- 16 Ocak 2015
- 100
- 67
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.941
Kahvemi ictim simdi yalniz sinava gidiyorum ogle yemegi yiyemecegim zaten dun okadar cok yemisim ki asiri tokum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün isveç diyetinin 7. günündeyim ve. 81 kg başladım şu an 70,5 kg yum
kızlar benıde alın bende yarın başlıcam inşYarın mı başlıyorsun? Günlük bildirim yapalım pes etmemiş oluruz buraya yazma sorumluluğu olunca![]()
süperr harfıyen uydun muBu gün isveç diyetinin 7. günündeyim ve. 81 kg başladım şu an 70,5 kg yum
aa siz bugun baslamıssınız bende oyle yapcaktım malesef temızlık cıktı yarın baslıcam sabahlarıda kosuyum dıyorum öğrencıyım ben malum boş vakıt olur mu ya bırde tavuk bıftek yerıne ne yıyebılırım svemıyorumKahvemi ictim simdi yalniz sinava gidiyorum ogle yemegi yiyemecegim zaten dun okadar cok yemisim ki asiri tokum..
bilmiyorum hiç canım ben tavuk yemeyi dusunuyorum hep ben spor yapamıcam aç kalıyorum enerjim olmuyoraa siz bugun baslamıssınız bende oyle yapcaktım malesef temızlık cıktı yarın baslıcam sabahlarıda kosuyum dıyorum öğrencıyım ben malum boş vakıt olur mu ya bırde tavuk bıftek yerıne ne yıyebılırım svemıyorum
harikasın cnm :)Kızlar merhaba bende bugün başladım diyete. 1.71 boyundayım sabah tartıldım kilom 59.4.
Sabah şekersiz türk kahvesi içtim, öğlen iki adet hafif kaysı kıvamında yumurta ve küçük bir kase yarım domates yarım salatalık yedim belki daha az. Akşam için sadece 200 gram kıyma yemeyi planlıyorum ve 13. günün sonucunu çok merak ediyorum:)
hos geldin cnmkızlar benıde alın bende yarın başlıcam inş
ben ölçmüyorum oyle yogurt için mesela işte 2 3 yemek kasıgı falan yiyorumya bide ne diyecegım nasıl ayarlıyosunuz gramajları 100 gram falan
anladım birde gogus bedenınce kuculme olur mu acaba kılo verınce benım ust beden fazla buyuk gobek falanda bu arada yas kac tanısalım :))ben ölçmüyorum oyle yogurt için mesela işte 2 3 yemek kasıgı falan yiyorum
anladım ya ben 58 kıloyumda boyum kısa 10 kılo vermek ıstıyorum sızce mumkun mucanım valla bende öyle göz kararı belirliycem sanırım.
canım hoşbulduk. sanırım aynı gün başladık diyete. bakalım kaç kilo vericez :)hos geldin cnm
anladım ya ben 58 kıloyumda boyum kısa 10 kılo vermek ıstıyorum sızce mumkun mu
bırde bacaklar falan değilde gobek ve gogus sorun benım balo var okulda onada gıtmıyorumvalla bence biraz daha kilolu olanların kilo vermesi daha basit. denemeden bilemezsin. inşallah veririsin.
Yasim 19cnm bence gogus bedeni de biraz kuculur ve hepsini veremesen de en azindan motive olursun ne kadar versen kâranladım birde gogus bedenınce kuculme olur mu acaba kılo verınce benım ust beden fazla buyuk gobek falanda bu arada yas kac tanısalım :))