bende isveç diyetine başlamayı düşünüyorum arkadaşlar. kısa sürede fazla kilo verdirmesi beni cezbetti. çünkü uzun soluklu diyetlerde motivasyonum düşüyor kilo almam duruyor diyeti bırakıyorum ve aklımda tekrar diyete başlama düşüncesi oldukça daha çok yiyorum. şu anda obur gibiyim, diyetten çıktım yiyemedim diyete başlıcam yiyemicem diye ne bulursam yer vaziyetteyim içler acısı yani. ilk diyete başlamadan önce bile daha az yerdim. sanırsam herkeste verilen kiloları almak bu yüzden oluyor. önemli olan yaşam şeklini değiştirmemiz gerekiyor. ahhhh ne acı dermanı bilipte uygulayamamak. bir atalettir sürüp gidiyor yıllardır.
benim boyum 1.75 kilom 87, çok iri görünüyorum yapım öyle yani kalın kemikliyimdir de. sürekli çok fazla kilon yok falan derler ama olmaz olur mu, belimden fışkıran yağları saklamak için hep geniş giyiniyorum, kıyafet bulmakta zorlanıyorum, bacaklarım çok kalın, vesaire birsürü şey işte. kısacası en az 10 kilo vermem lazım benim. kendime olan saygımı da yitirmeye başladım. özgüven zaten sıfır. bişeyler yapmalı. destek olalım.