Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ya kizlar bende baslaidm ama bıraktım çok üzgunum kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden sürekli yiyorum ne olacak bilmiyorum

Keşke birakmasaydin bak bu diyet ağır geldiyse karatayi arastir uygula
Ben bundan birkaç yıl önce isveci denedim bir günü bile tamamlayamadim ama karatayi co k güzel uyguladık ekmek yoktu ama doyana kadar iki ogün yiyor acikmiyordum.
Ona alışınca ısveç çok zor gelmedi bana kara tayin sınırlı hali gibi o yüzden bir anda dalmayin yemeklere kaldığınız yerden kacamaklarla da olsa devam edin hiç yapmamaktan iyidir çok açılınca ekmek yemeyin ama ayran için doygunluk verir tatlı krizin iz tutarsa kuru kayısı yiyiyn aralarda azda olsa ceviz badem yiyin emin olun yine kilo verirsiniz

Arkadaşlar günaydın sanırım regl olacağım
Kilom dün ile aynı hiçbir değişiklik yok bugünde devam edeceğim bakalım yarın ne olacak

Ben burda herkese kendimce motivasyon sağlarken bugün dayanamadım eşim ve ogluma yaptığım dosttan yedim hemde beyaz ekmek hemde çeyrek ekmek hatta yarima yakin:KK61:300 kalori vardır 200 kalorilik hakkımı aksam iki haşlanmış yumurta yiyerek gecirsem bişey olur mu ya,aylardır diyetteydim ekmek yemiyordum tutamadım kendimi o_O
Hadi bana kızın
Birde birkaç gündür kilom sabit motivasyonun düştü onun da etkisi var temelde

Ya kizlar bende baslaidm ama bıraktım çok üzgunum kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden sürekli yiyorum ne olacak bilmiyorum
canım bunu tam olarak yapmasan kaçamaklar bile yapsan arada en azından mideni küçültüyor öyle düşün yani doymuyorsan 1 dilim kızarmış ekmek de ye mesela ya da bi kase yoğurt. 5. günüm bugun amerikan kalp vakfı diyetlerine bakıyodum eskiden onla çok aç kalırdım bundan sonra onu yapıcam ona bakınca öğünler o kadar dolu geldi ki buna kıyasla daha fazla kilo veremesem bile midem küçüldü onu biliyorum

Ben burda herkese kendimce motivasyon sağlarken bugün dayanamadım eşim ve ogluma yaptığım dosttan yedim hemde beyaz ekmek hemde çeyrek ekmek hatta yarima yakin:KK61:300 kalori vardır 200 kalorilik hakkımı aksam iki haşlanmış yumurta yiyerek gecirsem bişey olur mu ya,aylardır diyetteydim ekmek yemiyordum tutamadım kendimi o_O
Hadi bana kızın
Birde birkaç gündür kilom sabit motivasyonun düştü onun da etkisi var temelde

diyetin temel prensibi bozduğun zaman hiç olmamış gibi davran devam et :) ben de geçenlerde kaşık kaşık fındık ezmesi yedim gözüm döndü şimdi sen söyleyene kadar unutmuştum bak :D yapmak istiyorsan bunu kararlıysan takma kafana hiç bişey olmamış gibi devam et

bi de ben damacanayı salona aldım su içmek için mutfağa gidince böle bi aranıyorum ve ana öğünler dışında mutfağa gitmeyince aklına da gelmiyor kaçamak yapmak :)

diyetin temel prensibi bozduğun zaman hiç olmamış gibi davran devam et :) ben de geçenlerde kaşık kaşık fındık ezmesi yedim gözüm döndü şimdi sen söyleyene kadar unutmuştum bak :KK70: yapmak istiyorsan bunu kararlıysan takma kafana hiç bişey olmamış gibi devam et
Evet aslında çok kararlıydım hala da öyle ama dayanamadım birde kahvaltiyi geciktirmemek gerek onu anladım oğlum hastaydı gece pek uyum adim sabah geç uyandım 11 gibi çok açtım oda sebep of kem kum dikkat edicem artık

Kizlar 3. Gunumde 0 (sifir) kilo vermisim, tam sifir. Inanamiyorum. Dun bayagi zor gecmisti cok moralim bozuldu. Insallah bi hata yapmamisimdir, insallah durmaz. Hayirlisi..

