Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bu gün gündüz inanılmaz yoğun bir iş günü geçirdim. artık hipoglisemiye girmek üzereydim. Sabahtan içtiğim bi kahve kızarmış ekmeğin yarısıyla 3 e kadar durdum. ıspanakla ve domatesle doydum ama :) ama çay kaçamağım var yalan değil.

günaydınlarrrrr
dünden bu güne 600 gr daha gitmiş ve ben 1 yıldır bir türlü göremediğim rakamı da gördüm ya artık ölsem de gam yemem :KK45:
bugün diyetin 4. günü, pazartesinden bu yana toplamda 2.6 kilo gitti ve ben asla ilk günlerde 1 kilodan fazla vermemiştim
pek mutluyum adım adım hedefe ulaştığını görmek çok güzel
e tabi açlıktan geberiyom bazen ama su gerçekten kurtarıcı
3 litreye yakın içiyorum yoksa duramazdım

dun dügün vardı ve tum ikramlardan yiyince bugun 800 gr. fazla çiktım. bir gun dogumgunu bir gun dugun hersey ustume ustume geliyor. bugun tutucam kendimi. 4. gün. herkese kolaylıklar dilerim

günaydınlarrrrr
dünden bu güne 600 gr daha gitmiş ve ben 1 yıldır bir türlü göremediğim rakamı da gördüm ya artık ölsem de gam yemem :KK45:
bugün diyetin 4. günü, pazartesinden bu yana toplamda 2.6 kilo gitti ve ben asla ilk günlerde 1 kilodan fazla vermemiştim
pek mutluyum adım adım hedefe ulaştığını görmek çok güzel
e tabi açlıktan geberiyom bazen ama su gerçekten kurtarıcı
3 litreye yakın içiyorum yoksa duramazdım
Melinda maaşâllah sana çok iyi gidiyorsun. Ben daha yeni işten geldim öğleden sonra uyanınca tartılıcam. Nöbet çıkışları ödemli oluyorum şimdi moralin bozulur.

Melinda maaşâllah sana çok iyi gidiyorsun. Ben daha yeni işten geldim öğleden sonra uyanınca tartılıcam. Nöbet çıkışları ödemli oluyorum şimdi moralin bozulur.
teşekkür ederim
benim çok kilom yok ona rağmen böyle vermeye devam edince mutlu oluyorum, inş çok zorlanmadan devamını getirip tamamlarım :KK22:

olsun yine de çok vermişsin maşallah sana
ben 4 kilo daha versem hayallerimdeki kiloya gelmiş olurum :KK49: ama 2.5-3 kilo daha versem de yeter
öğle yemeğimi yiyorum peynir özlemişim
çalıştığım için daha kolay uydum ama haftasonu korkuyorum çünkü diğer diyetlerimin katili de haftasonu :KK23: eşime uymucam bu sefer :KK48:

olsun yine de çok vermişsin maşallah sana
ben 4 kilo daha versem hayallerimdeki kiloya gelmiş olurum :KK49: ama 2.5-3 kilo daha versem de yeter
öğle yemeğimi yiyorum peynir özlemişim
çalıştığım için daha kolay uydum ama haftasonu korkuyorum çünkü diğer diyetlerimin katili de haftasonu :KK23: eşime uymucam bu sefer :KK48:

Evet bozma hedefe odaklan :)

Back
X