- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #1.641
hosgeldın aramıza kutlarım.hadı kolay gelsınMerhaba Arkadaşlar , ben daha önceden de burda 2 diyet denemiştim 69 kg'dan 62 'ye düştüm ve sonraki iki ay boyunca sporsuz , afedersiniz ama c*mış gibiyedim ama 1 kg almışım sanırım diyet uyuyan metabolizmamı canlandırmış . E , hazır şu metabolizma çalıştıysa tekrar çalıştıralım bahanesiyle yarından itibaren isveç diyetine yeniden başlayacağım . Size her akşam yazacağım burdan birbirimize destek olalım
Başlangıç : 63.4
Hedef:55
Boy:1.65
Sevgilerle :
Duru Su Soysal
Pazartesi yarım yamalak.. Salı, çarşamba, persembe, cuma.
giden kilo: 3.600 gr.
tebrik ederim süper vermişsin bi problem olmadıkça sakın pes etme:81:
Roxalanne
tebriklerr.supersın aynen devam.ama bii sorcam bu alttakı kılo gostergesını nasıl yapıyorsun?
bu arada ben bu sabah dayanamayıp tartıldım.60 ile baslamıstım bugun 5.gunumun sabahında 58 gosterdı tartı :)
bugun 4 gıbı kayınvalıdemlerın yanına yazlığa gıdecegız ve pazarda oradayız.onlarda hominigırtlak yiyolar inşallah çok bozmadan donerım pazartesı sabaha.
ama planım var.aksama balık yerız buyuk ıhtımalle salatamı yag dokmeden once ayıracagım.sabahta ceyrek sımıtle yumurta benı paklar sanıırm oglenede yogurt dusunuyorum. hadı gorusuruz pazartesı. bildiririm size
günaydinlar herkese.. dünden bugün yarim kilom gitmis, yavas yavas ilerliyorum ne mutlu bana.. roxalanne inanirim canim, ben ilk isvec diyeti yaptigimda gözlerime inanamistim 1,3 kilo vermistimsevincten aynen gözlerim firladi yerinden
gece gece kalkip dans edebilmen! sunu diyim sana bu kilolar fazla dayanmazdevam et böyle!
Ve hedefim günde 4,5 - 6 lt arasında su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?