Kizlar 3. Gunumde 0 (sifir) kilo vermisim, tam sifir. Inanamiyorum. Dun bayagi zor gecmisti cok moralim bozuldu. Insallah bi hata yapmamisimdir, insallah durmaz. Hayirlisi..

Suyu az içmişsindir diye tahmin ediyorum leylaleyli çünkü zaten ilk günlerde asıl ödem vücuttan atılıyor ve su içmeyince kilo kaybı da tartı da pek olmuyodur. Su içmeyi artır moralini bozma bence olabilir gayet

merhaba arkadaşlar, birçok konuda kadınlar klübü sitesinden yararlanıyorum. bana bu kadar faydalı olan bir siteye artık kayıt olmalıyım dedim ve kaydoldum:)
yarın isveç diyetine başlıyorum..ufak korkularım var :63: hafta içi hergün öğleden sonra dersm var. ve ders anlatıyorum. acaba sıkıntı olur mu? bir sıkıntı yaşayan varsa paylaşabilri mi? bi 5 kilo versem olcekkkk.
ama denemeye değer :)
yarın ilk gün ve birbirimizi destekleyelim :KK15:
herkese başarılar diliyorum...

Suyu az içmişsindir diye tahmin ediyorum leylaleyli çünkü zaten ilk günlerde asıl ödem vücuttan atılıyor ve su içmeyince kilo kaybı da tartı da pek olmuyodur. Su içmeyi artır moralini bozma bence olabilir gayet
Bunu hic dusunmemistim, olabilir. Su icmeyi hic sevmiyorum. Zorluyorum kendimi ama.. Hemen bi bardak iceyim madem.

Kızlar ben evde olmadığım için tartilamiyorum.
Ama çok merak ettim.
Herkes kaç kg ile başladığını.
Kaçıncı gün de olduğunu
Ve su anki kilosunu yazsa çok iyi olur.
Bizlere de moral olur
Ben 11. Gün deyim
ama kayseride az su ictigimden çok fazla gitmiyorum kilolar sanirim
Çarşamba evde olacağım.
13. Günde bildirim yapabilirim.

merhaba arkadaşlar, birçok konuda kadınlar klübü sitesinden yararlanıyorum. bana bu kadar faydalı olan bir siteye artık kayıt olmalıyım dedim ve kaydoldum:)
yarın isveç diyetine başlıyorum..ufak korkularım var :63: hafta içi hergün öğleden sonra dersm var. ve ders anlatıyorum. acaba sıkıntı olur mu? bir sıkıntı yaşayan varsa paylaşabilri mi? bi 5 kilo versem olcekkkk.
ama denemeye değer :)
yarın ilk gün ve birbirimizi destekleyelim :KK15:
herkese başarılar diliyorum...
Hiç sıkıntı olmaz zaten öğlen yemeğini tüyo üzerine bol şu icerseniz gayet enerjik olursunuz basarilar

Bunu hic dusunmemistim, olabilir. Su icmeyi hic sevmiyorum. Zorluyorum kendimi ama.. Hemen bi bardak iceyim madem.
Evet bende birkaç gün şu içmeyi azalttim hem enerjik düştü hem kilo veririm azaldi

Kızlar ben evde olmadığım için tartilamiyorum.
Ama çok merak ettim.
Herkes kaç kg ile başladığını.
Kaçıncı gün de olduğunu
Ve su anki kilosunu yazsa çok iyi olur.
Bizlere de moral olur
Ben 11. Gün deyim
ama kayseride az su ictigimden çok fazla gitmiyorum kilolar sanirim
Çarşamba evde olacağım.
13. Günde bildirim yapabilirim.
Benim. Bugün 7. Günüm çok yavaş güdüyor kilolar arada kacmaklarim da oldu o yüzden net yazıp kafa karıştırmak,istemiyorum

Kızlar 3. Günün sonu da _500 gr daha gitmiş mucize gibi bişey bu diyet.hergün akşam diyorum ki sabah kahvaltı yapacam sabah tarrtiya çıkıyorum fikrim değişiyor.
buugun itibariyle 1.800 gr gitti

Merhabalar!
Dun hic kilo vermemistim ama bu sabah iki gun onceye gore 800 gram eksik ciktim. Insallah boyle devam eder. 6 gunde birakirim diyordum ama sanirim 13 gune tamamlamaya calisacagim.

Back
X