- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #6.941
masallah cok guzel vermissin .ben verdiklerimizin hepsinin su veya odem oldugunu sanmiyorum netice de egzersiz yapilinca muhakkak yagdan verilirkızlaar günaydın bugün 9.günüm şafak 4 inşallahiştahım tamamen kapandı . 13 sonunda tartılmayı düşünüyrum haricinde motivasyonum düşmesin diye tartılmadım. ama 6.gün tartıldığımda 56.1 çıktım diyete başladığımda 60 küsürlerdeydim boyum 1.65 ama daha vermem gerek ki alma payım olsun. fakat bir şey merak ediyorum ilk zamanlar sıvı kaybı yaşıyoruz ödem atıyoruz ya su ile peki yağ yakmaya ne zaman başlıyoruz acaba ? korkuyorum verdiğim su mu yağmı diye ? ama boş durmuyorum yani her gün egzersiz yaparım egzersiz yapmadığımda da ev işi
![]()
ilk gunler oyle oluyor canim sonradan toparlaniyor insanben halsizim ki tam uymama ragmen siz nasil egzersiz yapiyorsunuz yuruyuz yapiyorsunuz... yorgun olmuyomusunuz benmi abartiyorum acaba![]()
Canlarrrr uzun zamandır yazamadım.Diyetimi başarıyla tamamlayamadım aslında 76 kiloda durdu resmen.8.gün gibi kuzenime gittim 10 gün kaldım ve herşeyiii yedim kahvaltıyı öğlen 1de yapıp akşam yemeğini gece 10da 11de yedim resmen. Hiç birşeyden kısmadım ama aklımda hep soru işareti vardı kaç kilo aldım acaba diye.Pazartesi günü eve geldim ve ilk işim tartılmak oldu ve hala 76 kiloyum :)) Çokk sevindim buna. Çok başarılı sonuç alamasamda bu diyet bana resmen yeme alışkanlığı kazandırdı,şekeri bıraktım artık şekerli çay bile içemiyorum midem bulanıyo :)
super bisey olmus.Ama bence sen biraktiktan sonrada vermissindir biraz.ama super bisey geri almamis olman