Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bu akşam yemeğinde biftek yerine yağsız buğulama hamsi yedim, bifteğide balık gününde yiyeceğim. buğulamada domates ve soğan olduğu için onları meyve yerine saydım bu akşam meyve yemeyeceğim yani.

iki gündür yarım saat yürüyüş yapıyorum fazlasını bünyem kaldırmıyor :52:

87.7 ile 3.gun merhaba kaldi 10 gün bakalim 2 gunde 1.9 kilo verdim inanilmaz gerçekten super kazasiz belasiz tamamlasaydim su 10 gunde eşim önümde yedikce zor sabrediyorum

85.8 kg ile diyetin 3. günündeyim

zorlanıyorum evet ama ben bu kiloyu görmeyeli neredeyse 3,5 yıl oldu. sabah mide bulantısıyla uyandım halsizlikte vardı ama kızarmış ekmeği yeyince kendime geldim.

iki günde 2.7 kg verdim biraz hızlı gidiyorum galiba ama inşallah böyle devam eder, kilo vermemin durmasından korkuyorum. daha çok zorlanırsam 6. günde bırakıp sonra tekrar devam edeceğim.

85.8 kg ile diyetin 3. günündeyim

zorlanıyorum evet ama ben bu kiloyu görmeyeli neredeyse 3,5 yıl oldu. sabah mide bulantısıyla uyandım halsizlikte vardı ama kızarmış ekmeği yeyince kendime geldim.

iki günde 2.7 kg verdim biraz hızlı gidiyorum galiba ama inşallah böyle devam eder, kilo vermemin durmasından korkuyorum. daha çok zorlanırsam 6. günde bırakıp sonra tekrar devam edeceğim.

Bence yürüyüşun ve kacak yapmamanin ödülünü alıyorsun ben hic spor yapmiyorum ve kacaklarim oluyo bir iki cips bir kasik pilav yedim dun mesela

günaydın herkese ben bugün 64.5 çıktım çoook şahane bir şey bu:52: 600 gr daha gitmiş :16: 2 günlük diyet ile 1.5 kilo verdim:52:

başlanğıç 65.8
1. gün sonu 65.1
2. gün sonu 64.5

Son düzenleme:
anathema hani insanın gözünün önüne bişeyler gelir ya canın çeker benimde sabah çıtır gofretler geldi gözümün önüne, çikolatalı böyle çıtır çıtır olsada yesem dedim. sonra dizginledim kendimi. önce kilo verilecek hedef ilk etapta 80 kg, ondan sonra kendimi ödüllendireceğim. zor geçiyor gerçekten ama yesem daha çok pişman olacağım yoluma taş koymak istemiyorum. inşallah böyle devam eder de, çabucak atarım fazlalıkları üzerimden. bıktım artık mağazaya gidip beğendiğim kıyafetlerin bana olmamasından. güzel kıyafetleri getiriyorum gözümün önüne ve övgü dolu sözleri öyle motive ediyorum kendimi.

anathema hani insanın gözünün önüne bişeyler gelir ya canın çeker benimde sabah çıtır gofretler geldi gözümün önüne, çikolatalı böyle çıtır çıtır olsada yesem dedim. sonra dizginledim kendimi. önce kilo verilecek hedef ilk etapta 80 kg, ondan sonra kendimi ödüllendireceğim. zor geçiyor gerçekten ama yesem daha çok pişman olacağım yoluma taş koymak istemiyorum. inşallah böyle devam eder de, çabucak atarım fazlalıkları üzerimden. bıktım artık mağazaya gidip beğendiğim kıyafetlerin bana olmamasından. güzel kıyafetleri getiriyorum gözümün önüne ve övgü dolu sözleri öyle motive ediyorum kendimi.

