• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar merhaba burada yeniyim. Bugün itibariyle isveç diyetine başlamış durumdayım. 100.6 ile her sabah tartılmayı düşünüyorum ve siz aktarmak istiyorum: Tek ricam lütfen destek olun :)

Kızlar 1.günüm bitti ve toplamda 1.8 kg vermişim :) 100.6 ile başladım şimdi 98.8 :) devam etmekteyim :)

süper başlangıççç, tebrik ediyorum :) tam gaz devam, biz bu kiloları vereceğiz ve her şeyden önce kendimiz çok mutlu olacağız :1: ben dün malum sevgililer günü, akşam yemeğe çıktık eşimle kaçamak yapmak durumunda kaldım :ssz: ama sabah tartıda 76,8 kg çıktım yine. yani kilo almamışım ama vermemişim de :) bugün kaldığım yerden devam ediyorum o yüzden yarın kg vermiş olarak uyanacağım dünü telafi edeceğim :8:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. çok duydum bu isveç diyetini. ama uygulamayı hiç düşünememiştim. taki şimdi ortalama 100-150 yorumu okuyana kadar. ben de pazartesi itibari ile bu diyete başlayacağım. kahvaltı zaten yapmıyorum bu yönden alışmam kolay olacak. zaten diyetteyim kilo vermem durduğu için şaşırtmam lazım vücudumu sanırım. 92.4 ten 80 kg düştüm 40 günde. bu benim için harika bişey. şimdi durdu şaşırtayım dedim vücudumu. bakalım neler olacak? takipteyim sizi ama ben pazartesi itibari ile yazmaya başlaycağım inşallah. kolay glsin hepinize...

bende hep başlayacağım diyorum bir aksilik çıkıyor. kilo vermemin durduğunu düşünüp aslında veremeyeceğimi düşünüyorum o yüzden başlayamıyorum. bugün resmen bir ekmek yedim. yarın başlamak istiyorm:( lütfen gazlayın beni. birde bu siteye girmeyi unutuyorum ben o da etkiliyor beni.. yardım destek lütfen:(

bugün, yani isveç diyetinde 4. günün sabahı tartı 77,5 gösteriyordu :52: 2 kg gitmiş bile şimdiden :) tam gaz devam ediyorum, iş yerine her öğlen yemekle beraber gelen şerbetli tatlılara rağmennnnn :47: inat ettim 13 gün boyunca o tatlılara göz ucuyla bile bakmayacağımmmmm, millet yedikçe ben kendimi suya ve bitki çayına vuruyorum #direnbitkiçayı :))) :10:

tebrikler:) çok güzel bir örnek oluşturuyorsunuz:D

merhaba arkadaşlar. çok duydum bu isveç diyetini. ama uygulamayı hiç düşünememiştim. taki şimdi ortalama 100-150 yorumu okuyana kadar. ben de pazartesi itibari ile bu diyete başlayacağım. kahvaltı zaten yapmıyorum bu yönden alışmam kolay olacak. zaten diyetteyim kilo vermem durduğu için şaşırtmam lazım vücudumu sanırım. 92.4 ten 80 kg düştüm 40 günde. bu benim için harika bişey. şimdi durdu şaşırtayım dedim vücudumu. bakalım neler olacak? takipteyim sizi ama ben pazartesi itibari ile yazmaya başlaycağım inşallah. kolay glsin hepinize...

bende bende istiyorum artıkk başlayabilmek:(

bende bende istiyorum artıkk başlayabilmek:(

Ben pazartesi başlayacağım canım kesinlikle. :56: Gel katıl bana destekleriz birbirimizi inşallah. Ben zaten diyet yapıyorum da kilo vermem durdu değişik bir yöntem izleyeyim dedim. 13 günlük diyet sonuçta bişey kaybetmeyiz. Çok zorlanırsam bırakırım ki zorlanmam sanırım çünkü şuan benim yaptığım diyette çok düşük kalorili. O yüzden zorlanacağımı pek sanmıyorum.

