- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
bitkiler derken hangi bitkiler ben yurt disindayim aslinda istiyorum hep okuyorum burada 5i bir yerde cayi filan neyse onlari merak ediyorum ama icemiyorum..)hazir mi aliyorsunuz yada icindeki maddeleri acaba burada bulabilir miyim ki kendim yapsam kisacasi hangi bitkilerden bahsediyorsunuz ona göre aktar bulayim burada..
evet canım 16 yasındayım cok sık diyet yapmamaya ozen gosteriyorum ama 20 kilo fazlam var kurtluyum şu kilolardan istiyorum boyum falan yerinde 168 cnm ama kilom fazla 80 kiloyum daha once 90 lara bile cıktım neden diye soracak olursanız aile problemlerimiz yuzunden kendimi oyle bir yemege vermiştim ki bir baktım 90 kilo olmuşum 3 ayda 10 kilo verdim bir şekilde ama okulların acılmasınada 40 gun kaldı 12-13 falan da gitsin istiyorum ideal kilom da 58 .neyse umarım anlatabilmişimdir.bu yuzden isvec diyetini sectim beni cok fazlada zorlamıyor aslında gunduz hic zorlanmıyorum da benim gece uykudan uyanıp yemek yeme problemim var sizce bunu nasıl engelleyebilirim o an uyanıp yiyorum sabah kalkncada pişman oluyorum size de oluyor mu hic boyle nasıl engelliycem bilmiyorum aslında bir engellesem cok guzel kilo vericem de işte..bana yardımcı olrsanız cok sevinirim .hepinize saglıklı gunler hihoyyyt
slm arkadaşlar nerdesiniz fisfisfis
ya benim canim skildi(( sanki gögüslerimde degisiklik var önceden dolgundu dikti kilo alincada iyce büyüdü simdi 10 kilo verdim ama sanki gögüslerim sarkmis gibi tabi öle sarkma degil ama bilmiyorum canim skildi 15 kilo daha verecem o zaman ne olur Allah bilir ay hic böyle olmamisti valla cok seviyordum gögüslerimi böyle dik duruyodu simdide öyle gibi ama yinede azicikta olsa eskisi gibi degil ne yapacam bilmiyorum spor yapiyorum acaba gögüs icin egzersizler filan mi yapmalyim yada ne yapayim..ya hic böyle birsey olacagini tahmin etmiyordum acaip moralim bozuldu ..herkesin güzel dedigi seyler fis olaCAK YA
slm cnm iyiym sen nasılsın yerimsenibenben burdayım canım?
nasılsın?
cnm bu çok normal bişi kilo alıp vermenin vucudumuza verdği en büyük kötülüklerinden biride bu malasef :1no2:ya benim canim skildi(( sanki gögüslerimde degisiklik var önceden dolgundu dikti kilo alincada iyce büyüdü simdi 10 kilo verdim ama sanki gögüslerim sarkmis gibi tabi öle sarkma degil ama bilmiyorum canim skildi 15 kilo daha verecem o zaman ne olur Allah bilir ay hic böyle olmamisti valla cok seviyordum gögüslerimi böyle dik duruyodu simdide öyle gibi ama yinede azicikta olsa eskisi gibi degil ne yapacam bilmiyorum spor yapiyorum acaba gögüs icin egzersizler filan mi yapmalyim yada ne yapayim..ya hic böyle birsey olacagini tahmin etmiyordum acaip moralim bozuldu ..herkesin güzel dedigi seyler fis olaCAK YA
Merhaba
Nasılsınız? Ben iyiyim. Buradayım. Siz neredesiniz?
Arkadaşlar lahana çorbasına başlıyorum. Malzemeleri aldım bir tek enginar alamadım enginar bulursam daha sonra enginarlı yaparım. Zaten lahananın zamanı geçmiş bu çorbayı aslında kışın yapmak lazım. Çorba dışında yumurta, et, ekmek, peynir yerim.
Lahana çorbasıyla ilgili bilgiler için adrese bakınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/206-lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
Tadının kötü olduğunu yazmışlar ama besleyici sağlıklı içesinde bir sürü sebze var. Biraz sonra çorbayı yapmaya başlayacağım.
Siz ne yapıyorsunuz?
yas pasta yaptim ama yiyemiyorum( hos istemiyorumda sanirim alistim artik :) gögüs icin hareketlerde yaptm kaldi aksam sporu kilo vermek zormus insan alisiyorda ama yinede vucudu eskisi gibi olmuyor....
yaptigim pastayi daha önceden koymustum bunu yaptim ama yiyemiyorum :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/291598-ya351-pasta304sim-bulamad305m.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?