Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selam bugün 10. günüm ve dün biraz kaçamak yaptım . tam 5 kilo eksiğim var hala sabit. diyeti uygulayanlar var ise onlarda çok ayıptır demesi ama kabızlık çekiyo mu.. ben şahsen çekiyorum ve ne yapmalıyım bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum. sevgiler.

kızlar bu dıyetı uygulamaya calıstım .. gecen haftada 3 gun uygulayıp bıraktm dershaneye gıdıyorum ve eve uzak spor olsun dıye gıdıs gelıs yuruyorum ancak cok yorgun ve halsız dusuyorum ve sureklı ders calısma halındeyım bu yorgunluk çalısmamı etkılıyor .. sureklı bır seyler yemek ıstıyorum ayrıca bende dıyetı bıraz hafıflettım sabah bır dılım etımek turk kahvesı ve 1 haslanmı yumurta öglen çorba ıcıyorum bır dılım etımekle ıkındı gıbı meyve yıoyorum aksamı isvectekı menuyu yapıyorum bazen sadece salata yıyorum 19-20-:00 den sonra meyve bıle yemıyorum .. 2 yada 2.5 litre muhakkak su içiyorum .. aralarda canım yıne bısey cekerse yesıl cay yada acaılı form cay ıcıyorum ..bakalım boyle surdurucem.. 13 gunden fazla boyle devam etmeyı dusunuyorum ..siz ne dusunuyorsunuz ?

kızlar bu dıyetı uygulamaya calıstım .. gecen haftada 3 gun uygulayıp bıraktm dershaneye gıdıyorum ve eve uzak spor olsun dıye gıdıs gelıs yuruyorum ancak cok yorgun ve halsız dusuyorum ve sureklı ders calısma halındeyım bu yorgunluk çalısmamı etkılıyor .. sureklı bır seyler yemek ıstıyorum ayrıca bende dıyetı bıraz hafıflettım sabah bır dılım etımek turk kahvesı ve 1 haslanmı yumurta öglen çorba ıcıyorum bır dılım etımekle ıkındı gıbı meyve yıoyorum aksamı isvectekı menuyu yapıyorum bazen sadece salata yıyorum 19-20-:00 den sonra meyve bıle yemıyorum .. 2 yada 2.5 litre muhakkak su içiyorum .. aralarda canım yıne bısey cekerse yesıl cay yada acaılı form cay ıcıyorum ..bakalım boyle surdurucem.. 13 gunden fazla boyle devam etmeyı dusunuyorum ..siz ne dusunuyorsunuz ?
gümüşece zaten çalışan kesim için ondan iyi değil dedim çünkü ben evdeyim bu halimle yoruluyorum. bence ikinci seçeneğin daha uygun kilon ve yaşın kaç

anlıyorum da bence isveç seni çok zorlar ki görmüşsün bunu.. o yüzden bence başka bi diyet ya da başka seni hem besleyecek ama hafif yiyecekler seçmelisin çünkü ben evdeyim ben bile halsiz düşüyorum.

ewet katılıyorum .. zaten bır anda boyle zor bi dıyete gırmek hataydı bence cok.. yemeyı anında bu derece azaltınca mıde de metabolızmada neye ugradıgını sasıyor ve senı rahat bırakmıyor .. ben ufak tefek kacamaklar yapmıstım zaten .. bıraz bunyeyı hazırlamak gerek az yemeye belli bı saatten sonra yememeye.. bı sure yukarıda bahsettıgım gıbı gitmeyı dusunuyorum ve aksam son yemek saatını 18:00 yapmayı dusunuyorum .. zaten ben hep aksam yerdım gece yerdım gun ıcerısınde fırsatım olmazdı kahvaltı bıle yapamazdım cogu zaman ..suyu ıcemeye de devam zaten bı sure sonra mıde daralacak duzene gırecek .. belkı o zaman ısvecı tekrar deneyebılırım ve yapabılırımde ..

zaten suankı yaptıgım da isvecın mutasyana ugrattıgım halı gıbı oldu ondan esınlendım .. cunku turk kahvesı ve haslanmıs yumurtanın yag yakıcı ozellıgı var :)

ya öyle düşünme sonuçta denedin ne olduğunu anladın ve bence şu an en önemlisi seni doyuracak bi diyet bulman gümüş hem de hemen :)

kızlar selam bugün 10. günüm ve dün biraz kaçamak yaptım . tam 5 kilo eksiğim var hala sabit. diyeti uygulayanlar var ise onlarda çok ayıptır demesi ama kabızlık çekiyo mu.. ben şahsen çekiyorum ve ne yapmalıyım bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum. sevgiler.
Ben de aksine aşırı bir çözülme var ben yoğurt olan günlerde bir avuç kadar lifalif katıyorum yoğurda biraz hızlandırsın diye normalde çok sık kabızlık çeken bir insanım diyet bana bu konuda iyi geldi , bol su ve bir iki bardak yeşilçay da bu sorunu çözer diye düşünüyorum ,sen kaçıncı günündesin ve kaç kilo verdin paylaşabilir misin

Ben de aksine aşırı bir çözülme var ben yoğurt olan günlerde bir avuç kadar lifalif katıyorum yoğurda biraz hızlandırsın diye normalde çok sık kabızlık çeken bir insanım diyet bana bu konuda iyi geldi , bol su ve bir iki bardak yeşilçay da bu sorunu çözer diye düşünüyorum ,sen kaçıncı günündesin ve kaç kilo verdin paylaşabilir misin

arya hanım 10. günüm ve 72 den tam 67 ye indim ama dün kaçırdım ,hergün paylaşıyorum ve iki gündür sabitim . bu diyet biraz yıpratıcı oldu . ama madem 10 güne geldim sonuna gideceğim içim rahat etmicek. sanırım bünye meselesi bu. bende yeşil çay değil de meyve kiraz çayı içtim ama etkilemiyo bide hatam günde iki litre suya ulaşamıyorum çok su içen biri değilim ve sporumu yapıyorum. biraz suyu arttırmayı deneyeyim en iyisi.

Ama sonlarına gelmişsiniz belki de ondan zorluyor biraz, diyet ağır sonuçta darısı başıma ben de onuncu günü bir görsem

Ama sonlarına gelmişsiniz belki de ondan zorluyor biraz, diyet ağır sonuçta darısı başıma ben de onuncu günü bir görsem
evet belki de ama bazen bırakmayı düşünüyorum çünkü dediğim gibi yorucu bi diyet hedefim 63ler gibi olmak 5 kilomu verdim 4 kilomu yayarak vermek istiyorum da halime göre bakacağım şimdilik devam..

metabolizmayı yavaşlattığı bıraktığında verdiğinin daha fazlasının alındığı doğru mu peki? verdiği kilolarını koruyan var mı? geçmiş sayfaları okumaya çalıştım ama diyeti bitirdikten sonra geri aldım ya da almadım diye bilgi veren birine rastlamadım

Back
X