Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar tekrar merhaba gecen hafta ısvec dıyetıne basladım fakat bır turlu adepte edemedım kendımı ama gun ıcerısınde yıne 1000 kalorıyı asmamaya calıstım bugun tekrar basladım ama yorumlarda kasların erıdıgını soylemıssınız spor yapsak kaslar korunur mu ve sureklı kalsıum yenılıyo aslında dıyet sonunda bır zarar gören var mı ?

evet bende duydum öyle bir şey ama sporla dengelenebilir sanırım. Ayrıca bu diyetin sonunda zarar gören olduğunu duymadım hiç.

Kızlar kahvemi ve sigaramı içtim :)) gerçi şuan karnım çok aç mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Bu diyette insanda çok halsizlik oluyo günde yarım saat pilates yapabiliyorum en fazla. Spora falan çıkamıyorum malesef.Sizin nasıl gidiyo?

merhaba arkadaşlar bende bugün 2.günümdeyim. hiç tartılmadım 6 günün sonunda tartılmayı düşünüyorum. bende kahvemi içtim ve leslie ile 3mil yürüdüm kendimi çok iyi hissediyorum.. bence bundan sonra kimse bozmasın ve tam gaz gidelim 13 günün sonuna ne dersiniz ? :)

kızlarrr ıspanagımı 2 yumurtamı ve domatesımı yedım offff karnım acaıp sıstı bıtkı cayımı da ıctı mı degmeyın keyfımee kendımı super hıssedıyoum

Kızlar kahvemi ve sigaramı içtim :)) gerçi şuan karnım çok aç mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Bu diyette insanda çok halsizlik oluyo günde yarım saat pilates yapabiliyorum en fazla. Spora falan çıkamıyorum malesef.Sizin nasıl gidiyo?[/Q

mutfaga gıtme ıstegını bence suyla bastır canım ben suyumun ıcıne lımon koyyorum bı dılım cok guzel koku ve tat ve acıkmıyorum sende dene ıstersen

selam kızlar..ben bugun 4.günümdeyim 65 ile başladım bugun 63 geldim. benim hedefim 14. gün sabah tartıldığımda 60 gelmekti ama spora fazla yüklendim sanırım 3 günde 2 kilo gitmiş bile. suyumu da çok içiyorum uyum sağladım iyi gidiyo.. 4. gününde olan var mı? kaç kilo geldiniz bu sabah?

benım bu dıyete baslamamda bı arkadasm vesıle oldu eskı resımlerını gördüğümde şok oldum tam 13 günde 18 kilo vermıs ama sporu da ıhmal etmemıs ve sabahları yuruyuse gıtmıss daha sonra ısı bırakıp evde kalmıs tabı makarnalar börekler gelmıs fakat eskı kılosuna yıne de dönmemiş 2-3 kılo almıs ama o da cok normal su ve sporla kaslarına zarar vermemıss fakat spor yapmassak kaslarımızın erıyeegını dusunuyorum bence kılolar gıttıkten sonra duzenlı sporla vucudumuzun sarkmıs yerlerını de duzelte bılırız boylece yaza fıstıklar gıbı gırebılırız oram ıktı buram cıktı derdıne son cıtcıtlı badı yazın senden kurtulmak ıstıyorummmm:))))

benım bu dıyete baslamamda bı arkadasm vesıle oldu eskı resımlerını gördüğümde şok oldum tam 13 günde 18 kilo vermıs ama sporu da ıhmal etmemıs ve sabahları yuruyuse gıtmıss daha sonra ısı bırakıp evde kalmıs tabı makarnalar börekler gelmıs fakat eskı kılosuna yıne de dönmemiş 2-3 kılo almıs ama o da cok normal su ve sporla kaslarına zarar vermemıss fakat spor yapmassak kaslarımızın erıyeegını dusunuyorum bence kılolar gıttıkten sonra duzenlı sporla vucudumuzun sarkmıs yerlerını de duzelte bılırız boylece yaza fıstıklar gıbı gırebılırız oram ıktı buram cıktı derdıne son cıtcıtlı badı yazın senden kurtulmak ıstıyorummmm:))))

18 kilomu vermiş çok iyiiiii
Ben biraz önce bozdum diyeti malesef çok kötüyüm oturup ağlıycam şimdi sinirimden. Yarın en baştan hiç bozmamak üzere başlamam gerekiyor. Sırf kendimi motive etmek için fiziğini beğendiğim ünlülerin fotoğraf albümünü oluşturdum. Diyet günlüğü tutuyorum. Birde birbirimize destek olursak çok iyi olucak. 13 günde en az 7 kilo vermem lazım.

