- 16 Ocak 2015
- 100
- 67
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.961
Evet bugun1.gunum rahat gecti vallacanım hoşbulduk. sanırım aynı gün başladık diyete. bakalım kaç kilo vericez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugun1.gunum rahat gecti vallacanım hoşbulduk. sanırım aynı gün başladık diyete. bakalım kaç kilo vericez :)
ya bide ne diyecegım nasıl ayarlıyosunuz gramajları 100 gram falan
canım ben biraz acıkmaya başladım vallahi. sürekli suç içiyorum zaten günde 3 lt su içilmesi lazımmış sanırım. yanlız sigara su yapmaktan fenayım yani. akşam yemeğini saat 17.30 gibi yemeyi planlıyorum. gece nasıl geçer onu bilemiyorum tabi :)Evet bugun1.gunum rahat gecti valla
Ben de hafiften aciktim ama dun depoyu iyi doldurmusum hahah.bugun ogle ve aksam arasini kisa tuttum ogleni yetistirebilmek icin ama yarin bende zorlanirim baya 6guncuk sabredicem artik..canım ben biraz acıkmaya başladım vallahi. sürekli suç içiyorum zaten günde 3 lt su içilmesi lazımmış sanırım. yanlız sigara su yapmaktan fenayım yani. akşam yemeğini saat 17.30 gibi yemeyi planlıyorum. gece nasıl geçer onu bilemiyorum tabi :)
bende 17 bucuk henuz cuma 18 ıns ya umaırm olur cunku cok ıstıyorum rahatsız oluyorumYasim 19cnm bence gogus bedeni de biraz kuculur ve hepsini veremesen de en azindan motive olursun ne kadar versen kâr
Melinda ben de bu sabah toplamda 3.700 kg la uyandm. 7. Gün 900 gram gitmişti. 8. Gün verememisim 9. Gün 300/gram toplamda ben de 3700 oldum benim de yavaşladıgünaydın herkeseee
9. gününm bugün dünden bu yana 200 gr gitmiş.. yavaşladı kilo vermem çünkü çok minik de olsa kaçamak yapıyorum
toplamda 2.9 kilo
ben sonlara doğru saçmaladım bitse de gitsek modundayımMelinda ben de bu sabah toplamda 3.700 kg la uyandm. 7. Gün 900 gram gitmişti. 8. Gün verememisim 9. Gün 300/gram toplamda ben de 3700 oldum benim de yavaşladıama ben hep çay iciyorum şekersiz hala ondan mı acaba bilmiyorum
HarikaŞimdi tekrar tartildim.82.1 yani tam 5 kilo...
10 kg vermek istiyorsun canim yani bence mutlaka kuculur 10kg dabende 17 bucuk henuz cuma 18 ıns ya umaırm olur cunku cok ıstıyorum rahatsız oluyorum
aminn10 kg vermek istiyorsun canim yani bence mutlaka kuculur 10kg da
Ben de sekersiz iciyorum canim ama unutuyorum seker atmayiGünaydıın kızlaar ilk gün kahve içicem bırazdan ama şekersiz içiyorum ben ıspanagıda çiğ tüketmeyı dusunuyorum ne dersiniz ?