Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bişey diyin ya :( bugügn 2 günüm ama okula gidiyorum bugün uyamadım sabah 1 domates 1 yumurta öğlen 1 elma akşamda 1 paates haşlamasıi 100 gr kadar tavuk haşladım kötümüü :KK43:

ben de bugün başladım. daha önce yapıp 7 kilo vermiştim. bu sefer çok daha kiloluyum. belki daha fazla veririm. sabah sade nescafe bir küp şeker. şimdi de 2 yumurta biraz yeşillik yedim.. boyum 1.69 sabah kilom 87.1

kesinlikle daha fazla verirsin hoşgeldin :)

bugügn 2 günüm ama okula gidiyorum bugün uyamadım sabah 1 domates 1 yumurta öğlen 1 elma akşamda 1 paates haşlamasıi 100 gr kadar tavuk haşladım kötümüü :KK43:

diyette sadece öğlen ve akşam yemekleri yer değiştirebilir canım fazla oynama diyetle yoksa isveçliği kalmaz :)

annem tutturdu seni yollamam sabah bunları yemeden diye bbiyerde bayılırsın diyip durdu ama yarın tam uyucam :( bugün bi patates haşlamasından çok bişey olurmuki 1 saat yüriycem çünkü

kızlar yarın tam uyucam listeye bugün pek uyamadım moralim bozuldu ama önümüzdeki cuma tam 13 gün oluyo o zamana kadar 5.5 kg vermem lazım mezuniyet fotoğrafı çektiricem elbise almam lazmım:( 18 yaşındayım 70.5 kiloyum sizce verebilirmiyim tahminen ?

kızlar yarın tam uyucam listeye bugün pek uyamadım moralim bozuldu ama önümüzdeki cuma tam 13 gün oluyo o zamana kadar 5.5 kg vermem lazım mezuniyet fotoğrafı çektiricem elbise almam lazmım:KK43: 18 yaşındayım 70.5 kiloyum sizce verebilirmiyim tahminen ?
Cok rahat verirsin tatlım isvec diyetinden olumsuz ssonuc alan cook az kisi var tabi bunun yanında harekette yapmalisin ben dogumdan sonraki butun kilolatimi ip atllayarak ve zumba dansıyla verdim darısı senin başına:KK48:

günaydınlarrrr
ben de 1.2 kilo eksik uyandım :KK49: ama reglim zaten ondan dolayı da oynuyo olabilir kilom, yarın falan bitecek artık kısmetse
dün tam uydum, çok zorlanmadım sadece yatarken biraz midem kazındı ve az baş ağrısı çektim
kaçamak olarak nitelendirilir mi bilmem ama fazladan sade türk kahvesi ile yeşilçay içtim

2. günüme merhaba kahvemi içiyorum, bugün öğle yemeği çok korkunç yoğurt ve salam, inş doyarım :KK45:

günaydınlarrrr
ben de 1.2 kilo eksik uyandım :KK49: ama reglim zaten ondan dolayı da oynuyo olabilir kilom, yarın falan bitecek artık kısmetse
dün tam uydum, çok zorlanmadım sadece yatarken biraz midem kazındı ve az baş ağrısı çektim
kaçamak olarak nitelendirilir mi bilmem ama fazladan sade türk kahvesi ile yeşilçay içtim

2. günüme merhaba kahvemi içiyorum, bugün öğle yemeği çok korkunç yoğurt ve salam, inş doyarım :KK45:
Aaay ben de hiç sevmedim bu gün öğlen yemeğini. Dün iyi geçmişti ama bu gün zor gibi :kk77::kk77:

bugün tarti da 1.1 kilo eksik çıktim. dün ispanak yetine yeşil salata yemeye çalışmıştım. biraz da dayanamadım çilek erik yenidünya yedim. yarım saatte yürüdüm..herkese başarılar iştahsız günler dilerim. bu arada herkes gözümün önünde pizzalar tavuklar yedi. elim patates cipslerine uzandı durdu. beynim 1 taneden bir şey olmaz dedi ama ... dayandım. cafe restorant işletiyoruz ve her yer yemek...

bugün tarti da 1.1 kilo eksik çıktim. dün ispanak yetine yeşil salata yemeye çalışmıştım. biraz da dayanamadım çilek erik yenidünya yedim. yarım saatte yürüdüm..herkese başarılar iştahsız günler dilerim. bu arada herkes gözümün önünde pizzalar tavuklar yedi. elim patates cipslerine uzandı durdu. beynim 1 taneden bir şey olmaz dedi ama ... dayandım. cafe restorant işletiyoruz ve her yer yemek...

azmin sonu selamet :) her şey güzel olacak beyni kontrol altında tutmalı :)

Back
X