çeviri yapılmış bir diyet planı değil. Amerika'da yaşayan bir prof dr. hazırladı. İç hastalıkları, diyet, sindirim sistemi uzmanı 30 yıllık bir doktor. Ayrıca Türk-Arap melezi göçmen olduğundan, Amerika'da yaşasa da Türk beslenme tarzını falan çok iyi biliyor.
Sizin yazdığınız listelerin kaynağını bilmek ve karşılaştırmak isterim. Burada açıklayamayacağınız kaynaksa, özel mesaj atabilirsiniz.
2.Yazdığınız listelerde çok bariz bir eksik var. Düzenli olarak kolon temizleyecek ve sindirim sistemini sakinleştirecek yiyecekler yok. Yağ yakıcılar yok. Yazdığınız çoğu yiyeceğin besin değeri düşük. İsveç diyeti kolon temizleme üzerine kurulu. Bu listelerin İsveç diyet listesi olduğundan emin misiniz? :)
Yanıt yazanlara şimdiden teşekkürler. Bendeki listeyi sonra paylaşacağım, önce kafamdaki bir iki noktayı toparlamak istiyorum.
Merhaba,bu diyet Türkiye de ilk defa Aylin Livaneli nin Milliyet Gazetesindeki köşesinde duyuruldu.İnternete okuduğum kadarıyla asıl adı '13 Days'.Çok düşük kalorili bir diyet olduğu için doktora danışılmadan uygulanmamalı.
Kaldı 11 gün :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?