Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kizlar bugun basladim 63.800 kiloyum bakalim yarin nolcak.kizlar bu arada bn haslanmis ispanak yiyemem onun yerine ilk gun oglen yumurta da var ya yumurta salatasi yapsam olurmu??

Kizlar bu diyetin en cok bu yanini seviyorum hemen etkisini gosterio 1.gun 63.800. 2.gun 62.800 tam 1 kilo gitmis sudan gidecegini sanmiorum 2-3 litre su ictim.bi de ben yesil cay iciyorum ekstradan bi zarari olmaz heralde

Kizlar 3. Gunumdu bugun 1.gun63.800 2.gun 62.800.bugun3.gunum de 62.200 ama yarin ara vermek zorundayim gunum varbakalim pazartesi baslicam geri insallah.ama inanairmisiniz bugun acikmadim ve cok su ictim.biraz da hareket yapsam.bana bu kiloyu vermek bile mucize.tiroit hastasiyim.doktor baskasi 5 kilo verirken sen 1 kiloyu ancak verebilirsin demisti.o yuzden bu bile yetr.bel bolgemde cok farketti 1.600 kilo bile.yapmaya kesinlikle degecek bi deger.ha bi de birakilinca kilo alinimu diyolar.hangi diyette olmuoki birakilinca kilo alma.5verip 2 alsam kalan 3 kilo bile bana kar

Kizlar 3. Gunumdu bugun 1.gun63.800 2.gun 62.800.bugun3.gunum de 62.200 ama yarin ara vermek zorundayim gunum varbakalim pazartesi baslicam geri insallah.ama inanairmisiniz bugun acikmadim ve cok su ictim.biraz da hareket yapsam.bana bu kiloyu vermek bile mucize.tiroit hastasiyim.doktor baskasi 5 kilo verirken sen 1 kiloyu ancak verebilirsin demisti.o yuzden bu bile yetr.bel bolgemde cok farketti 1.600 kilo bile.yapmaya kesinlikle degecek bi deger.ha bi de birakilinca kilo alinimu diyolar.hangi diyette olmuoki birakilinca kilo alma.5verip 2 alsam kalan 3 kilo bile bana kar

saban kahvemi içtim 3 hafta önce bu diyeti 3 gün yapım ve 2.800 kilo verdim.bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.şimdi yine başladım hedefim 13 günde 83.300 den 76 ya düşmek.kimse olmasada hep yazıcam buraya :KK54:

Back
X