Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ay cok saol gzel fkir kesn denicem yarn insallah yarn yarm kiloda olsa vermis oluruz :) ben yine tutamadm kndimi bi dilim brek yedm bakalim trtida yarn nasl bi etkisi olucak :mad:
Dene bakalım böylece hem salatanı yemiş olursun hem de yemeyini.
Canım o tür şeyler yenirse telafisi var hani fatsrcret diyorsun ya orda yediyin şeyin kalorisine bak ve o kaloriyi yakmak için de hangi sporun olduğuna bak yap yakarsın inşallah :KK66:
Haaaaaa telafisi var diye sakın bir daha da yemeye kalkışma :KK20:

Ins canim cok azimliyim senin nasil gidiyoo kacinci gun ne kadar gitti
Benim bu gün 2-ci günüm henüz canım benim ben çok tartılmıyorum söz verdim kendime diyet bitene kadar da tartılmıycam hayırlısıyla bir bitireyim sonucu sizlere de söyliycem inşallah. Tartıda hep artı gördüyüm için korkuyorum artık tartılmayan : (

Benim bu gün 2-ci günüm henüz canım benim ben çok tartılmıyorum söz verdim kendime diyet bitene kadar da tartılmıycam hayırlısıyla bir bitireyim sonucu sizlere de söyliycem inşallah. Tartıda hep artı gördüyüm için korkuyorum artık tartılmayan : (
Korkma canım diyete uydugun sürece verirsin hadi bakalım merakla bekliyorum

Merhaba :) isveç diyetini araştırıp bu sayfaları okuyarak gaza gelip başladım :D
4.günümdeyim -2kg ile devam ediyorum inşallah hepimiz pes etmeden istediğimiz sonucu alırız :KK73:

Bir de ben sabahları sade nescafe içiyorum daha çok tok tutuyor ama türk kahvesi içme alışkanlığım var ayrıyetten 1 fincan türk kahvesi daha içmemin zararı olur mu ya da aranızda içen var mı

Kizlarrrr of ya cok mutsuzum bgun ikizime gittim orda tartildim 75.4 cktim demekki benim tartilarin ikiside yanlis gsteriyomus snir oldum ya ve aksama kadr dayandim pazara gttik geldk okdr acktmki anlatamam kfte yedim kcuk 5 tane ama galete unuda vardi icinde ve baharatlydi tuzluydu normal svi yagda kzarmis cig kftede yedim azck lavas yedim azicik patates kzartmasndan yedim bi kactane domates salatalik sogan yedim valla yedikce yiyesim geldi suan cok pismanim ama biyere gdince tutabildigim kdr tutuyrum artk dayanamadm bide moralimde bozuldu ben insallah normal tarti dgrudur 72 kiloyumdr dye dua ederken pat 75 grunce nevrim dndu demekki 78 79 varmis benim kilom diyrum smdi uzuldm mralim bzuldu blmiyrum devam edicem ama yarn kaldigim yerden bi etkisini grurum dmi :( :mad::mad::mad:

Kizlarrrr of ya cok mutsuzum bgun ikizime gittim orda tartildim 75.4 cktim demekki benim tartilarin ikiside yanlis gsteriyomus snir oldum ya ve aksama kadr dayandim pazara gttik geldk okdr acktmki anlatamam kfte yedim kcuk 5 tane ama galete unuda vardi icinde ve baharatlydi tuzluydu normal svi yagda kzarmis cig kftede yedim azck lavas yedim azicik patates kzartmasndan yedim bi kactane domates salatalik sogan yedim valla yedikce yiyesim geldi suan cok pismanim ama biyere gdince tutabildigim kdr tutuyrum artk dayanamadm bide moralimde bozuldu ben insallah normal tarti dgrudur 72 kiloyumdr dye dua ederken pat 75 grunce nevrim dndu demekki 78 79 varmis benim kilom diyrum smdi uzuldm mralim bzuldu blmiyrum devam edicem ama yarn kaldigim yerden bi etkisini grurum dmi :KK43: :mad::mad::mad:
Sorma bende helva yedim ikindi arkadaşta yarım dilim kek yedim kaçamaklar oluyo sakun pes etme telafi et spor yap kaldığın yerden devam :) moral bozma tek tartıda dijitalde sabah aç karna çamaşırla tartıl ben öyle yapıyom

Back
X