• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

benmde regl dönemmdi verdm ama büyük ihtimal öyledir :D çünkü benm erken bitti metobolizma değiştiği için önceki akşam gece 2 de patlamış biri ertesi günü yemeynce metebolizma ne oldu bu kıza demiştir:D yola çıktın devam et göreceksn faydasını ama 2 litre suyu ihmal etme sakın

arkadaslar sızı tebrık ederım de bende dun basladım bgn 2. gunum ama dunde oglen regl oldum. reglken verılır mı dıe dusunuyodum sımdı sızınde oyle olmuş oldgunuzu gorunce sorayım dedım. sızcede reglken verılır dımı? 2 lt ıctım dun bgnde ıcıyorumm =/

arkadaslar sızı tebrık ederım de bende dun basladım bgn 2. gunum ama dunde oglen regl oldum. reglken verılır mı dıe dusunuyodum sımdı sızınde oyle olmuş oldgunuzu gorunce sorayım dedım. sızcede reglken verılır dımı? 2 lt ıctım dun bgnde ıcıyorumm =/

elbette verilir arkadaşlar regl olunan dönemde vücutta ödemler oluşur bu doğrudur ama bol su için ve spor yapın mutlaka verebilirsiniz bende regldim ilk başladığım gün erken bitti elbet metebolizma değişime uğradı olabilir ama düzene girer dert etmeynz çnkü vücut çok besin değeri düşük şeyler yediğimizden bir anda sarsıntı geçiriyor ama korkmayın zayıflayacağız bu bizi öldürmez

anladım canım araştıracağım bunu

ne kadar araştırırsan araştır aklına yatan sonucu bulamayacaksın herkes farklı şeyler söyleyecek sana bu nedenle deneyimi olan birilerine sorman tercihim bak şimdi sana şöyle bahsedeyim ben 101. bilmem kaç küsür gramdım ilk başladığım gün aşırı şişman grubundayım boyum 163 benm ve 3. dereceden obezim aynı zamanda bu bir nevi diyabsız etmeyzet. eğer sen zorlanıp zorlanamayacağını düşünüyorsan kaybedersn kim zayıflamak isterde zorluk çekmez ki herkesin en büyük korkulu düşü değil mi bunu başarmak ve kazanmak için öncelikle bunları kafandan atmalısın diyeceksin ki ben zayıflayacağım gerekirse aç kalıcam ama zayıflayacağım o kilolarım beni rahat etmeyecek istediğim her kıyafeti bende giyeceğim kendimn gözdesi olacağım kafana bunu koy ben senden daha zor durumdayım ve inan benim iradem o kadar zayıf k hayatımda her şeyi yarım bıraktım ama hayatımda ilk defada kendime şans verip yarım bırakmayacağım ve hayalimdeki kişi olacağım daha başarılı daha sağlıklı daha seksi... bu herkesin tarif ettiği kişi o neden sen olmayasın ben olmayayım ki hadi sende başla ve asla şaşma menüleri taşırma su iç her şey yoluna girecek 1 ay olmadı mı 2. ay olmadı mı elbet 3 ay 4 ay sonra istediğimiz olacak. o kilolar bir anda alınmıyor zamanla alınıyor ağır ağır yıllarca süren aşamalarla bizde grekirse ağır ağır yıllarca süren aşamalarla vereceğiz ama vereceğiz

elbette verilir arkadaşlar regl olunan dönemde vücutta ödemler oluşur bu doğrudur ama bol su için ve spor yapın mutlaka verebilirsiniz bende regldim ilk başladığım gün erken bitti elbet metebolizma değişime uğradı olabilir ama düzene girer dert etmeynz çnkü vücut çok besin değeri düşük şeyler yediğimizden bir anda sarsıntı geçiriyor ama korkmayın zayıflayacağız bu bizi öldürmez

tesekur edrım ya ıcımı rhatlattın =) ben bıde bgn 2.gunde mesela 1 meyvenın yarısını yogurtla yedım bundan bısı olur mu sence ?

tesekur edrım ya ıcımı rhatlattın =) ben bıde bgn 2.gunde mesela 1 meyvenın yarısını yogurtla yedım bundan bısı olur mu sence ?

diyette yoğurt yok sende öyle yapmışsın sorun olmaz ama gramı aşmayalım dikkat edelm bnde bugn balık almaya gidemedm yerine 2 yumurta yarım domates yedim. bişi olmaz ama spor yapmayı unutma park vardır mutlaka yakınında o aletleri boş bulduun anda kullan.başarılar dilerim zayıflayacağız korkma. bugün sabah aç karnı benm 96.9 gözüktü ama öğlen 97.2 bugün 5. günüm düşün 101.2 den düştüm sende yaparsın

diyette yoğurt yok sende öyle yapmışsın sorun olmaz ama gramı aşmayalım dikkat edelm bnde bugn balık almaya gidemedm yerine 2 yumurta yarım domates yedim. bişi olmaz ama spor yapmayı unutma park vardır mutlaka yakınında o aletleri boş bulduun anda kullan.başarılar dilerim zayıflayacağız korkma. bugün sabah aç karnı benm 96.9 gözüktü ama öğlen 97.2 bugün 5. günüm düşün 101.2 den düştüm sende yaparsın

