• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

çok açımmmm..niye kimse cevap vermiyor? 1 porsiyon ıspanak ne kadar yapıyor hadi canlar cevap bekliyorum

facebookta isveç diyeti yapanlar diye bir grup buldum orda ıspanak 150 gram yazıyor...tşkkür ederim:)

çok açımmmm..niye kimse cevap vermiyor? 1 porsiyon ıspanak ne kadar yapıyor hadi canlar cevap bekliyorum

ben çok dikkat etmiyorum açıkçası isveç diyetinin mantığı benim anladığım kadarıyla günlük 1000 kalorinin altında besin tüketmek zaten yağsız ve tuzsuz ben bir bağ ıspanağı haşlıyorum zaten küçücük kalıyo :))))) hepsini yiyorum... bugün 4.günüm 3,8kg. vermişim :*

bende başlıyacaktım daha başlamadım inşallah sınavlarım bitince ayın birinde başlayacağım :)

offf çok zor bir gündü sıkıntı bastı beni yaaa ufak kaçamaklarla bugünü tamamlıyorum yarın Allah kerim

kızlar bende 6 gün olarak isveç diyeti yapmak istiyorum.. benide aranıza kabul edermsiinizz.. ayrıca bu diyet sıraında yeşil çay yada başka bitki çaylarını içiyormuyuzz... 57,7 kiloyum ama 2-3 kilo vermek isitiyıorummm..

3.gün kilom 56.9

slm kızlar 54,200 ile bende başladım bugun hiç kaçamaksız son kalan 6 kilo fazlam var boyuma ve yaşıma göre yarın sabah tartılıcam bakalım sporda yaptım bugün sıkıldım bende iyice bu kilolardan diyetten felan 82 ile başladım bu yola 2010 dan beri gına geldi artık

Biraz temizlik yaptım kafam dagılsın die açlık bastırdı ama dayanıcam yılmak yok canım kaçamakda yok sadece 30 dakika yürüyüş yapıcam bugün bakalım sonuç nolucak

hadi bakalım kolay gelsin o zaman.. bu arada çok acıkırsan bir sonraki öğünden bir miktar çalabilirsin

Back
X