Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

4. günüm de bitmek üzere. Öğleden sonra çok acıktım ve 1 elma yedim. Akşam yarım porsiyon meyve yiyip yoğurdumu da yiyerek bu zor günü bitireceğim inşallah. Hedef kiloma da 1,5 kg kaldı. İnşallah bu diyetin sonunda 1,5 ve belki biraz daha fazlasını da verebilirim. :) 5. ve 6. gün çok daha kolay gibi. 7. günü de atlatırsam, 6 gün daha sabredebilirim inşallah.
canım ne kadar verdın kendın hıssedıyo musun verdıgın bellımı

canım ne kadar verdın kendın hıssedıyo musun verdıgın bellımı
Dayanamıyorum, tartılıyorum, 2,4 kg vermiş görünüyorum. Mezura ile de vücut ölçülerimi kontrol ediyorum. Baya inceldim. :KK49: Kıyafetlerimden çok anlayamıyorum; çünkü zaten kilolu değildim. Eşim diyeti sonlandırmam için her türlü numarayı yapıyor; ama onun oyununa gelmek istemiyorum. 13 günü bitirmeyi çok istiyorum. :)

Herkese günaydın,
Dün yani 4. gün benim için zor geçti. Az önce limonlu havucumu yedim ve inşallah 5. günümün kolay geçeceğine inanıyorum.
Bu arada bu diyetin benim için en faydalı tarafı 'ara öğün' adı altında atıştırmalardan uzaklaşmamı sağladı. Gün içinde aklıma bile gelmiyor. Zayıf noktam olan kuruyemiş ve dondurmadan da bir süreliğine uzaklaşmış oldum. Bana en büyük faydası bu oldu. Herkese kolaylıklar..

Dayanamıyorum, tartılıyorum, 2,4 kg vermiş görünüyorum. Mezura ile de vücut ölçülerimi kontrol ediyorum. Baya inceldim. :KK49: Kıyafetlerimden çok anlayamıyorum; çünkü zaten kilolu değildim. Eşim diyeti sonlandırmam için her türlü numarayı yapıyor; ama onun oyununa gelmek istemiyorum. 13 günü bitirmeyi çok istiyorum. :)
aman oyuna gelme bunu yapıcaz kurtulup rahat edicez :))

13, günüme 4,300 le girdim ben de bakalım yarın sabah nasıl uyanacağım. ama ben artık yediklerimle çok doyuyorum. sadece canım arasıra tatlı istiyo sonra sabretmeliyim diye diye geçiriyorum:KK45:

Kizlar ben 2.gunde birakmistim ya sinavlarim yuzunden 11inde bitiyor sinavlarim ve 12sinde yeniden baslamak istiyorum 6 gunluk ..sizi takipteyim

13, günüme 4,300 le girdim ben de bakalım yarın sabah nasıl uyanacağım. ama ben artık yediklerimle çok doyuyorum. sadece canım arasıra tatlı istiyo sonra sabretmeliyim diye diye geçiriyorum:KK45:
ya ben suan 1.800 gram verdım ama ıns daha fazla verrım soyle bı 10 kılo hayalımm

canım her bunyede aynı olmaz kı ama belkıde 6 gunden sonra vermeye baslarsın bu arada konusalım aynı gun baslamısım hem :))
Yarını bekliyorum umarım daha çok vermişimdir. Biraz önce yeşilçayın içine tarçın koyup içtim. Sigara içtiğim için çapsız kahvesiz duramıyorum. Malum bu diyette Çay yasak :( ama azimliyim bırakmayacağım ne kadar verirsem kar. En azından sonrası için tetikleyici olur.

oh bitti sonunda.. ama yarın kaç cikicam mersk ediyorum. keske harfiyen uysaydim. o kadar bozdum ki diyeti. cay kahve durmadan içtim. her yumurta olan öğlen ekmeksiz yağdiz acili menemen yedim.devamli erik ve kiraz yedim ilk 2 gün pasta poğaça yedim. 10. gün manisa kebabı bile yedim. salata ispanak brokoli hiç yemedim. yine de 10 gunde 5 kilo verdim. son 2 gün 100 gr. vermistim. bakalim yarin toplamda kaç çikacağim.

oh bitti sonunda.. ama yarın kaç cikicam mersk ediyorum. keske harfiyen uysaydim. o kadar bozdum ki diyeti. cay kahve durmadan içtim. her yumurta olan öğlen ekmeksiz yağdiz acili menemen yedim.devamli erik ve kiraz yedim ilk 2 gün pasta poğaça yedim. 10. gün manisa kebabı bile yedim. salata ispanak brokoli hiç yemedim. yine de 10 gunde 5 kilo verdim. son 2 gün 100 gr. vermistim. bakalim yarin toplamda kaç çikacağim.
Süper ya tebrikler diyet dışına çıktığın halde kilo vermişsin. Darısı başımıza ben 5 kilo bile versem yeter. Ondan sonrası yokuş aşağı. Hafif diyetlerle yavaş yavaş veririm gerisini.

Back
X