Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bnce daha iyi olur çünkü diyet listesine baktığımızda protein ağırlıklı bir diyet. peynir filan ye muz yerine bide çok bitkin olduğunda muz dışındaki meyvelerden tüket. o kadarda değil yani tombişsekte canımızla bir mi dayanmak zor olabilir. ben acıktım mesala şu an akşama kadar nasıl dayancam diye düşünüyom çok sıkışırsam elma felan yicem.

Aynen ya bende çok acıktım saat 6 gibi yerim herhalde yemeği mi bi de ben menü de balık var ben onun yerine ton balık yicem

Canım ben akşamı da yedim ama bugün ilk gün olduğu için azıcık azıcık kaçamak oldu az bişey :(( ama yarın çok dikkat Edicem

merhaba herkese :) Ben bugün başlamaya karar verdim isveç diyetine ama hafta başı başlamayı düşünüyorum. Bir de yapanlara birşey danışmak istiyorum. ben öğrenciyim okula gidiyorum bu yüzden öğlen haşlanmış yumurta olduğu günler sabah yesem olur mu ? Ve haşlanmış balık yerine haşlanmış tavuk veya ton balığı yesem çok fark eder mi ? Şuan 63 kiloyum boyum 1.65 hedefim de 55 kilo olmak umarum bu diyetin sonunda en azında 57 falan olabilirim diye umuyorum ...

Canım öğünler gün arasında yer değişebilir istersen sabah yiyeceğini aksam yiyeblirsin öğle yiyeceğini sabah yiyebilirsin değişebilirsin yani ayrıca balık yerine ton balık yiyebilirsin bende öyle yapıyorum

Canım öğünler gün arasında yer değişebilir istersen sabah yiyeceğini aksam yiyeblirsin öğle yiyeceğini sabah yiyebilirsin değişebilirsin yani ayrıca balık yerine ton balık yiyebilirsin bende öyle yapıyorum
Çok teşekkürler :) Pazartesi başlıcam inşallah faydalı olur başlayınca gidişatını yazmayı düşünüyorum

Canım ben akşamı da yedim ama bugün ilk gün olduğu için azıcık azıcık kaçamak oldu az bişey :KK43:( ama yarın çok dikkat Edicem
Canım bnde kaçamak yaptım ve ilk gün biftek dio ben köfte yedim ama köfteyi ekmeksiz unsuz hazrladım inş. bişey olmaz kendimize göre ayarlıcaz artık diyeti napalım canım işe yarar inş.

merhaba arkadaşlar bende pazartesi başladım bu diyete.hiç kaçamak yapmadan tam olarak uydum diyete.günde iki buçuk litre karbonatı su içtim ve 50 mekik çektim.4.gün sabah tartıldım ve 4 Kilo vermişim.dünden beri çok halsizlik ve mide bulantısı var.diyeti bırakmamak için şu an kendimle mücadele ediyorum.3 günde çok güzel Kilo verdim.bakalım ne kadar dayanıcam bu halsizlige

Ay canım dayan lütfen bak ne kadar güzel sonuç alıyosun benim de ikinci günüm gerçekten zorlanıyorum sakın Bırakma sonunda vereceğin kiloları düşün ama eğer çok sağlık sorunu yaratıyosa mecbur bırak

inşallah canım dayanmaya çalışıcam.sabah kahvesi ve etimek iyi geldi sanırım şimdi daha iyiyim.bu diyette en sevdiğim öğün kahve ve etimek. kahve içme alışkanlığımda hiç yoktu.en sevmediğim ve midemi bulanmasına sebep olan ıspanak haşlamaşı.her aklıma geldiginde midem bulanıyor. diyete birebir uymak istediğim içinde mecbur yiyorum.

Ya önemli olan vermek verdikten sonra bence irade olduktan sonra her türlü koruyabiliriz yeter ki verelim kaç kilo ile başladın

69 kilo ile başladım şu an 65 kiloyum.6 ay önce doğum yaptım.4. dogumum 34 yaşındayım 1 60 boyundayım.hamileyken toplam 8 Kilo almıştım herşey normaldi.asıl kiloyu lohusalık döneminde aldım.dayanabilirsem inşallah güzel Kilo vericegimi düşünüyorum.bence bu diyette spor şart.karbonatlı suyuda tavsiye ediyorum.günde 2 litre

Aynen onu kullanıyorum bende canım çok önceden almıştım İngiliz karbonatını. Mesela bu öğün aralarında acıktığımızda hiç bişey Yemicejmiyiz karpuz felan yesek ya da Çilek felan :(

Back
X