- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.521
offf ya offf,
yine 76.3
okuyorum burda kızların yazdıklarını, arada diyeti bozduk, atıştırdık ama yine de az biraz daha verdik, diyorlar
ben yeminle bozmuyorum ya, dün öğlen ıspanak yedim, yağsız, salçasız, tuzsuz,bu kadar
akşamda, sadece 1 dilim salam ve 1 yumurta yedim
listedekinden bile daha az, ama canım hiç yemek istemedi, yoksa yerdim, daha az yiyeyim çabasında değilim:2:
dün bir arkadaş adetin mi yakın demişti ya, inşallah sebep budur
c.tesi hastalanmam lazım, acaba bu yüzden mi:18:
Bence de devam et canim sonra bastan bastan insan skiliyor diyetten. Kacinci gunundesin bilmiyorum ama sabah ekmek varsa onu yeme seker de atma kahvene karbonhidrat alma yani sirf protein git spor yap biseycik olmaz
Ben kahve icmedim arkadaslar ve yatiyorumm, hepinize iyi geceler dua edin bana sinavlarim iyi gecsin :)
Ben de regl öncesi 1 hafta su toplamaya başlıyorum ve en az 1 kılo sisiyorum. Biliyorum sinir bozucu ama lütfen sabret. Eminim Haftaya salı ve ya çarşamba senin kilonda daha hızlı bir düşüş olacak. Bence 13ü bitirelim ne olursa olsun
Kızlaaar an itibariyle tartılmış bulunmaktayım. Sonuçlar beni tatmin ediyor, neticede okadar da kolay kilo veremiyorum.
1. gün 81.5
2. gün 80.6
3. gün 80.5
4. gün 79.9
5. gün 79.4
Toplamda 2.1 kilo gitti 4 günlük diyet sonrası. İnşallah bu hızla devam eder
hepimize gelsin
Kızlar bugün 3. günüm sadece 200 gr verebildim..
64 kiloyum
Didemcim bugünki bildirimi yaptığım ben mi görmedim reglim son günü ve 82.9 a düşmüşüm iyi değilmi senin kilo verimin nasıl merak ettim
cnm yeteri kadar su içiyor musun? Ben en az 2 litre içiyorum hatta 2.5 3 litre.
kızlar 3 gunum veeeee 58.53 kg gosterıyo tartıııı
Harika cnmm. Hızımız aynı ben de toplam 2.1 kilo verdim, umarım aynı hızla devam ederiz :) Bu hızla toplam 6 kilo verebiliriz inşallaaah :)
Gayecim bu diyet bittikten sonra birkaç gün ara verip devam etmek istiyor musun? isveç diyeti olmasa da ?
yok canım bugun 3 gunum 2 vermısım
Slm kızlar bu gün itibariyle ben de başlamış bulunmaktayım. Başlangıç kilom:80.3
Hepinize Allah kolaylık versin...
Günaydınlar Herkese ,
Bugün 500 gr daha ilerleme (gerileme demek daha doğru olur sanırım:)) kaydederek 71 kg olmuş bulunmaktayım. Toplamda 3 kilo verdim
4 günde
Sağol canım sana başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin
Canım isvec diyetini 3ay içinde yapmamak gerekiyormuş ben diyet bitince 2gün ayran detoksu yapacam sonrasını bilmiyorum istersen birlikte devam edebiliriz
ben de acaba lahana diyeti mi yapsam diyorum. Hem detoks, senede 1-2 kere yapmak lazim. 1 haftada da ben 3-4 kilo veriyordum eskiden bu diyetle. Ben corbasini da yapmiyorum lahananin zeytinyagli yemegini yapiyorum. Lezzetli de oluyor. Sunu bir bitirelim karar veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?