• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Hosgeldin canım. Eğer ciğ yiyebiliyorsan ye. Ben mesela hic ıspanak yiyemiyorum onun yerine salatalık yada bazen karnabahar brokoli falan yiyorum. Benim bugun 4üncü gûnüm ve 3 kilo verdim

tsk ederım .okadar verdın mı ay cok gusel ya bende bugun denıyorum eger yıyeezsem yarın falan brokolı karnıbahar falan yaparım acaba kuru sogan da dograyabılır mıyız salata tarzı olur bıras menu dısı ama ne yapalım 13 gun:)
ayrıca daha cok kılolular daha mı kolay verıyo hıc bı bılgınız var mı ?

selam nasilsiniz? nasil gidiyor? 8ci gunum ve tartilmadim iki uc gunde bir tartilacam.. :) baslamadan once resim cektirmistim.. bugun tekrar cektik ve inanamadim yuzum resmen suzulmus cok mutlu oldum... keske daha fazla su icebilseydim:( 1 litre bazen 1,5.. ilk baslarda gunde 2 litre iciyordum... :((

bugunki menum :)))

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker

ogle: 1 yumurta+1 domates+ 25 gr yagsiz peynir

aksam: maydanoz ve salatalik+ 2 yagsiz kiymadan yaptigim kofte (100 gr)

gece: 50 gr yogurt+ 1 caykasik bal(kendi eklemem)

gece: 1 orta turkkahvesi

selamm bende yarin baslicam diyete bugun 60 kilodayim artik bakicaz yarin nasill bii durumda olucam :1: bu arda sen kac kiloya ulasdinnn ayy heycanlandimmmm simdi sizin yazilari okuyunca

Sende hosgeldin canım. Evet masallah herkes çok güzel kilo veriyor. Bende 4 günü tamamladım 3 kilo verdim. Darısı başına artık :)

selam nasilsiniz? nasil gidiyor? 8ci gunum ve tartilmadim iki uc gunde bir tartilacam.. :) baslamadan once resim cektirmistim.. bugun tekrar cektik ve inanamadim yuzum resmen suzulmus cok mutlu oldum... keske daha fazla su icebilseydim:( 1 litre bazen 1,5.. ilk baslarda gunde 2 litre iciyordum... :((

bugunki menum :)))

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker

ogle: 1 yumurta+1 domates+ 25 gr yagsiz peynir

aksam: maydanoz ve salatalik+ 2 yagsiz kiymadan yaptigim kofte (100 gr)

gece: 50 gr yogurt+ 1 caykasik bal(kendi eklemem)

gece: 1 orta turkkahvesi

Süpersin. Bugün bende akşam o yogurt bal karışımını yaptım. Çok yoruldum bugün şekerim düştü galiba. İyi geldi ama. O kadar kaçamak da olsun artık

gunaydin.. ay canim cok sikkin bugun ya az once tartildim 2 gun tartilmamistim ayniyim.. 5 gram bile vermemisim.. benim birde soyle bi sorunum var gec saatte yiyorum yani ben kahvemi kahvalti olarak saat 12de iciyorum.. ogle yemegi 2 gibi.. bazen ara 5 gibi aksam yemegide 7-8 gibi.. sevgilimle hergun disari cikariz gezeriz yemek yeriz cay kahvekeufi yapariz.. hic ozlemiyorum yemek istemiyorum ama suan kendimi eve hapsettim ee yalnizda yasiuorum kendimi asosyal hissettim... dun yazdimmi bilmiyorum ama ben diete baslamadan once resim cektirmistim.. 2 haftada bir veya ayda bir cekicektim.. dun disari ciktim cikmadan once sevgilime resmimi cekermisin dedim.. 8ci gunumde ve 5.2 kilo vermistim 6 gunde yuzum nasil degismis.. yuzum top gibiymis ve benim resmen 5 kiloda yuzhatlarim degismis... onlara bakip bakip motove oluyorum simdi :) ama canim sikkin yaaaaaaa

Süpersin. Bugün bende akşam o yogurt bal karışımını yaptım. Çok yoruldum bugün şekerim düştü galiba. İyi geldi ama. O kadar kaçamak da olsun artık

slmlar 2.gunumm ılk gun cok acıktım yaa mıdede bısı olmayınca su ıcesımde gelmıyodu ama zorla ıctım .bugun kahvaltım bıras kacamak oldu bı yumurta ekledım esım oldugu ıcın mukemmel kahvaltı vardı ama sadece bı yumurta ekledım ben:))ayrıca bısı soracam ben cayı cok sewerım ve zaten sekersız ıcerım bu dıyette yasak dıyoda gunde 3 bardak falan ıcsek zararı olourmu kı zaten sekersız yanı??
bırde aksam myemegı en son kacta olmalı dun 7de yedım vede salata ıle haslanmıs tavugu bırbırıne kattım salata gıbı kırmızı bıber falanda attım mukemmel oldu ıspanakdan gusel oldu marul:))

esrayk bende oyle yapiyorum.. bir yumurta veya iki yumurta kilo vermeni engellemez veya yavaslatmaz sonucta cok az kalorili ve oturup hamburger yemiyoruz ya :)

aksamlari salatami oyle yapiyorum bende....

isvec dieti sonrasi bi ara verecem 1 hafta 10 gun sonrasinda dukana baslamak istiyorum verecek cok kilom var :(

esrayk bende oyle yapiyorum.. bir yumurta veya iki yumurta kilo vermeni engellemez veya yavaslatmaz sonucta cok az kalorili ve oturup hamburger yemiyoruz ya :)

aksamlari salatami oyle yapiyorum bende....

