Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kaç kilo verebiliriz birlikte görcez ama öle 10 15 kiloları hayal etmeyin 5-6 versek donuç mükemmel şaşırmış bir metabolizma ile sağlıklı bir diyete başlayabiliriz...
Biftek yiyin çünkü kırmızı et ve beyaz et çok farklı..
Ama sevmiyosanız bozmaktan iyidir:))

Selam diyet sürecini okudumda merak ettim sonucun ne oldu acaba??

Gunaydin hanimlar bugun3. Gunum ve 900 gr vermisim... hic aksatmadan yapiyorum listeye tam uyum yalniz ben 4 ayda aldigim 13 kg u vermeye calisiyorum bu sayilar o yuzden boyle diye dusunuyprum. Bu arada 71kg ile basladim bugun tam 69 oldum odemler gidiyor hala bence...

Merhaba kızlar :)
Ben bu diyeti 6 günlük yaptım
80.2 yle başlayıp, 76.5 e düştüm :KK68:
tabi çok açlık çektim ama sonuca değdi :)
hatta bi kaç arkadaşımada önerdim, onlarda zayıfladılar :21:
Ben bi anda bu kadar kilo verince korktum tabi acaba kastan mı verdim kiloları diye
spor salonunda ölçüm yaptırdım ve sonuç mükemmelll :))
Verdiğim tüm kiloyu yağdan verdiğimi görünce dahada motive oldum :KK68::KK68:
şimdi 1 ay geçmesini bekliyorum, 6 günden devam etmek için :KK73:

merhaba biz de bugün annemle başladık. 1. gün yani :)
2. günde 1 dilim salam var ya onu jambon olarak yesek olur mu. salam sevmiyorum da???

Ben bi anda bu kadar kilo verince korktum tabi acaba kastan mı verdim kiloları diye
Supermis tebrik ederim benim 4. Gun bitti sadece 2 kg gitti az diye dusunuyodum 13 gun yapsaydin 8 kg garantin olabilirdi belkide, peki spor yaptinmi?

Selam kızlar diyete dün başladım bugün 2. Günüm 700 gram vermişim bence gayet iyi günde 2 bardak yeşil Çay ve 2 lt su içiyorum birbirimize destek olalım

Bende yarin baslicam ağustosta dugunum var ve stresten daha çok yemeye başladım inşallah 13 gün sonunda güzel sonuçlar alırım 67 kiloyum 55 olmm lazim :(

Arkadaşlar bu sabah tartıldım 2 kilo vermişim bugün 3. Günüm tartıda eksildiğimi gördükçe diyet bana hiç zor gelmiyor pes etmek yok

Bende yarin baslicam ağustosta dugunum var ve stresten daha çok yemeye başladım inşallah 13 gün sonunda güzel sonuçlar alırım 67 kiloyum 55 olmm lazim :KK43:
Canım naptın başladın mi eğer güzel bir spor programıyla desteklersen kilolarını verebilirsin canım Allah yardımcın olsun

Benim bu gün 6. günüm ama sadece 2 kilo vermisim.Fazladan hic bisey yemedim neden bu kadar yavaş gidiyor kilolar fikri olan var mi ? :(

59 ile başladım 57 yim şu an 52 olmak istiyorum. Bu kadar çabaya rağmen çok az sanki :KK43:
Kilona göre iyi vermissin bence 20 kilo ve fazlası olanlar için büyük kilo kayıpları söz konusu senin kilon için gaye iyi gidiyorsun bence canını sıkma ben 8o,5ile başladım şuanda 78,5 im 3. Günüm

Kilona göre iyi vermissin bence 20 kilo ve fazlası olanlar için büyük kilo kayıpları söz konusu senin kilon için gaye iyi gidiyorsun bence canını sıkma ben 8o,5ile başladım şuanda 78,5 im 3. Günüm
Teşekkür ederim.Daha da verirsin inşAllah.
Ben bir ay da normal diyet yaptım 1 kilo zar zor verdim şimdide bunu yapıyorum veremezsem diye çok üzülüyorum açıkçası. Ama bu diyetin iyi yanı vücut yağ oranım 23'tü 22 ye düştü.Diğer diyette hiç fark etmemişti

Back
X