- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.681
Kızlar merhaba burada yeniyim. Bugün itibariyle isveç diyetine başlamış durumdayım. 100.6 ile her sabah tartılmayı düşünüyorum ve siz aktarmak istiyorum: Tek ricam lütfen destek olun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba burada yeniyim. Bugün itibariyle isveç diyetine başlamış durumdayım. 100.6 ile her sabah tartılmayı düşünüyorum ve siz aktarmak istiyorum: Tek ricam lütfen destek olun :)
Kızlar 1.günüm bitti ve toplamda 1.8 kg vermişim :) 100.6 ile başladım şimdi 98.8 :) devam etmekteyim :)
bugün, yani isveç diyetinde 4. günün sabahı tartı 77,5 gösteriyordu2 kg gitmiş bile şimdiden :) tam gaz devam ediyorum, iş yerine her öğlen yemekle beraber gelen şerbetli tatlılara rağmennnnn
inat ettim 13 gün boyunca o tatlılara göz ucuyla bile bakmayacağımmmmm, millet yedikçe ben kendimi suya ve bitki çayına vuruyorum #direnbitkiçayı :)))
![]()
merhaba arkadaşlar. çok duydum bu isveç diyetini. ama uygulamayı hiç düşünememiştim. taki şimdi ortalama 100-150 yorumu okuyana kadar. ben de pazartesi itibari ile bu diyete başlayacağım. kahvaltı zaten yapmıyorum bu yönden alışmam kolay olacak. zaten diyetteyim kilo vermem durduğu için şaşırtmam lazım vücudumu sanırım. 92.4 ten 80 kg düştüm 40 günde. bu benim için harika bişey. şimdi durdu şaşırtayım dedim vücudumu. bakalım neler olacak? takipteyim sizi ama ben pazartesi itibari ile yazmaya başlaycağım inşallah. kolay glsin hepinize...
bende bende istiyorum artıkk başlayabilmek![]()
Ben pazartesi başlayacağım canım kesinlikle.Gel katıl bana destekleriz birbirimizi inşallah. Ben zaten diyet yapıyorum da kilo vermem durdu değişik bir yöntem izleyeyim dedim. 13 günlük diyet sonuçta bişey kaybetmeyiz. Çok zorlanırsam bırakırım ki zorlanmam sanırım çünkü şuan benim yaptığım diyette çok düşük kalorili. O yüzden zorlanacağımı pek sanmıyorum.
yarın bir girişimim olacak bakalım.en kötü pazartesi artık :) bnmde kilo vermem durdu.ağustostan beri 12 kilo vermiştim.ocakta memlekete gidince 15 günde5 kilo aldım. yine bir ayda o 5 kiloyu da verdim de. bundan sonra nsıl olacak bilmiyorum.tahminen 74 civarındayım. her sabah girmeye çalışacağım siteye.![]()
süper başlangıççç, tebrik ediyorum :) tam gaz devam, biz bu kiloları vereceğiz ve her şeyden önce kendimiz çok mutlu olacağızben dün malum sevgililer günü, akşam yemeğe çıktık eşimle kaçamak yapmak durumunda kaldım
ama sabah tartıda 76,8 kg çıktım yine. yani kilo almamışım ama vermemişim de :) bugün kaldığım yerden devam ediyorum o yüzden yarın kg vermiş olarak uyanacağım dünü telafi edeceğim
![]()
Ahh merhaba :) kimse beni görmüyor sanıyordum :) Bugün 3. günüm sabahındayım ve 800 gr daha vermişim yani toplamda 2.6 kg gitti bende yalnız tek sıkıntım bu sabah regl oldum. Kilo vermeye devam edermiyim yoksa bu süreçte dururmu?
Bu arada cevap verdiğin için çok teşekkürler :)
aynen devam edersen neden dursunki?
Regl döneminde kilo verilemiyormuş öyle duydum
pek sanmıyorum ben ama. sonuçta kilo verimi kalori ile alakalı olduğu için pek sanmıyroum. ama regl döneminde bazı bayanların tatlı krizi tuttuğu için verilemeyebilir![]()
Ahh merhaba :) kimse beni görmüyor sanıyordum :) Bugün 3. günüm sabahındayım ve 800 gr daha vermişim yani toplamda 2.6 kg gitti bende yalnız tek sıkıntım bu sabah regl oldum. Kilo vermeye devam edermiyim yoksa bu süreçte dururmu?
Bu arada cevap verdiğin için çok teşekkürler :)
rica ederim, birbirimize destek olmalıyızbu süreçte vücudunda şişlik oluşacağı için tartı üzerinde kilo vermen durmuş gibi görünür ama dönemin bittikten 2-3 gün sonra tartı da fark görünür... yani bende hep öyle oluyor şişlik geçtikten sonra verdiğim kilolar ortaya çıkıyor o yüzden regl döneminde bırakmıyorum diyetimi. yine de kendi vücudunu sen daha iyi bilirsin, sen karar ver
![]()
Ben pazartesi başlayacağım canım kesinlikle.Gel katıl bana destekleriz birbirimizi inşallah. Ben zaten diyet yapıyorum da kilo vermem durdu değişik bir yöntem izleyeyim dedim. 13 günlük diyet sonuçta bişey kaybetmeyiz. Çok zorlanırsam bırakırım ki zorlanmam sanırım çünkü şuan benim yaptığım diyette çok düşük kalorili. O yüzden zorlanacağımı pek sanmıyorum.