Ben yapmisken 13 gun dayaniyim bari diyorum cunku gercekten zor dayaniyorum bakalim ya kaldi 10 gün ondan sonra kendimi odullendiricem zaten altın günümüz var sonra 3 ay bekleyip tekrar yaparim bende 80 olsam diyorum ikincisindede 75e düşersem tamam diyorum Inşallah tekrar almayizda

3. günüm biraz menüm değişik inş bişi olmaz :30: yulaf kepekli yoğurt 1 kuru incir ve kuru üzümlü başka bir yoğurt:52: ve 1 mandalina
ıspanağı çok severim ama haşlanmış yağsız tuzsuz yersem tiksinirim o yüzden ıspanak olmaz tek sevdiğim sebzeden de nefret etmek istemiyorum :31:

bu arada sabah ekmek yemedim sadece kahve içtim az önce de yeşil çay içtim akşama da salata ve 2 haşlanmış yumutra var en sevdiğim yanı yumurta bu diyetin :)

Son düzenleme:
84.9 ile diyetin 4. günündeyim.

4 gün önce 88.5 kiloydum inanamıyorum, tartıda hergün ortalama 1 kg düştüğümü görmek inanılmaz mutlu ediyor beni. bu gazla 13 günü tamamlarım inşallah.

Gunaydin kizlar. Bende bugun basliyorum bu diyete 90.8 kg yum az once tartildim.bende biraz terslik var. Dogum yaptikdan sonra aldim kilolari. Daha oncede dort bes gun yapmisdim zorlanmadan isveci. Fakat deli gibi nefsime yenildim resmen ve bozmusdm

Gunaydin kizlar. Bende bugun basliyorum bu diyete 90.8 kg yum az once tartildim.bende biraz terslik var. Dogum yaptikdan sonra aldim kilolari. Daha oncede dort bes gun yapmisdim zorlanmadan isveci. Fakat deli gibi nefsime yenildim resmen ve bozmusdm

Bende aynen oyle onu ye süt yapsin bunu ye bebege yarasin yarim dunya olmustum resmen

Kizima (2yas) bi elimle melemen yedirirken kendimde kahvemi iciyorum :)) ben ama nescafe iciyorum bi kesme seker bir iki damla sut. Turk kahvesi icemem hic. Gecen seferde nescafeyle yapmisdim ayni bu sekilde bi sakincasini gormedim kg vermisdim yinede

Kizima (2yas) bi elimle melemen yedirirken kendimde kahvemi iciyorum :)) ben ama nescafe iciyorum bi kesme seker bir iki damla sut. Turk kahvesi icemem hic. Gecen seferde nescafeyle yapmisdim ayni bu sekilde bi sakincasini gormedim kg vermisdim yinede

bende nescafe içiyorum, türk kahvesini şekersiz içemiyorum ben nescafeyide tek şekerle içebiliyorum ancak.

bende doğumdan sonra 10 kilo almıştım, sonra insan içine çıkınca farkına vardım. kızım 1,5 yaşında ancak verebiliyorum işte.

bende nescafe içiyorum, türk kahvesini şekersiz içemiyorum ben nescafeyide tek şekerle içebiliyorum ancak.

bende doğumdan sonra 10 kilo almıştım, sonra insan içine çıkınca farkına vardım. kızım 1,5 yaşında ancak verebiliyorum işte.

Ben 78le hamile kaldim. Yuz kiloyla doguma girdim. Bi hafta sonra 79dum. Sonra sisdikce sisdim. 90oldum. Igrenc bi durumdayim. Akapunkturda yapdirmayi dusunuyorum. Deneyimi olan varmi .konu komsudan duyan. I.nette bakindim kimi cok iyi diyo kimi ise yaramio demis

başlanğıç 65.8
1. gün sonu 65.1
2. gün sonu 64.5
3. gün sonu 64.2

300 gr girmiş 4. günümdeyim:6: totalde 1.6 kilo gitmiş olsun bu da yeter ama pazartesi 63.4 kilo olmam lazım en fazla:31:

Back
X