2.gün öğle öğününde 1 diilim salam ile 100gr yogurt demiyo mu ? oyle yazıo dıe ben oyle yaptım =/ ben hıc tartılmadım =( en son bakıcam =( kımınde ıse yaramıyormus sanırım ama 10 kişide 1 kiiyi okudum bu diyetin işe yaramadıgı =) cok saol destegın ıcın evet zayıflıcaz kesınlıkle bende senın gıbı versem 5 günde oh =)

2.gün öğle öğününde 1 diilim salam ile 100gr yogurt demiyo mu ? oyle yazıo dıe ben oyle yaptım =/ ben hıc tartılmadım =( en son bakıcam =( kımınde ıse yaramıyormus sanırım ama 10 kişide 1 kiiyi okudum bu diyetin işe yaramadıgı =) cok saol destegın ıcın evet zayıflıcaz kesınlıkle bende senın gıbı versem 5 günde oh =)

metebolizma bir anda düştüğü için 3. ve 4. günlerinde ve belki daha sonrasında kilo kaybetme duraksayabilir ama siz sakın vazgeçmeyn ve ümidinizi yitirmemeye sık tartılmamaya dikkat edin bunun etkisi fazla oluyor performans düşüklüğünde kilo konusunda başka biriyle görüşmemeye bakın insanın vaz geçme eğillimi fazla oluyor.başarılar...

kızlar hepinize marhaba.ben 118,5 kilo ıle dun bu dıyete basladım. cok saglıklı bır diyet oldugunu dusunmuyorum verılen kıloların hepsının yag oldugunu da... ama okadar cok dıyet yaptım okadar cok denedım kı... 2 yıldır asla ve asla motıve olup da 4 kılonun üstünde kılo veremedım kendımı parcalamama ragmen:( ondan oncesınde 3 kere 15 kılonun ustunde verıp hep fazlasıyla ala ala morbit obeze dönüştüm.ve artık en buyuk problem olan motıvasyon ve enerjimi kazanabilmek için bu diyeti seçtim.çok sağlıklı mı??? hayırrrr... ama bu diyete başlamdan once ben ne kadar saglıklı beslenıyordum ki??? gunde belkı 5000 kalorı yıyen, çikolata tatlı kızartma hergünnnnn tuketen. karın şişliğinden uyuyamayan, kalbıne agrılar gıren ... bu bence daha saglıksız ve daha tehlıkelı... bu yuzden basladımmm ve ıykı de baslaıdm. en azından acta yasayabıldıgımı gordum ve devam etmeye de kararlıyım
dun sabah 118.5 cıkmıstım bu sabah 116.5 cıktım ve bu benı cok cok sevındırdı. her gun 5 km yuruyus yapıyorum ve 2.5 3lt su ıcıyorum. ben bu dıyette kaçamak olarak sadece aksamlarıda 3übir arada nescafe tuketıyorum. onun dısında asla kacamagım yok. gelısmelerı her un paylaşacağım. hepinize sabır diliyorum. morelimizi yüksek tutalım...

Dıyetın 5.günündeyim bozmamak için Zor dayanıyorum hic ac degilim ama tatlı krizindeyim destekleyin beni lütfen bir diyeti daha fiyaskoyla sonuçlandırmak istemiyooooruuumm olaya bak hiç yüzüne bakmadığım seyler beynimde film şeridi misali dönüyor

Dıyetın 5.günündeyim bozmamak için Zor dayanıyorum hic ac degilim ama tatlı krizindeyim destekleyin beni lütfen bir diyeti daha fiyaskoyla sonuçlandırmak istemiyooooruuumm olaya bak hiç yüzüne bakmadığım seyler beynimde film şeridi misali dönüyor

sakın bozmaaaaaa. sonucu dusun yedık yedık ne oldu onu dusun ıradene hakım ol. bende tatlı manyago bırıyım hatta manyaktan daha oteeeeeee gunde 3 4 cıkolata yedıgım bıle olur yanı o dereceee:( ama tutuyrum kneıdmıııı. ve buna degdıgını gordukce daha da sabredıyorumm. benımde bgn 4. gunumm. ve 118.5 den 114.6 ya dustum. hayal gıbıı:) motıvasyonunu toplaaa ve tam gaz dewam et kılon kac kacla baslaıdn hıc verdın mı?

sakın bozmaaaaaa. sonucu dusun yedık yedık ne oldu onu dusun ıradene hakım ol. bende tatlı manyago bırıyım hatta manyaktan daha oteeeeeee gunde 3 4 cıkolata yedıgım bıle olur yanı o dereceee:( ama tutuyrum kneıdmıııı. ve buna degdıgını gordukce daha da sabredıyorumm. benımde bgn 4. gunumm. ve 118.5 den 114.6 ya dustum. hayal gıbıı:) motıvasyonunu toplaaa ve tam gaz dewam et kılon kac kacla baslaıdn hıc verdın mı?

