- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.521
Kızlar kaç gün yapcaksınız ben 2 hafta yapmak istiyorum offfffff başara bilirmiyim sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılk gunum ve sanırım en zoru ılk gunnn :)aynen canım ya kolay değil salatalık en masumu ama ben birazcık kaçamak yapmışım bugün senin kaçıncı gün
evet canım türk kahvesi sevmiyorum yanlış mı yapıorum 2si 1 arada 1 paketi 2 günde içiyorum önerin var mı ?
ılk gunum ve sanırım en zoru ılk gunnn :)
15 kilomuBurda bi arkadas 1 ay yapmis 15 kilo vermis bende heveslendim bende surdurebildigim yere kadr surdurucem 13 gun bittikten snra bi 13 gun daha yapicam snra zaten ramazan geliyo ramazandada dkkat edicem insallah :)
15 kilomuAyyyyyyy vallahi o kadar vere bileceyimi bilsem ben de yaparım
![]()
Kızlar kaç gün yapcaksınız ben 2 hafta yapmak istiyorum offfffff başara b
canım ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.tekrar başladım 4.günüm 8günüm kaldı.sonra ara biraz ara verip tekrar başlayacağım 11 kilo vermem lazımm ramazana kadar devam edeceğim ramazanda da dikkat edeceğim hedefime ulaşana kadarr
inş. arkadaşım beraber yapalım ramazanda da dikkat edersem kilo veririm diye düşünüyorumBurda bi arkadas 1 ay yapmis 15 kilo vermis bende heveslendim bende surdurebildigim yere kadr surdurucem 13 gun bittikten snra bi 13 gun daha yapicam snra zaten ramazan geliyo ramazandada dkkat edicem insallah :)
[/QUOTE]canım ben 6 gün yaptım 3.5 kilo verdim.tekrar başladım 4.günüm 8günüm kaldı.sonra ara biraz ara verip tekrar başlayacağım 11 kilo vermem lazımm ramazana kadar devam edeceğim ramazanda da dikkat edeceğim hedefime ulaşana kadarr
inş. arkadaşım beraber yapalım ramazanda da dikkat edersem kilo veririm diye düşünüyorum
didem müjde bu diyete eşdeğer bi diyet buldum 2 haftalık akdeniz diyeti incele istersen 6 kilo verenler olmuş hem farklı şeyler yemiş oluruz
evet buna başlayalım inş.ben beğendim listede güzel şeyler var ara öğünler de var.Bişey sorcam misafirliğe gidince napıyosun ?biz kayınvalideme uzağız bazen haftasonu gidiyoruz 2 gün kalıyoruz ozaman benim diyet alt üst oluyo çok şey hazırlıyo sağolsun :))Bende onu dicektim sana bliyomusun bncede onu bi arastiralim bu diyet btince ona baslayalim :)
evet buna başlayalım inş.ben beğendim listede güzel şeyler var ara öğünler de var.Bişey sorcam misafirliğe gidince napıyosun ?biz kayınvalideme uzağız bazen haftasonu gidiyoruz 2 gün kalıyoruz ozaman benim diyet alt üst oluyo çok şey hazırlıyo sağolsun :))
Canım diyete bakdım iyi bir diyete benziyor2 haftada 8 kilo akdeniz diyeti buldum bunda ara öğün yok öğünler çok güzell ama http://www.diyetvakti.net/2-haftada-8-kilo-verdiren-diyet-akdeniz-diyeti-ile-zayiflama.html