- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
slm kızlar herkese kolay gelsn inş büttün kilocuklarımızı veririzde kurtuluruz sunlardan hihoyyyt
ben regl olmak üzereym napsm bilmiorum smdimi baslasam su diyete bittikten sonramı bi akıl vern su bedbaht şişkoyaa mafoldumben
Merhaba nasılsınız?
Bende diyetimi bozdum çünkü adet öncesi durumları yaşıyorum.
Farevefil sağlığın için biber hapı kullanmanı önermiyorum Biber hapı kullanırken ve diğer zayıflama ilaçlarını kullanırken spor yapılmaması gerekiyor Kalp sağlığın bozulabilir Allah korusun.Ve Hapı kullanırken diyet yapmana gerek yok biber hapı kullanmaya devam edeceksen zaten hap iştah kesiyor aburcubur türü şişmanlatacak gıdalar yememen yeterli.
Bu kadar çok vucudunu yıpratma, çok sıkı diyet yapman sağlığını bozar.
Ben biber hapını biliyorum. 4 ay boyunca zayıflama ilaçlarını araştırdım. Biber hapını 3 gün kullandım kalp atışım değişti kendimi kötü hissettim. İlacı geri vereceğim.
Sadece uyarmak ve öneriler vermek için yazdım.
Dishe bende tavuk gögüs eti yiyorum bir değişiklik olmaz. Tavuk çabuk bozulan et olduğu için çok bekletmemelisin.
Bu diyette sabah aç karnına kahve veriliyor bu çok yanlış birşeymiş. Kahve yerine çay içebilirsiniz.
İnşallah bu hafta içi yeniden diyete başlıyacağım.
Diyeti yapan diğer arkadaşlar nasıl gidiyor?
Sağlıklı günler
çok zor ve yıpratıcı bir diyet arkadaşlar bu..ayrıca sağlıklı olduğuna da inanmıyorum ben..üniversitedeyken bir arkadaşımla yapmıştık ilk birkaç gün dayandık..sonra ızgara et yerine iskender diye bir fikir söyledi arkadaşım neden bilmemkaydirigubbakcemile3çok sıcak geldi bana bu fikir...sonra baktım havuç yerine cezerye yemiş arkadaş..pınar ben sana ihanet ettim içim rahat etmedi ne olur sende ye dedi..tamam o zaman kırmiim ben dedimdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
işte böylelikle son buldu benim isveç diyeti maceram...
qsd arkadasim yaninda bol su da iciyomusun ve spor yapiyormusun ?
Bugun de benim birinci gunum ama yarin esimin dogumgunu pastalar filan yenecek o zaman ne yapacam bilmiyorum yemem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?