Ben pazartesi başlayacağım canım kesinlikle. :56: Gel katıl bana destekleriz birbirimizi inşallah. Ben zaten diyet yapıyorum da kilo vermem durdu değişik bir yöntem izleyeyim dedim. 13 günlük diyet sonuçta bişey kaybetmeyiz. Çok zorlanırsam bırakırım ki zorlanmam sanırım çünkü şuan benim yaptığım diyette çok düşük kalorili. O yüzden zorlanacağımı pek sanmıyorum.

yarın bir girişimim olacak bakalım.en kötü pazartesi artık :) bnmde kilo vermem durdu.ağustostan beri 12 kilo vermiştim.ocakta memlekete gidince 15 günde5 kilo aldım. yine bir ayda o 5 kiloyu da verdim de. bundan sonra nsıl olacak bilmiyorum.tahminen 74 civarındayım. her sabah girmeye çalışacağım siteye.:(

Son düzenleme:
yarın bir girişimim olacak bakalım.en kötü pazartesi artık :) bnmde kilo vermem durdu.ağustostan beri 12 kilo vermiştim.ocakta memlekete gidince 15 günde5 kilo aldım. yine bir ayda o 5 kiloyu da verdim de. bundan sonra nsıl olacak bilmiyorum.tahminen 74 civarındayım. her sabah girmeye çalışacağım siteye.:(

aynen bende 12 verdim durdu malesef :43: galiba şaşırtmak lazım vücudu. ondan başlayacağım ben yarın bir sorun çıkmaz ise inşallah :26:

süper başlangıççç, tebrik ediyorum :) tam gaz devam, biz bu kiloları vereceğiz ve her şeyden önce kendimiz çok mutlu olacağız :1: ben dün malum sevgililer günü, akşam yemeğe çıktık eşimle kaçamak yapmak durumunda kaldım :ssz: ama sabah tartıda 76,8 kg çıktım yine. yani kilo almamışım ama vermemişim de :) bugün kaldığım yerden devam ediyorum o yüzden yarın kg vermiş olarak uyanacağım dünü telafi edeceğim :8:

Ahh merhaba :) kimse beni görmüyor sanıyordum :) Bugün 3. günüm sabahındayım ve 800 gr daha vermişim yani toplamda 2.6 kg gitti bende yalnız tek sıkıntım bu sabah regl oldum. Kilo vermeye devam edermiyim yoksa bu süreçte dururmu?
Bu arada cevap verdiğin için çok teşekkürler :)

Ahh merhaba :) kimse beni görmüyor sanıyordum :) Bugün 3. günüm sabahındayım ve 800 gr daha vermişim yani toplamda 2.6 kg gitti bende yalnız tek sıkıntım bu sabah regl oldum. Kilo vermeye devam edermiyim yoksa bu süreçte dururmu?

aynen devam edersen neden dursunki?

rica ederim, birbirimize destek olmalıyız ;) bu süreçte vücudunda şişlik oluşacağı için tartı üzerinde kilo vermen durmuş gibi görünür ama dönemin bittikten 2-3 gün sonra tartı da fark görünür... yani bende hep öyle oluyor şişlik geçtikten sonra verdiğim kilolar ortaya çıkıyor o yüzden regl döneminde bırakmıyorum diyetimi. yine de kendi vücudunu sen daha iyi bilirsin, sen karar ver ;)

Son düzenleme:
bu sabah ki tartı durumum yine 76,8 kızlar, sanırım çalışırken benim için daha kolay oluyor her şey :5: hafta sonu kocayla baş başa kalınca ufakta olsa kaçamak oluyor :( neyse moral bozmak yok, önümüzde ki hafta içi bol bol kilo vermeye devam edeceğimmm, diyeti bırakmak yokkk :8:

bu sabah başladım 75.1 kilom. ıspanak ve biftek yiyemiyorum. onları da artık ıspanak yerine karnabahar ve tavuk olarak değiştirip yiyeceğim. hadi hayırlısı olsun herkeseee:))

rica ederim, birbirimize destek olmalıyız ;) bu süreçte vücudunda şişlik oluşacağı için tartı üzerinde kilo vermen durmuş gibi görünür ama dönemin bittikten 2-3 gün sonra tartı da fark görünür... yani bende hep öyle oluyor şişlik geçtikten sonra verdiğim kilolar ortaya çıkıyor o yüzden regl döneminde bırakmıyorum diyetimi. yine de kendi vücudunu sen daha iyi bilirsin, sen karar ver ;)

bunu söylemen çok iyi oldu sonunda verdiğim kiloyu görebileceksem ne mutlu bana :) kaçırmak yok aynen devammm :)

bugünde sinirle birşeyler yedim.annem hep der zaten biz sinir olunca yyiyoruz diye. pazartesi başlıyorum!!! lütfen beni bırakma en azından ilk 6 gün:((

Back
X