Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canm bi trlu ozlden cvp gnderemedm bide burdan denm dedm gtmiyo niyese dedigin simit fkn olan icnde ama suan kadnlar kulubnde bulamadm o diyeti bi baslikmi acsak hatta ben yeni uye oldm acmasni blmiyorum sen acarsan iyi olur :)

Bünyeden bünyeye değişir bu ama açıkçası ben çok zorlanmadım.
Zorlandığım 1 günüm oldu onda da inanılmaz baş ağrısı çektim ama geçti. :KK70:
Kaç kg hedefin var :)

5 kilo versem yeter diyorum kısmetse
çünkü bu zamana kadar bi sürü şey denedim en fazla 1.5 kilo gitmiştir onun dışında gram gram hep
çok kilom yok bu da etki olabilir tabi

5 kilo versem yeter diyorum kısmetse
çünkü bu zamana kadar bi sürü şey denedim en fazla 1.5 kilo gitmiştir onun dışında gram gram hep
çok kilom yok bu da etki olabilir tabi

kilon ne kadar çoksa o kadar çok kilo veriliyor.Çok kilon yoksa da bu diyetle verirsin bence gün gün takip edince anlarsın zaten ne kadar gidebileceğini :) inşallah her şey istediğimiz gibi olur :)

hiç kaçamak yapmadım :KK70: fazladan türk kahvesi içiyorum bazı günler sadece :KK70: bende çok korkmuştum o günden ama öğlen meyve yemiştim önce 4gibi falan tavuk yemiştim :KK70: yeşilçay içtim acıktığımda :KK70:
seni idolüm ilan ediyorum haydi bakalım çok gaza geldim inş senin gibi iradeli olabilirim :KK19:

ben de bugün başladım. daha önce yapıp 7 kilo vermiştim. bu sefer çok daha kiloluyum. belki daha fazla veririm. sabah sade nescafe bir küp şeker. şimdi de 2 yumurta biraz yeşillik yedim.. boyum 1.69 sabah kilom 87.1

bugügn 2 günüm ama okula gidiyorum bugün uyamadım sabah 1 domates 1 yumurta öğlen 1 elma akşamda 1 paates haşlamasıi 100 gr kadar tavuk haşladım kötümüü :(

Back
X