Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

164 boy yaş 31
başlangıç 1.gün
Kilo 63.6 62.2
Yağ 30.2 30.9
Kas 34.0 33.7
Su 47.9 47.5
İlk gün -1400 tartıda problem yoksa su ve kas kaybı yağ oranım da artmış görünüyor bugün 2.güne başladım kaçamaksız devam yarına nasıl bi değişiklik olacak bakalım

Bende bu diyete baslamak istiyorum hatta yarin basliyorum ama daha sonra fazlasiyla kilolari geri almaktan korkuyorum :KK43::KK43: okul baslayana kadar en azindan 15 kilo vermis olsam :KK49: :KK51::stop: yas:17 boy:1.63 kilo:82:confused:
Her diyet sonrası öyle eski yemeğe geri dönersen alırsın ben aşırı yersem alıyorum kısarsam veriyorum en az6 gün yapılmalıymış yoksa geri alınır diyorlar ilk kez yapıyorum şimdilik iyi gidiyor

Selam kızlar! Kaç gündür rapor yazmadım, 7. günümün sabahında yazayım dedim. Aslında kaç gündür sadece 1 kilo vermiş olmanın üzüntüsüyle "bugün bırakıcam 6 günü bitirdim nasılsa" diyerek uyandım. Sonra göbeğim küçülmüş gibi geldi ve tartılayım dedim ve 1 kilo daha gitmiş. İlk 6 günde sadece 2 kilo verdim evet, ama bence insülin direnciyle oldukça güzel bir sonuç. Sonuçta diyetin sonuna kadar 2 kilo daha verip 4 kiloyla kapatsam hiç yoktan iyidir. Belki de ilacım yavaş yavaş yardımcı olmaya başlar. Sonuçta diyet hiç zorlayıcı değil. Henüz bir gece karbonhidraat diye çıldırırken annemin yaptığı spagettiden bir çatal yemek dışında bir kaçamağım da olmadı. :oops: Önümüzdeki günlere bakıcaz artık :KK39:
Sizlerin nasıl gidiyo? Kaçıncı gün kaç kilodasınız?
Herkese kolay gelsiiin!

Ben de yapıyorum bu diyeti..
3.günüm bugün
-1600 gr :KK49:
Ben de aman aman bi halsizlik yok ya..
Pazara da gidiyorum temizlikte yapıyorum misafir bile ağırladım...
6-7 kilo versem havalara ucarim

merhaba ;
harika kilo vermişsin.bende bugün başlamaya karar verdim.inşallah bu sefer başarırım..bu arada boyum 170 kilom 64.2

Kızlaaar dünden bugüne 1 kilo daha vermişim inanamıyorum :KK73: resmen 5. günden sonra hızlandı kilo vermem. 8. gündeyim ve çok heyecanlıyım bitince ne olacak acaba. Beş kiloya ulaşayım başka birşey istemiyorum valla :KK49:

Zelf sen bitirdin değil mi? Reglin de geçince kaç kiloyla tamamladın? Söyle de moral olsun :KK5:
malesef oyle mukemmel bir kilo veremedim. 71 kilo ile tamamladim en son . Ama bana gore dusunmeyin, ben normaldede
Zelf sen bitirdin değil mi? Reglin de geçince kaç kiloyla tamamladın? Söyle de moral olsun :KK5:
Malesef çok motive edemiycem sizi :( 71 kilo ile tamamladim diyeti. Ama normalde de cok fazla yiyen bir kisi degildim. Hatta spor yoğun yapmasam bunu bile veremezdim. Tartida cok oynamasa bile alisverise gittim ve 40 beden kiyafetler aldim. Cok mutluyum :))

malesef oyle mukemmel bir kilo veremedim. 71 kilo ile tamamladim en son . Ama bana gore dusunmeyin, ben normaldede

Malesef çok motive edemiycem sizi :KK43: 71 kilo ile tamamladim diyeti. Ama normalde de cok fazla yiyen bir kisi degildim. Hatta spor yoğun yapmasam bunu bile veremezdim. Tartida cok oynamasa bile alisverise gittim ve 40 beden kiyafetler aldim. Cok mutluyum :))

Ben de şu anda (8. günde) 71.5'tayım, 40 beden kıyafete girsem yeter bana valla, çok tebrik ederim güzel motivasyon oldu inan :KK9:Sayıların oynaması çok önemli değil çünkü, önemli olan ölçülerin küçülmesi, sayılar her zaman doğru indikatör olmuyo. Umarım kalanlar da en kısa zamanda kolayca gider hedefine ulaşırsın :KK73:

Ben de şu anda (8. günde) 71.5'tayım, 40 beden kıyafete girsem yeter bana valla, çok tebrik ederim güzel motivasyon oldu inan :KK9:Sayıların oynaması çok önemli değil çünkü, önemli olan ölçülerin küçülmesi, sayılar her zaman doğru indikatör olmuyo. Umarım kalanlar da en kısa zamanda kolayca gider hedefine ulaşırsın :KK73:
Ay insallah :) haftayada hurma yogurt diyeti yapcam dayanabildigim kadar insallah. Yapanlarla konustumda baya gaza geldim :)

meraba kizlar bende yarin isvec diyetine basliyorum insallah destek olalim birbirimize gitsin bu kilolar artik isvec diyetini oncedende zuhalle beraber yapmstik gzel kilo vermstik insallah tekrar gzel kilo vericez :)

Back
X