18 kiloyu verdikten sonra uzun süre muhafaza edebildi mi arkadaşın canım? ben 60 olsam daha ne isterim diyodum şimdi sizin yüzünüzden çıta yükseltesim var :D

bu arada ben bunu 2011 yazında bir kez daha yapmıştım o zaman 13 günde toplam 4 kilo verebilmiştim. sonra moralim cok bozuldu bikaç gün ara verdim kilo geri aldım ama biraz zaman geçince diyetleri daha rahat yapmaya başladığımı anladım. bu diyet sadece 13 gün boyunca kilo verdirmekle kalmıyo sonrasında kilo verilmesini de destekliyo bence. sonra elma diyeti yapmıştım ve 5 kilo daha vermiştim ben mesela. normalde de cok zor kilo verebilen biriyimdir. mesela bu kez kesinlikle isveç falan gibi kısa süreli diyetler yapmıcam diyodum ama ne kdr uğraştıysam 65 in altına inemedim en sonunda başladım ve 3 günde 2 kilosu hemen gitti. bakalım 13 gün sonunda kaç kilo gidicek :)

Ben biraz önce bozdum diyeti malesef çok kötüyüm oturup ağlıycam şimdi sinirimden. Yarın en baştan hiç bozmamak üzere başlamam gerekiyor. Sırf kendimi motive etmek için fiziğini beğendiğim ünlülerin fotoğraf albümünü oluşturdum. Diyet günlüğü tutuyorum. Birde birbirimize destek olursak çok iyi olucak. 13 günde en az 7 kilo vermem lazım.

verırsın tatlım ama spor yapman sart bu dıyette galıbaa oturarak yag mı erırmıss dımı cok mu bozdun bence arada bozulur bende sımdı sutlu kahve ıctım sıgaranın yanınaa olur aradaaa devam et tatlım bastan baslama ben bı haftadır dıyetteyım ısvec degıl ama kacamaklarım kek cekırdek lokum kahve sıcak cıkolata ıgkofte ona ragmen 5 gunde 1.700 gıtmıss
13 gunde 7 kıloyu vercez benım hedefte 10 kılo 75 ım su anda 13 gunun sonunda 65 tabı ondan sonra bı 10 kılom daha var ısın ucunda ıddıa var bır maas yatıyo kaybetmememız gerekıyo kızlar

18 kiloyu verdikten sonra uzun süre muhafaza edebildi mi arkadaşın canım? ben 60 olsam daha ne isterim diyodum şimdi sizin yüzünüzden çıta yükseltesim var :D
valla su anda gayet ıyı eskı fotolarını görünce sok olmustum 3-4 kılo almıs gerı ama yemıs dıkkat etmemısss her dıyette zaten bır seene muhafaza etme donemı var o kıloyu 1 sene muhafaza edersek bı daha almıyoruzz

canım sen bilirsin ama bence baştan başlama.. eğer kaçırdığını düşünüyorsan akşamı sadece tarçınlı yoğurt yiyerek geçir. sürekli baştan başlamak insanın şevkini kırıyor.benide öğlen komşum çaya çağırdı bayağı ısrar etti gittim yedim ama az az. akşamda bir tabak tarçınlı yada naneli yoğurt yemeği düşünüyorum..yarın 3.günle devam..

selam kızlar..ben bugun 4.günümdeyim 65 ile başladım bugun 63 geldim. benim hedefim 14. gün sabah tartıldığımda 60 gelmekti ama spora fazla yüklendim sanırım 3 günde 2 kilo gitmiş bile. suyumu da çok içiyorum uyum sağladım iyi gidiyo.. 4. gününde olan var mı? kaç kilo geldiniz bu sabah?

canım çok iyi gidiyorsun maşşallah diyeyim sana.. bu gidişle 13gün sonunda 58 olursun sen.. :)

verırsın tatlım ama spor yapman sart bu dıyette galıbaa oturarak yag mı erırmıss dımı cok mu bozdun bence arada bozulur bende sımdı sutlu kahve ıctım sıgaranın yanınaa olur aradaaa devam et tatlım bastan baslama ben bı haftadır dıyetteyım ısvec degıl ama kacamaklarım kek cekırdek lokum kahve sıcak cıkolata ıgkofte ona ragmen 5 gunde 1.700 gıtmıss
13 gunde 7 kıloyu vercez benım hedefte 10 kılo 75 ım su anda 13 gunun sonunda 65 tabı ondan sonra bı 10 kılom daha var ısın ucunda ıddıa var bır maas yatıyo kaybetmememız gerekıyo kızlar

bir tabak makarna yedim ve kola içtim gitti malesef diyet ama dediğin gibi yarın başlıycam ve bozmuycam. Benim sporla aram hiç iyi değil ama daha önceden isveç diyeti yaparken günde yarım saat pilates yapıyodum yine yapıcam hem pilates yapmak kendimi çok iyi hissettiriyo =) birde bende şöyle bir durum var diyeti boduğum zaman tam bozuyorum her şeyi yiyorum ama diyet yaparkende hiç kaçamak yapmam mesela. Bugün malesef bozdum ama. Neyse hepbirlikte devam edicez artık =)

bende de aynı bozunca kıtlık sendromu yasıyorum resmen sımdı tavugumu yedım ben kırmızı et yemıyorum maalesef onun yerıne tavuk yıyorum o 200 gr agzımda cogaldı zor yedım mıdem nasıl kuculmus

canım sen isveçi neden bıraktın kas eritiyor diye mi?

bir de boyun kaç

Back
X