Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün benim 3. günüm ve başladığım andan itibaren 2,5 kilo gitti bu hızl daha ne kadar böyle devam eder bilmiyorum ama hayatımda ilk kez diyet yapmaya karar verdim ve şimdilik sonuç beni daha da motive etti :KK28:

bugün 500 gram daha gitmişşş:KK45: 58.8 le başladım şuan 57 yim. amacım 55in altını görmek bu diyetle inşallah böyle devam eder

malesef ben 4.gun birakmak zorunda kaldim.sabah inanilmaz bir mide bulantisiyla kalktim.hic istahim yok.kendime gelemedim daha.bebisimde var cok zorlandim ve 2.5 kilo kayipla biraktim.tabi bunun hepsi sudur..

Bugün annemle isveç diyetine başladık. Umarım güzel sonuçlar alırız , yaklaşık 15 kilo vermem lazım keza annemde. Güzel olan şey annemle birbirimizi motive ediyoruz dün aniden başlama kararı aldık :-) Ancak bir kaç mesele var aklımıza takılan . Örneğin öğün saatleri ne zaman olmalı ? Akşam yemeğini 18:30 gibi planladık ama öğlen hakkında bir fikrimiz yok. Haşlamış ıspanak soğanla kavrulup yense olur mu (yağsız) ? Ispanak yerine pazı tercih edilebilir mi ? Kahve için nescafe kullanmadık makinemiz olduğundan americano içiyoruz umarım buda sorun olmaz :) Ayrıca gün içinde forum mesajlarında gördüğüm üzere çoğu kişi bitki çayları içiyor bu diyette yazmıyor bir sorun olur mu? Ve son olarak ben yumurta pek sevmem 2 yerine 1 tane yesem bir sıkıntı olmaz heralde :) Bize yardımcı olursanız çok seviniriizzzz :))))

Bugün annemle isveç diyetine başladık. Umarım güzel sonuçlar alırız , yaklaşık 15 kilo vermem lazım keza annemde. Güzel olan şey annemle birbirimizi motive ediyoruz dün aniden başlama kararı aldık :-) Ancak bir kaç mesele var aklımıza takılan . Örneğin öğün saatleri ne zaman olmalı ? Akşam yemeğini 18:30 gibi planladık ama öğlen hakkında bir fikrimiz yok. Haşlamış ıspanak soğanla kavrulup yense olur mu (yağsız) ? Ispanak yerine pazı tercih edilebilir mi ? Kahve için nescafe kullanmadık makinemiz olduğundan americano içiyoruz umarım buda sorun olmaz :) Ayrıca gün içinde forum mesajlarında gördüğüm üzere çoğu kişi bitki çayları içiyor bu diyette yazmıyor bir sorun olur mu? Ve son olarak ben yumurta pek sevmem 2 yerine 1 tane yesem bir sıkıntı olmaz heralde :) Bize yardımcı olursanız çok seviniriizzzz :))))
merhaba :) ben de yumurtaya alerjim olduğu hiç hiç yiyemiyorum onun yerine kalorisini hesaplayıp peynir veya yoğurt yiyorum. gün içinde de çay kahve yerine yeşil çay içiyorum bildiğim kadarıyla her diyette öneriliyor yeşil çay. öğle yemeği konusu da size kalmış bence sonuçta kahvaltı yok çok geç saate sarkıtmadan yerseniz sabah halsizliği olmaz diye düşünüyorum. bir de sebzelerde birbiri yerine yenilebiliyor ıspanak yerine brokoli , pazı vs önemli olan aynı besin grubunu tüketmek. Tabi bunlar benim bildiklerim, kolay gelsin :)

merhaba :) ben de yumurtaya alerjim olduğu hiç hiç yiyemiyorum onun yerine kalorisini hesaplayıp peynir veya yoğurt yiyorum. gün içinde de çay kahve yerine yeşil çay içiyorum bildiğim kadarıyla her diyette öneriliyor yeşil çay. öğle yemeği konusu da size kalmış bence sonuçta kahvaltı yok çok geç saate sarkıtmadan yerseniz sabah halsizliği olmaz diye düşünüyorum. bir de sebzelerde birbiri yerine yenilebiliyor ıspanak yerine brokoli , pazı vs önemli olan aynı besin grubunu tüketmek. Tabi bunlar benim bildiklerim, kolay gelsin :)

gün içinde çay içiyorum demişsiniz fakat listede sadece sabah kahve yazıyor diğer öğünlerde yada aralarda almamız sıkıntı olmaz mı ?

gün içinde çay içiyorum demişsiniz fakat listede sadece sabah kahve yazıyor diğer öğünlerde yada aralarda almamız sıkıntı olmaz mı ?
Öğün aralarında günde 2 bardak şekersiz yeşil çay içiyorum sadece. Metebolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcı özelliği olan bir çay zaten onun dışında çay ve kahve tüketmiyorum sabah içtiğim kahvenin dışında

Öğün aralarında günde 2 bardak şekersiz yeşil çay içiyorum sadece. Metebolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcı özelliği olan bir çay zaten onun dışında çay ve kahve tüketmiyorum sabah içtiğim kahvenin dışında
Anladım yeşil çayı çok severiz zaten ,şimdi akşam yemeğinden sonra napıcaz diye kara kara düşünüyoduk yeşil çay içebiliriz. İlk günümüz bitti sayılır :21:

Anladım yeşil çayı çok severiz zaten ,şimdi akşam yemeğinden sonra napıcaz diye kara kara düşünüyoduk yeşil çay içebiliriz. İlk günümüz bitti sayılır :21:
ben de ilk başta yeşil çay konusunda ikileme düşmüştüm ama araştırınca bitkisel çayların yasaklanmadığını gördüm ki etkileri de bunu doğruluyor ama şeker kullanmayın :) benim 4. günüm 3 kilo verdim umarım siz ve anneniz de güzel sonuçlar alırsınız :)

Kizlar size 2. Gune baslamadan tartimi soyliyim ben cok mutlu oldum acikcasi insallah boyle devam ederim 74.2 ile basladigim kilom 2. Gun itabiriyle 73.5 olmus 700 gr ucmuuss bu gunde tam gaz ileri diyip kahvemi yapmaya gidiyorum 2. Gunumde kacamksiz gecicek azminizi kaybetmeyin sonuclari gorelim :)) bu arada hergunumu yaicam buraya

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Öğrenciyim tam da sınav haftası bu diyeti yapmakta çok zorlanıyorum 1.66 boyunda 85 likoydum 15 gündür spora gidiyorum ve 80 kiloya düştüm. Dün isveç diyetine başladım bugün 2. günüm ağır geldiği için bugün spora gidemeyecegim sınavlara çalışmak için enerji olsun diye sabahları bir tane ve akşamları bir tane kuru kayısı yiyorum ve bende alışkanık oldupundan sabah kahveden önce ılık suyla limon katıp içiyorum gece de sirkeli su içip yatıyorum dilerim bir zararı olmaz. dün tartıldığımda aynıydım. Bugün de 2. günüm 13 gün yapıp 5 kilo vererek 75 olmak istiyorum umarım 5 kilo verebiliirim..

bugün ikinci günüm benim :)
tebrik ederim cnm 15 günde çok güzel kilo vermişsin sporla birlikte bişey yaptın mı :)
bende gruba yeni katıldım 1.67 boy 72 kiloyum. 63 den yukarısını hiç görmemiştim bu sene ani bi kilo aldım 10 kilo hemencecik gitsin istiyorum :S bende yarın başlamayı düşünüyorum bu diyete :)

Back
X