isvec dieti sonrasi bi ara verecem 1 hafta 10 gun sonrasinda dukana baslamak istiyorum verecek cok kilom var :(

ewet ya arada yapacam gercektn benım gıbı bı ınsan ıcın zor dıyet verecek oyle kılom warkı:))ama ınsallh bundan sonuc alırsam hem mıdem de kuculmus olur o gunlere kadar yıne kısa sureşı dıyet yapmak ıstıyom on gunluk deıl tabıde 1ayda 10 kılo flan dıyetlerınden cunku ole ayda bı kılo dıyetı benı enaz 2sene oyalar:))
2.gunum ama sanırım alısıyorum artık sımdı mıs gbı salam ve yogurdumu yıcem :)spor olarakda ben yuzme yapıyorum ıyı mı bılmıyorum yuzmedıgımm zamanda ewde 15 20dk bacak kalca calısmaları falan.

supersin yaa ben ilk hafta bise yapacak durumda deildim 9cu gunum ve artik iyiyim basdonmelerim azaldi falan.. senin kac kilo verecegin var? 5-6 kilo falan mi daha fazla mi? isvec dieti sonrasi nasil devam edeceksin? benim 6 gitti ama daha 20 kilo verecegim var en az

ben bu diyete kaç kere başladım kaç kere sonlandırdım bilmiyorum başka diyetler uyguladım ama haftada 1 kilo verdim ve sıkıldım bana göre değil uzun soluklu diyetler o yüzden yarın sabah tekrar ve son kez başlıyorum varmı benimle başlamak isteyen

bende başlıcam pazartesi:D sizlerleyim karaciğer yağlanması var bende zararlı ama napıyım ya zayıflamak istiyorm

supersin yaa ben ilk hafta bise yapacak durumda deildim 9cu gunum ve artik iyiyim basdonmelerim azaldi falan.. senin kac kilo verecegin var? 5-6 kilo falan mi daha fazla mi? isvec dieti sonrasi nasil devam edeceksin? benim 6 gitti ama daha 20 kilo verecegim var en az

3 5 kılo ne kı canım??benım de 20 kılo yada bılemedın 15kılom var:)93 kıloyum da 75 olsam yeterlı dıyorum.bu bıtın ce bı muddet ara sonra ıste yıne dıyet off omrumuz dıyetle gecıyor yaa:((

esrayk.. aynen ya benim planda oyle.. beraber yapariz destek oluruz birbirimize benimde okadar verecegim var.. :(( ara verecem bitince ama normal beslenmek istiyorum.. az yesem kilolari hemen alirim biliyorum.. ama gunlerdir canim bi kac sey istiyo.. yazmiyorum sizinde caniniz cekmesin diye :))) ama fena oyle boyle deil.. pofff.. 10 gun ara verdigimde 1 gun ayirip canimin istedigini yicem ama suan bile midem oyle bi kuculduki bunu korumak istiyorum.. izmir kofte yedim bitane gecen ve doydum fazla geldi birden bi tuhaf hissettim kendimi.. az az yemeye devam edecem...

selam kızlar bende isveççiyim..geçen yaz yapmıştım tekrar başlıyorum yarın..biblodeniz sanırım geçen yıl yine aynı dönemlerde yapmıştık bu diyeti yanlış hatırlamıyosam:34: ama devam edememiştim ben..o zamanlar 63 kiloydum 1 senede 10 kilo aldım ya nefret ediyorum kendimden hatta daha fazla aldımda şu an 73üm :43: bi kaç kilo verdim ve bende uzun süreçli diyetlerden çok sıkılıyorum..bir an önce verip p kiloyu korumak istiyorum.. ilk hedef 13 günden 73ten 66-67ye inmek..inş olur..yarın başlıcak arkadaşlar yazalım bol bol destek olalım birbirimize isveç biraz zorluyo pes etmememiz lazım :50:

selam kuzlar.. 9cu gunum ve zayiflamam yavasladi.. ama pes etmek yok aynen devam.. bugunki menum..

sabah: 1 kahve + 1 kupseker

ogle: 2 yumurta+ pulbiber

aksam: limonlu yesil salata + 200 gr biftek

2 litre su.. evet normalde yogurt ve salam vardi ama salam yiyemiyorum yumurta yogurttan daha tok tutuyo diye yumurta yedim :)

esrayk.. aynen ya benim planda oyle.. beraber yapariz destek oluruz birbirimize benimde okadar verecegim var.. :(( ara verecem bitince ama normal beslenmek istiyorum.. az yesem kilolari hemen alirim biliyorum.. ama gunlerdir canim bi kac sey istiyo.. yazmiyorum sizinde caniniz cekmesin diye :))) ama fena oyle boyle deil.. pofff.. 10 gun ara verdigimde 1 gun ayirip canimin istedigini yicem ama suan bile midem oyle bi kuculduki bunu korumak istiyorum.. izmir kofte yedim bitane gecen ve doydum fazla geldi birden bi tuhaf hissettim kendimi.. az az yemeye devam edecem...

tamma tabı destek oluruz bırbırımı9ze zaten bu dıyete baslamadan oncede cok kez baslayım dedım motıve olmayınca dıyet de olmadı:)burası ıyı oluyor ya .bende soyle ıkı uc kılo bıle olsa verdıgımı gorsem ahhh ne gusel olur:)mıde kuculmesı konusunda haklısın ewet ama benımde canım coook seyler ıstıyor ınat ettım yemıcem v:(bu bıtınce zafer kutlaması ıcın yıcem:):)

Back
X