Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım türk kahvesi sevmiyorum yanlış mı yapıorum 2si 1 arada 1 paketi 2 günde içiyorum önerin var mı ?

Ozman normal ayri ayri satilan kahve al sadece sut tozsuz kahveyle yap canm

Bence yap canm cok iyi geliyo insana hem acligimi unutuyorum ben ne blim keyif veriyo insana ama cok zorlama kendini yapabildigin kadr yap ben ilk 25 dakika ypmistim snra zamanla arttirdim 50 dakikaya kdr dayanabliyorum ama smdi 40 dakika zumba 20 dakikada egzersiz yapimiyorum sikilsmak icin :)

Burda bi arkadas 1 ay yapmis 15 kilo vermis bende heveslendim bende surdurebildigim yere kadr surdurucem 13 gun bittikten snra bi 13 gun daha yapicam snra zaten ramazan geliyo ramazandada dkkat edicem insallah :)

Burda bi arkadas 1 ay yapmis 15 kilo vermis bende heveslendim bende surdurebildigim yere kadr surdurucem 13 gun bittikten snra bi 13 gun daha yapicam snra zaten ramazan geliyo ramazandada dkkat edicem insallah :)
15 kilomu :KK57: Ayyyyyyy vallahi o kadar vere bileceyimi bilsem ben de yaparım :KK39:

15 kilomu :KK57: Ayyyyyyy vallahi o kadar vere bileceyimi bilsem ben de yaparım :KK39:

32 kilo fazlam var demistin sanirim yanlis hatrlamiyosam bence verirsin hatta 13 gun yap en az 10 kilo verirsin bnce sen dkkat edersen yuruyus yaparsan yda egzersiz yaparsan baktin gzel gidiyo bi 13 gun daha yaparsn eger yapamazsan 6. Gunde brakirsn sen blirsn canm ama 3 ay ara vermek lazmmis tekrarlamak icin sana kalmis bsey yani ama ben denicem bakalim nolcak :) rabbim hepimizin yardimcisi olsun :) :KK39:

Kızlar kaç gün yapcaksınız ben 2 hafta yapmak istiyorum offfffff başara b
canım ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.tekrar başladım 4.günüm 8günüm kaldı.sonra ara biraz ara verip tekrar başlayacağım 11 kilo vermem lazımm ramazana kadar devam edeceğim ramazanda da dikkat edeceğim hedefime ulaşana kadarr

canım ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.tekrar başladım 4.günüm 8günüm kaldı.sonra ara biraz ara verip tekrar başlayacağım 11 kilo vermem lazımm ramazana kadar devam edeceğim ramazanda da dikkat edeceğim hedefime ulaşana kadarr[/QUOTE]

inş. arkadaşım beraber yapalım ramazanda da dikkat edersem kilo veririm diye düşünüyorum

canım ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.tekrar başladım 4.günüm 8günüm kaldı.sonra ara biraz ara verip tekrar başlayacağım 11 kilo vermem lazımm ramazana kadar devam edeceğim ramazanda da dikkat edeceğim hedefime ulaşana kadarr
[/QUOTE]

Canm devam ediceksen yine brber devam ederiz istersen :) ramazana kadar tekrar yapicaksn dmi :)

Canm devam ediceksen yine brber devam ederiz istersen :) ramazana kadar tekrar yapicaksn dmi :)[/QUOTE]

aslında devam etmek istiyorum ama göreve başlıcam öğretmenim doğum iznindeyim.okulda zor olur mu acaba hem okul hem bebek napsam kopmayalım yapalım yine

didem müjde bu diyete eşdeğer bi diyet buldum 2 haftalık akdeniz diyeti incele istersen 6 kilo verenler olmuş hem farklı şeyler yemiş oluruz

Bende onu dicektim sana bliyomusun bncede onu bi arastiralim bu diyet btince ona baslayalim :)
evet buna başlayalım inş.ben beğendim listede güzel şeyler var ara öğünler de var.Bişey sorcam misafirliğe gidince napıyosun ?biz kayınvalideme uzağız bazen haftasonu gidiyoruz 2 gün kalıyoruz ozaman benim diyet alt üst oluyo çok şey hazırlıyo sağolsun :))

evet buna başlayalım inş.ben beğendim listede güzel şeyler var ara öğünler de var.Bişey sorcam misafirliğe gidince napıyosun ?biz kayınvalideme uzağız bazen haftasonu gidiyoruz 2 gün kalıyoruz ozaman benim diyet alt üst oluyo çok şey hazırlıyo sağolsun :))

Gecen kuran vardi ona gittim ama hic bsey yemeden geri geldim sadece ayran ictim dsun :) bu arada ben kaynvalidemle oyuruyorum hergun cok gzel ymkler pisiyo ama kndmi tutuyrum ispanakli pynirli brek yapms suan okdr zor tutyorumki kndimi yememk icin :mad:

Back
X