Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

TEBRİK EDİORUM SENİ :) ama kendim için aynı şeyi söyleyemeyecegim galiba regl olucam dün biraz kaçamaklı ve sporsuz geçti :( sabah 54,100 geldim

kilolu arkadaşlar çok fazla kilo veriyolar ama bizim gibi kilosu az olanlar onlar gibi veremez canım daha uzun vadede verebiliriz o yüzden sabırlı olmak lazım

ben 33 yaşında.1.63 boyundave neyazık ki.67 kiloyum.ilk hedef 65,sonra 60 ve son 58.bugün isveç diyetine başlayayım dedim.ama hoppp regl oldum.bu yüzden başlangıç tarihimi erteliyorum bir hafta sonrasına.ama ozamana kadar da karbonhidratsız ve şekersiz yaşamaya çalışacağım.

benimle birlikte başlamak isteyen varsa sevinirim.görüşmek üzere hoşçakalın.

6.gün sabah kilom yine aynı 56.1 normalde bugünün sonunda bırakacaktım ama sanırım 13 güne tamamlicam vücudum iyice alıştı

ben 33 yaşında.1.63 boyundave neyazık ki.67 kiloyum.ilk hedef 65,sonra 60 ve son 58.bugün isveç diyetine başlayayım dedim.ama hoppp regl oldum.bu yüzden başlangıç tarihimi erteliyorum bir hafta sonrasına.ama ozamana kadar da karbonhidratsız ve şekersiz yaşamaya çalışacağım.

benimle birlikte başlamak isteyen varsa sevinirim.görüşmek üzere hoşçakalın.[/QUOTE]

Benımde bugun 3. Gunum bugun daha kolayy bana hıc bas agrısı olmadı bas agrısı yeterı kadar su almazsa vucut oluyor. Bugun aclıgımı hıssetmıyorum
Ilk baslama kılom 68
Bugunun sabshında 66 kg cıktım. Ikı gunde 2 kg vermısım bakalım 1 hafta sonunda kac vermıs olucam ?

Benımde bugun 3. Gunum bugun daha kolayy bana hıc bas agrısı olmadı bas agrısı yeterı kadar su almazsa vucut oluyor. Bugun aclıgımı hıssetmıyorum
Ilk baslama kılom 68
Bugunun sabshında 66 kg cıktım. Ikı gunde 2 kg vermısım bakalım 1 hafta sonunda kac vermıs olucam ?

evet kesinlikle bu diyette su içmek çok önemlii ,ne kadar çoksu içersen okadar iyi oluyor ,ben sabah 2 buçuk litre şişeyii doldurdumm sabahtann beri içiyorumm çok az kaldı suyummm

Bu sabah tartildim ve 76.3 çıktım. Ne kadar hızlı vermisim:) yalnız bir sorun var. Gece surekli gogsum sıkışti. Yani tam olarak sikismak değil de sanki bir şey tikadi beni. Cok korktum. Ama sabah kilomu görünce bugün de devam.

Merhaba kizlar bende bugün baslamayi düşünüyorum siz yapanlar sayesinde gercekten cok destek oldunuz hepiniz sagolun 69.6 ile basliyacam paylasirim artik devamini

Son düzenleme:
Back
X