Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarrr bugün dördüncü günüm 77.9 dan 75.6 kiloya düştümcçok mutluyum 6. Günde birakmayi dusunuyorum
Merhaba duygummmm bende bugün başladım. Sak'ın Bırakma o kadar etkili bir diyet ki bu Şahane :KK49:bende ev geldim yumurtamı yedim ıspanağımı daha sonra yicem ilk günüm 83.300 ile başladım. Yazışalım birbirimizin haberimiz olsun:KK76:ben her fırsatta buraya yazıcam. İnşallah 13 gün devam ettirmeye çalışıcam ve her seferinde paylaşacak. Belki diğer başlamak isteyen Arkadaşlara da yol göstermiş oluruz:D

A
Merhaba duygummmm bende bugün başladım. Sak'ın Bırakma o kadar etkili bir diyet ki bu Şahane :KK49:bende ev geldim yumurtamı yedim ıspanağımı daha sonra yicem ilk günüm 83.300 ile başladım. Yazışalım birbirimizin haberimiz olsun:KK76:ben her fırsatta buraya yazıcam. İnşallah 13 gün devam ettirmeye çalışıcam ve her seferinde paylaşacak. Belki diğer başlamak isteyen Arkadaşlara da yol göstermiş oluruz:D
Afiyet olsun bende ogle yemegimi yedim yesil cay icuyor musun

Kizlarrr benim ikinci gunum veee 900 gr verdim bakalim yarin tarti. ne solicek birbirimize destek olalim buraya yazin olur mu haberdar olalim birbirimizden ben 79 ile basladim bugun 78.1 kiloydum bakalim yarin kac olacam

Gunaydin kizlar nasil gidiyor diyet :KK50:ben aksam yemeğinde diyetin ddişina ciktim çok kötüyüm tartida 76.1 ciktim ne yapmaliyim bana bi yol gosterin:KK43::KK43::KK43:

Merhabalar :)) bende geldım aranıza bugun ıkıncı gunum ve bende 1.7 verdım . Ispanak yerken zorlandım sadece. Sadece ırade bırazcık ınat edın olur mu . Kılo sıze hayatınıza ve hedeflerınıze engel olmasın. Bazen yanı cok fazla acıktıgınızda bı kase nesfıt yıyın ben kırmızı meyvelı gunluk hayatımda da yıyorum gece yatmadan once bıle olsa herhangı zararı ya da kılo fazlaşıgıyla karsılasmadım ama zararı olabılır belkı bu dıyete hıc bılmıyorum benım onerım kendımce. Umarım baslayanlar 13 gun devam ettırebılır. 13 gun sonra herseyı ıstedıgınız kadar yıne yersınız ama bırazcık dayanın :)

Back
X