• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

nerdeyse 4 sene geçmiş yorumların üstünden bu diyeti yeni duydum ve yapmaya başlayacağım. tek korkum 13 günde 7-8 kilo verince vücutta olacak sarkmalar böyle bir sorun yaşayan arkadaş olmamış galiba topikte yazanlar arasında. vücudumda göğüslerimde bacaklarımda ve kollarımda aşırı çatlaklar var umarm kilo verince onlarda gider. sizde bir sarkma oldu mu 8 kilo verdiğinizde ve geri aldınız mı merak ettim. :2:
canim spor yaparak kilo verirsen sarkma olacagini sanmam
kızlar ben de bugün başladım. arkadaş arıyorum kendime ..

başlangıç kilo:63
hedef kilo : 55

2 hafta sonra okulum başlıyor evden ayrılık var. başlamadan önce verirsem çok iyi olacak
kızlar incecik incecik .. ben de balık etli kalmak istemiyorum .
umarım başarırım...

ins canim ben yapiyorum 3.gunum bitti paylasimda bulunabiliriz

Baslangic kilom:78.5
1.gunden sonra:77.9
2.gunden sonra:77.1

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yarim tatli kasigi kullandim)
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

ayrica 3 mile leslie yaptim ve 2.5 lt su

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker(yine yarim tatli kasigi)
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(salam yerine dunden kalan et soteyi yedim 3 kasik ve 150 gr yogurt,1 armut)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(biftek yerine et haslama 200 gr)
bugunun extrasi 0.5 elma

3 mile leslie ve 2.5 lt su

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek(kizarmis ekmek yerine kizimdan kalan ceyrek tost)
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve(oglen toplantim vardi 150 gr yogurt)
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata(disarda olgumuz icin 4 kasik corba,4 kasik lahana salatasi,1 elma,1 portakal)

2 mile leslie ve 2lt su

Son düzenleme:

1. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates(ispanagim olmadigi icin 3 domates ve 1 biberle sote yaptim)
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata(biftek yerine et sote yaptim)

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt(salam yerine dunden kalan et soteyi yedim 3 kasik ve 150 gr yogurt,1 armut)
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve(biftek yerine et haslama 200 gr)
bugunun extrasi 0.5 elma

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek(kizarmis ekmek yerine kizimdan kalan ceyrek tost)
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve(oglen toplantim vardi 150 gr yogurt)
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata(disarda olgumuz icin 4 kasik corba,4 kasik lahana salatasi,1 elma,1 portakal)

2 mile leslie ve 2lt su

kolay gelsin canım başarılar sonuçları bizlerle paylaşırsan seviniriz. :32:Bende başlayacağım önümüzdeki hafta inşallah denemekte fayda var.:34: Kurbandan sonra nişanım olacak vücudum biraz toparlansın kıyafet bulamayacağım yoksa :5::18:

selam kızlar aranıza yeniii katıldım :21: tabiki ilk olarak diyet kısmına yöneldim :1: isveç diyetini okudum ve hemen yapmaya koyuldum.boyum 1.73 kilom 90-92 oluncaya kadar devam edeceğim. bugun 4.gunum 103 kiloyla basladım ve sabah tartıldıgımda 99.8 cıktım anlayacagınız 3 günde 3.2 kilo vermişim :)) hemde hiç sıkıntı cekmiorum ilk gun hariç tabi :)) devam edeceğim ve sizi bilgilendirecegimm :)

bugun 6.günüm kızlar 3. ve 4. gün çok halsizdim başım dönüyordu ama şimdi çook iyiyim hiç acıkmıyorum bile annem zorla yumurtanı ye diyip duruyor yarın tartılmak istiyorum ama korkuyorum yaa bide haftanın 6 günü leslie yapıyorum pazarları tatildeyim :1: inşallah vermişimdir bi 4 kilo 5 kilo :18:

kızlar ben de bugün başladım. arkadaş arıyorum kendime ..

başlangıç kilo:63
hedef kilo : 55

2 hafta sonra okulum başlıyor evden ayrılık var. başlamadan önce verirsem çok iyi olacak
kızlar incecik incecik .. ben de balık etli kalmak istemiyorum .
umarım başarırım...

ben de baslamayı düşünüyorum.ama hal a kararsızım. üzerime yapısan 10 kilodan kurtulmak istiyorum.

selam kızlar aranıza yeniii katıldım :21: tabiki ilk olarak diyet kısmına yöneldim :1: isveç diyetini okudum ve hemen yapmaya koyuldum.boyum 1.73 kilom 90-92 oluncaya kadar devam edeceğim. bugun 4.gunum 103 kiloyla basladım ve sabah tartıldıgımda 99.8 cıktım anlayacagınız 3 günde 3.2 kilo vermişim :)) hemde hiç sıkıntı cekmiorum ilk gun hariç tabi :)) devam edeceğim ve sizi bilgilendirecegimm :)
ayni gundeymisiz canim benimde 4. gunum bitti bugun.masallah sen gayet iyi vermissin
bugun 6.günüm kızlar 3. ve 4. gün çok halsizdim başım dönüyordu ama şimdi çook iyiyim hiç acıkmıyorum bile annem zorla yumurtanı ye diyip duruyor yarın tartılmak istiyorum ama korkuyorum yaa bide haftanın 6 günü leslie yapıyorum pazarları tatildeyim :1: inşallah vermişimdir bi 4 kilo 5 kilo :18:

ben her gun tartiliyorum meraktan sabahi iple cekiyorum.Sen nasil dayandin 6 gun masallah

