Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba. benimde bugün 4. günüm güzel gidiyor. Fakat kilo veremedim. Moralimi bozmuyorum. Bir konuda yardımcı olursanız memnun olurum. 4. günün menüsünde akşam brokili varmış nasıl tüketiyoruz. Porsiyon olarak mı yoksa haşlayıp salataya mı katıyorsunuz. teşekkürler

Merhaba. benimde bugün 4. günüm güzel gidiyor. Fakat kilo veremedim. Moralimi bozmuyorum. Bir konuda yardımcı olursanız memnun olurum. 4. günün menüsünde akşam brokili varmış nasıl tüketiyoruz. Porsiyon olarak mı yoksa haşlayıp salataya mı katıyorsunuz. teşekkürler
Evet canım hiç moralini bozma devamet suyuda 3lt içmeye dikkatet. Ben haslayip üzerine biraz limon sıkıyorum zaten çok severim brokoli :)

Günaydın kızlar bayadır yazılmamış ben yazayım rn iyisi bugün isveç diyetine başladım boy 1.70 kilo 82 şimdilik hedefim 75 umarım daha çok veririm ama 75 i de görürsem kâfi :)) kemiklerim iri olduğu için fazla ağır geliyo kilolar ama aslında dışardan bakan 65 felan sanıyo hadi hayırlısı kimse yazmasa da ben gün gün herşeyi yazcam hadi Bismillah :)) başka yapan varsa yazsın birlikte yapalım kızlar

bnde bugün başladım diyete 65 kiloyum. 4-5 kilo vermem lazım öncelikle 6 gün bi yapmayı düşünüyorum dayanarak inşallah. kahve sütsüz mü içilmeli ve siz nescafemi yoksa türk kavesi mi içiyorsunuz ben bugün nescafe içtim.

Valla TÜRK kahvasibin kalorisi daha az diye ben türk kahvesi içiyorum içine de bir kesme şeker atıyorum canım beraber başlayalım bakalım birbirimize destek oluruz kaçamak yapmayız iyi oldu beraber aynı gün başladığımız Nescafé de içebilirsin ama ben turk kahvesi içiyorum falını da falcı bacıya gönderiyorum :))))

bir de ben çalışıyorum o yüzden yumurtayı sbh yemeyi düşünüyorum sorun olur mu. tamam canım birlikte başladık inş. veririzde birlikte bnde türk kahvesi içeyim o zaman teşekkürler canım.

Menüleri gün arasında değişebilirsin canım mesela Akşamı sabah Sabahı öğle hangisini istersen yer değişebilir onda sıkıntı yok da ben yumurtayı ekmeksiz nasıl yicem onu düşünüyorum ya

tuz ve karabiber döktüm üstüne ben öyle yap istersen baharat serbest sonuçta bn şimdi çıkıyorum haberleşelim.verelim kiloları.senin boyun iyiymiş görüntünde iyiymiş dediğine göre aslında inş. istediğimize ulaşırız yinede. olcak olcak:KK15::KK15:

Tamam canım haberleşiriz ama ben 3-4 gün de bir tartılalım diyorum yanş şahsen ben öyle yapçam ya görüntüm iyi de dışarıdan bakıldığın da fit durmuyorum iri yarı kilosu iyi balık etli bi kız duruyorum yoksa sarkan çıkan bi yerim yok göbeğim felan yok biraz göğüslerim büyük işte:)) aynen bende baharat kullancam ama bakalım haberleşriz canım ben yazarım her gün sende yaz

Sabah ve öğle menülerini yedim yalnız yumurta midemi bulandırıyor ekmeksiz yedim için her ne kadar baharat da olsa. Onun yerine internetten araştırma yaptım iki yumurta 150 kalori yapıyo onun yerine bir muz 105 kalori mu yemeyi düşünüyorum canım Sırada akşam menüm var çok su içiyorum şimdiden 2 lt oldu tam 82.0 Im şuan bakalım sabah kaç olucam hergün tartılmaya karar verdim:))

canım tartıya her gün çıkma 3 gün felan bekle bnce. bi de yumurta yerine muz olmaz yumurta protein ağırlıklı ve içinde sağlıklı yağlar var. muz ise potasyum açısından zengin karbonhidrat grubu bi besin. ve kabızlık yapar. bnce yumurtayı sevebileceğin bi hale getirip ye yada onun yerine peynir gibi süt ürünü felan yemelisin protein ağırlıklı.

bu arada diyeti yapan diğer arkadaşlar ne durumdasınız yazarmısın artıları eksileri ne diyetin gibi kilo verme durumunuz ne yazıp yardımcı olur musunuz?

Back
X