Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar 6 gune baslıcam yarın dershane var nolucak bılmıyorum ogle yemegı bıraz gec olucak aksamıda en gec 7 gıbı yıcem bırde 58 ıle baslaıdm bugun 55.400 gordum cok az bu ya nasıl 10 kılo falan vermısler acaba

kızlar 6 gune baslıcam yarın dershane var nolucak bılmıyorum ogle yemegı bıraz gec olucak aksamıda en gec 7 gıbı yıcem bırde 58 ıle baslaıdm bugun 55.400 gordum cok az bu ya nasıl 10 kılo falan vermısler acaba
Az değil ki.. Gayet iyi. Düşük kiloluların 10 kg vermesi beklenemez. 100-85kg falan olsan belki 10 kg verebilirdin. Ben de 6 günde 2,9 kg verdim. Daha devam ediyorum. Gerçi eşim çok kesin konuştu, Ctesi sabahı diyet bitmiş olacak diye.. :KK58::KK66: Ama ben 13. günü tamamlamak istiyorum. Hedefimin altına düşmek istiyorum.

Herkese günaydın,
Bugün 300 g daha eksik çıktım. Böylece hedefime 400 g kaldı ama ben biraz daha versem sevinirim. :)
Şimdi kahvem ile minicik kare bitter çikolatanın keyfini sürüyorum. 8. günüm ve en sevdiğim menu bugün. :) İnşallah çok güzel bir güne uyandığımı hissediyorum.
Herkese kolaylıklar.
Bu arada hala eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Hala çok ciddi ve küsmekle tehdit ediyor.

ya varya daha 2 kılo verdım 6 gundeyım nası gıdıcek bu kılolar ya dayanmıyorumda aclıga
Eğer çok açsan, bırak diyeti. Sağlıklı beslenmeye çalış. Sağlıklı beslenme zaten zamanla kilo vermeni sağlar. Ölçülü ve sağlıklı, abur cubursuz ve karbonhidratı bir miktar az beslenme ile istediğin kiloyu 6 ayda üstelik kas kaybetmeden verirsin. Benim de yarın son günüm olacak inşallah. Ben de artık daha fazla baş dönmesi olmasını istemiyorum. Bleki 2 ayda bir 6 gün yapılabilir. :) Zaten kalan 400 gramı verirsem 47 kg olacağım. Vermesem de olur tabi.
Senin yaşında diyet yapmaya başlamamanı öneririm, ben bu tarz bir diyeti hayatımda bir defa 3 günlüğüne yapmıştım, 1 kere dukan yaptım, 1 kere de diyetisyene gittim (3kg için) Her zaman sağlıklı beslensem de sağlıklı şeyler de kilo yapıyor ve 2-3 kg alır almaz da azaltırım miktarları 48 kg olurum, uzun zamandır 47 kg olmak istiyordum, bu diyete de biraz ondan başlamıştım. :)
Bence miktarları küçültüp sağlıklı beslen ve hayatına hareket kat. Eminim başarırsın.

Eğer çok açsan, bırak diyeti. Sağlıklı beslenmeye çalış. Sağlıklı beslenme zaten zamanla kilo vermeni sağlar. Ölçülü ve sağlıklı, abur cubursuz ve karbonhidratı bir miktar az beslenme ile istediğin kiloyu 6 ayda üstelik kas kaybetmeden verirsin. Benim de yarın son günüm olacak inşallah. Ben de artık daha fazla baş dönmesi olmasını istemiyorum. Bleki 2 ayda bir 6 gün yapılabilir. :) Zaten kalan 400 gramı verirsem 47 kg olacağım. Vermesem de olur tabi.
Senin yaşında diyet yapmaya başlamamanı öneririm, ben bu tarz bir diyeti hayatımda bir defa 3 günlüğüne yapmıştım, 1 kere dukan yaptım, 1 kere de diyetisyene gittim (3kg için) Her zaman sağlıklı beslensem de sağlıklı şeyler de kilo yapıyor ve 2-3 kg alır almaz da azaltırım miktarları 48 kg olurum, uzun zamandır 47 kg olmak istiyordum, bu diyete de biraz ondan başlamıştım. :)
Bence miktarları küçültüp sağlıklı beslen ve hayatına hareket kat. Eminim başarırsın.
ya benımde hayalım 47 olmak suan 56 kıloyum da boyum kısa ve az bı vaktım var oruca kadar ne verebılırsme kar kaç kg verdın

Son düzenleme:
ya benımde hayalım 47 olmak suan 56 kıloyum da boyum kısa ve az bı vaktım var oruca kadar ne verebılırsme kar kaç kg verdın
:) Ramazan'da her zaman 2 kg veririm; ama sağlıklı ve uygun miktarda beslenirsen 3-4 kg verebilirsin. Benim de boyum kısa, 1,55 ve yaşım 30. :) Yaşam tarzını değiştir ve ömür boyu rahat et. Benim ailemde kilo sorunu var, o yüzden ben de biraz fobi oldu açıkçası. Aslında hiç diyet yapmama gerek yok. Ama yaşam tarzım çok farklı. Evlendikten sonra eşim de baya değişti, o da tuzu, şekeri ve abur cuburu bıraktı.
Erken yaşta sık ve bu tarz diyetler yapmak insulin direnci oluşturur. Her gün 10 bin adım, sağlıklı ve ölçülü beslenme. :)

Kızlar 12inde başlıyorum yarın sınavım bitiyor ve 13 gun yapıcam 13gun boyunca da evdeyim sınav stresinden çok kilo aldım :(

Bu diyeti birebir mi yapıyoruz ben dördüncü günü bitiriyorum ve tartilmadim. Kalori hesabı yapan bir program yukledim ve birebir yazdığında 500 den fazla çıkıyor :(

2.gunum
Sabah:1sekerli nescafe
2 saat sonra: 1 buyuk elma,2 kasik yogurt
Aksam:tavuk yesil salata bir minik domates
Gece:Sutlu sekersiz kahve . Cok minik degisiklikler yapiyorum dayanmak icin

merhaba ben 2. günümdeyim. dün herşeye birebir uydum ama sade filtre kahve midemi çok kötü yaptı sabah sabah, içtim dün ama bu sabah 2.si bir arada içtim problem olurmu sizce? herkese kolay gelsin bu arada kızlar :KK49:

Back
X