3.gunden sonra:76.6

1. gün

2. gün
bugunun extrasi 0.5 elma

3. gün

2 mile leslie ve 2lt su

4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir(esimin hazirladigi menemeni yedim)
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt(170 gr yogurt,1 dilim kizarmis ekmek,1 havuc)
bugun gun boyu temizlik yaptim.Hali kanepe perde vs.Aksama ancak bitti temizlik o nedenle spor yapmaya vakitte kalmadi ihtiyacta.Su ancak 1,5 lt olmustur 2 ye tamamlamaya calisiyorum

1.63 boy 70 kilo canım. bi 10 kilo kadar verebilsem nişandan önce çok iyi olcak benim için. :18::50:

canim o zaman elini cabuk tutman lazim.Gercekten iyi olur cunku nisan fotolari vs daha narin gorunursun ve hep oyle hatirlarsin.ben hala bakiyorum eski fotolarima o zamanlar 62 kiloydum boyumda 172

canim o zaman elini cabuk tutman lazim.Gercekten iyi olur cunku nisan fotolari vs daha narin gorunursun ve hep oyle hatirlarsin.ben hala bakiyorum eski fotolarima o zamanlar 62 kiloydum boyumda 172

evet bir an önce denemeye başlıcam umarm bu diyetten sonuç alabilirim :5: sanada başarılar umarım istediğin sonuca ulaşırsın takipteym sık sık bilgilendir benide :3:

bugün 2. günüm de bitti yalnız çok fazla bi değişiklik yok tartıda..

63kilo ile başladım ilk gün sonunda 2. gün sabahı 62.3 çıktım
3.gün sabahı yani bugünse 61.7 çıktım ..
toplamda 1.3 kilo verdim 2 günde ..
normal mi sizce .. bugün daha fazla gitmiştir diye düşünüyordum çünkü yumurta filan yoktu dün menümde..

2 tane badem şekeri kaçırdım ondan dolayı vicdan azabı çekiyorum .. :(

Arkadaşlar merhaba, ben de aranızda yeniyim ve ilk işim isveç diyetine bakmak oldu. ben de bugun yeni başladım bu diyete, kolay olmayacak gibi umarım cok da zor olmaz. burdan takip ederek kendimi motive etmeye çalışacagım sizlerle :)) hepimize kolay gelsin..

4.gunden sonra:76.5

1. gün

2. gün
bugunun extrasi 0.5 elma

3. gün

2 mile leslie ve 2lt su

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir(esimin hazirladigi menemeni yedim)
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt(170 gr yogurt,1 dilim kizarmis ekmek,1 havuc)
bugun gun boyu temizlik yaptim.Hali kanepe perde vs.Aksama ancak bitti temizlik o nedenle spor yapmaya vakitte kalmadi ihtiyacta.Su ancak 1,5 lt olmustur 2 ye tamamlamaya calisiyorum

bugün 2. günüm de bitti yalnız çok fazla bi değişiklik yok tartıda..

63kilo ile başladım ilk gün sonunda 2. gün sabahı 62.3 çıktım
3.gün sabahı yani bugünse 61.7 çıktım ..
toplamda 1.3 kilo verdim 2 günde ..
normal mi sizce .. bugün daha fazla gitmiştir diye düşünüyordum çünkü yumurta filan yoktu dün menümde..

2 tane badem şekeri kaçırdım ondan dolayı vicdan azabı çekiyorum .. :(

canim herkesin bunyefi farkli zamanla netlesir zaten tereddutun varsao

Bayanlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var . Ben bu diyetle 2-3 kg falan vermek istiyorum . Acil gitmesi gereken 2-3 kg 'm var. Ama 13 gün yaparsam daha cok kilo kaybederim hani 6. Günden sonra kesilebilir deniliyor ya acaba 6 gün listenin hiç dışına çıkmadan yaparsam 2-3 kg verebilir miyim ?

Bayanlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var . Ben bu diyetle 2-3 kg falan vermek istiyorum . Acil gitmesi gereken 2-3 kg 'm var. Ama 13 gün yaparsam daha cok kilo kaybederim hani 6. Günden sonra kesilebilir deniliyor ya acaba 6 gün listenin hiç dışına çıkmadan yaparsam 2-3 kg verebilir miyim ?

bence rahat verirsin ..

canim herkesin bunyefi farkli zamanla netlesir zaten tereddutun varsao

evet ama işte bi acaba dedim .. 2 günde 1300 gitti azalarak gidiyor ya o yüzden..
çok halsiz hissediyorum canım bir şey yapmak istemiyor benim senin maşallahın var

evet ama işte bi acaba dedim .. 2 günde 1300 gitti azalarak gidiyor ya o yüzden..
çok halsiz hissediyorum canım bir şey yapmak istemiyor benim senin maşallahın var

canim valla bende de ayni durum vardi bugun canim acayip sikkindi hicbisey yapmak istemiyordum.Evde daginik olunca daha beter oluyor.tamirat icin bekliyorum ev ayakta.Neyseki aksam esim gelince biraz kendime geldim.Sporumu falan yaptim.Dun spor yapmadigim icin galiba sadece 100 gr oynamisti kilomda

4.gunden sonra:76.5

1. gün

2. gün
bugunun extrasi 0.5 elma

3. gün

2 mile leslie ve 2lt su

4. gün

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)(soganli kiyma kavurdum 150 gr,1 salatalik)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli(balik izgara 230 gr,lahana salatasi,birazda kuru tarhana)

3 mile leslie ve 2,5 lt su

Back
X