Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Maşallah sana iyi ödem attın. İyi yağ yaktın. Ama ben dayanamadım çok ağır geldi bu diyet bana.
Evet ağır bir diyet ama ben harfiyen uymuyorum. Eskiden zayiftim sonra kilo aldim artik disari cikmiyordum cunku. Hareket ettiğim icin fazla kilo verdim bence. Bu diyeti yapmak sart degil ekmek tüketimini azaltırsak karbonhidrati yani sonra aburcubur yemez daha cok protein tüketirsek verebiliriz yinede. Benim icin onemli olan spor ve hareketlilik. Kosu sirasinda tikaninca banka oturur zayif kizlarin fotoğraflari bakıyorum motive ediyorum kendimi. Inan suan kalkacak gucum yok ama hirs insana her seyi yaptırabilir. Once inanmak gerek. Uzme kendini beslenmeni degistirerek ve haretket ederek de verebilirsin :)

Spor yaparken bayilcak gibi oldum tansiyonum düştü. Hastaneye gittik doktor diyet ismini duyunca cok kizdi. 1 gunde 2 bucuk kilo vermek de sağlıksiz dedi. Hakli tabi bende birakmak zorunda kaldim. Bence bu konu kapatilmali. 500 kalorilik bir diyet olduğunu dusunursek kilo verdikten sonra tekrar almamızin ihtimali cok yuksek. Aileden de fırça yedim o ayri :D

Iyı aksamlar kızlar bende doğum kilolarını veremeyenlerdenım haftasonu tüm ıslerımı bıtırrecegım temizlik ütü eşime yemek hazırlayıp dolaba koyacağım alısverısımı yapıp pazartesı ısvec é başlayacağım bu benım 2 denemem ılkını 5 yıl önce yapmıştım 0 kaçamak ıle 6 kılo vermıstım bakalım bu sefer be olacak.....

Merhabalar pztsi bende başlayacağım bu diyete daha önce tam uymama ragmen vermiştim inş. bu sefer uyarım .
Merhaba ben de pazar günü başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olucak
Şekerler benım pazar günü 6 günün sıze eşlik ederım kolay gelsin cumartesi her buldugunuzu da yemeyın :)

Dün nette gezinirken bu diyete rastladım.gece karar verdim.bugün alışverişi tamamladım.bir tartıda 72 bir tartıda 74tüm.ben 73 baz alıyorum:) bugün başladım.inşallah başarırım.birbirimize destek olalım vazgecmeyelim inşallah.çünkü ben 60 lı hallerimi çok özlüyorum.

Dün nette gezinirken bu diyete rastladım.gece karar verdim.bugün alışverişi tamamladım.bir tartıda 72 bir tartıda 74tüm.ben 73 baz alıyorum:) bugün başladım.inşallah başarırım.birbirimize destek olalım vazgecmeyelim inşallah.çünkü ben 60 lı hallerimi çok özlüyorum.
Bende bugün başladım 1.günüm bitti sayılır hadi bakalım inş hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz.

Bende bugün başladım 1.günüm bitti sayılır hadi bakalım inş hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz.

Inşallah.
Biraz halsizim sadece, o da çocuklardan sürekli aktifim:)ama aç değilim.ben diyete doğadanın kayısılı çayını ekledim.daha önce de duymuştum bağırsak calıştırıyormuş.4.gün tartılacağım.
hadi bakalım kolay gelsin bizlere.

Bende bugün başladım 1.günüm bitti sayılır hadi bakalım inş hepimiz hedeflerimi
sabah kahvaltısız nasıl oluyr
inanç ve kararlılık sonucu psikolojik büyük ihtimal acıkmıyorsun her şey bizim elimizde gerçekten

Inşallah.
Biraz halsizim sadece, o da çocuklardan sürekli aktifim:)ama aç değilim.ben diyete doğadanın kayısılı çayını ekledim.daha önce de duymuştum bağırsak calıştırıyormuş.4.gün tartılacağım.
hadi bakalım kolay gelsin bizlere.
Bende doğadan yeşil çayından içtim bir bardak onun harici harfiyen uyguladım 1.günü . Sabah tartılmayı düşünüyorum ama bakalım sabahki psikolojime bağlı olucak glb tartılıp tartılmamam

Tartılıp kilo vermediğini görmek hevesimizi kırabilir.keşke dayansak da sonunda tartılsak:) senin kilon kaç hedefin ne?az once nette ideal kilonu hesaplada hesapladım 59 çıktı.3 isveç diyeti yani:(

Kahvaltıya dayanamayanlar için 1 haşlanmış yumurta sabaha alınabilir.menü gün içine yayılabilir yazıyordu bir yerde.

Benim ideal kilom 50 ve az önce tartıldım ve diyete 59.6 ile başladım bu sabah 58.7 çıktım aşırı mutluyum şu an iyi ki tartılmışım diyorum :KK71:

Çok sevindim.Maşallah diyelim.darısı bana.ben bugün mutsuz uyandım çünkü kahvaltı yapamayacaktım.evdeyim diye sanırım.yarın işte daha çok oyalanırım.

Back
X