Sagol canım ıYı geldi bu dünü atlattım ya herhalde bidaha bozmam :) ben 71 ile başladım bu sabah 68,5 ama en fazla 3 kilo daha verebilirim bence daha önce atkins diyeti yapmıştım arkadaşım ve Abim 15 kilo verdiler ben 6 da kaldım ama onlar 115 kiloydular benim tek derdim karın ve sırt bölgem bi 10 kilo versem toplamda 38 bedene dönmüş olacağım boyum 170 .. Destegini sürdürürsen çok sevinirim herkes bozmam için el birliği yapmiş sanki herkes ne gerek var filan diye sinirimi bozuyor:( benim kilo vermeye bacaklarımla ilgili bir sorun yüzünden devam etmem şart sanada Allah kolaylık versın kaç yasindasin yasında kilo vermede çok etkisi varmış bunu yeni anladım :)

bnmde bgn 5.gunum ve aynı senın gıbı hıssedıyorum cok halsıızm. tartılmadım sen tartıldın mı ? dayanmamız lazım yrn ilk aşamayı tammalıyoruz bak

arkadaşlar bende kıloluyum sıgarayı bıraktım ve oturarak çalışıorum....son 7 ayda 9 kılo aldım bırden bıre....nısan ayında dugunuımde var acaba yapabılırmıyım dıye dusunmuyo degılım....herkez zayılamış yorumlardan anlaşılan...ama aşırı açlık cekılıyormu arkadaslar halsızlık oluyormu ?????

Son düzenleme:
bnmde bgn 5.gunum ve aynı senın gıbı hıssedıyorum cok halsıızm. tartılmadım sen tartıldın mı ? dayanmamız lazım yrn ilk aşamayı tammalıyoruz bak

Dün ben çok halsizdim bugün çok enerji doluyum nasıl tartışmadan durabiliyorsun benim ilk işim tartılmak oluyor:) kilo verdim evet 71 ile başladım 68,400 yarın kaç olacak bakalım Perşembe ve cuma davetler var inşallah bozmam leziz yiyecekleri görünce :( sen kaçla başladın sende paylaş verildiğine inanmak azim verir insana :)

arkadaşlar bende kıloluyum sıgarayı bıraktım ve oturarak çalışıorum....son 7 ayda 9 kılo aldım bırden bıre....nısan ayında dugunuımde var acaba yapabılırmıyım dıye dusunmuyo degılım....herkez zayılamış yorumlardan anlaşılan...ama aşırı açlık cekılıyormu arkadaslar halsızlık oluyormu ?????

Bence kesin başla buna Yada atkins diyetine ikiside işe yarıyor bunda biraz halsizlik oluyor bende bas ağrısı filan oldu ama şimdi iyı gidiyor diğer diyette zaten ac kalmak diye bilet yok et yemeyetahammülün varsa onuda bi araştır :)sadece son gününe kadar devam etmek istediğin sonucu sana getırecektır yaş bünye vs önemli tabi herkes aynı kiloyu veremiyor ben az verenlerdenim :(

kızlar ben hala başlayamadım bu diyete kimi açım diyor kimi kastan gidiyor kilolar yağdan değil demiş of ne yapsam bi veremedm kilomu hızlı zayflamak sorun oluşturablr mi acaba sarkma gibi kararsızım...

Sagol canım ıYı geldi bu dünü atlattım ya herhalde bidaha bozmam :) ben 71 ile başladım bu sabah 68,5 ama en fazla 3 kilo daha verebilirim bence daha önce atkins diyeti yapmıştım arkadaşım ve Abim 15 kilo verdiler ben 6 da kaldım ama onlar 115 kiloydular benim tek derdim karın ve sırt bölgem bi 10 kilo versem toplamda 38 bedene dönmüş olacağım boyum 170 .. Destegini sürdürürsen çok sevinirim herkes bozmam için el birliği yapmiş sanki herkes ne gerek var filan diye sinirimi bozuyor:( benim kilo vermeye bacaklarımla ilgili bir sorun yüzünden devam etmem şart sanada Allah kolaylık versın kaç yasindasin yasında kilo vermede çok etkisi varmış bunu yeni anladım :)

canım ben de dun gece carpıntıdan sabahı sabah ettım bgnde aksama kadar kolumu kaldıramaıdm ama ınatla bozmadımmm:(:(:( bukadar dayandım deıdm yazık olmasın aynı sıkayetlerım tekrarlanırsa bır meyve 1 dılım kızarmıs ekmek vs eklerım sadece.ben 27 yasındayımmm. keınslıkle cok etkılı ben 18 20 lerdeylen haftada 2 3 kılo verırıdım catır catır sımdı nerdeeeeeeeeeeeee:(:(

mrb canım. yapabılırsın tabıkı ama zor bır gıyet gercekten:(:( halzılık bende ılk gun olmustu bır de bgn yanı 5. gunumde cok olduuuuu dıger gunler rahattım dıyebılırım. denemekte fayda var.

Back
X