Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlım 12 günde kaç kilo verdin merak ettim kaçamakların oldu mu spor yaptın mı?
Toplamda 4-4,5 kilo arasındayım şu anda ama insülin direnci sahibi olarak benim için inanılmaz bir şey bu kadar kilo vermek. İsveç'ten çok daha az yediğim dönemler oldu gram veremedim hatta aldım. Bakalım son günü de bitireyim kaçla tamamlanacak.
İlk hafta biraz daha gaz olduğum için 4-5 gün Leslie yürüyüş yaptım ama ikinci hafta bıraktım; ev taşıma sürecinde olduğum için enerjim kalmıyor ne yazık ki. Bir kere bir çatal spagetti yemek dışında kaçamağım da olmadı :oops:

Toplamda 4-4,5 kilo arasındayım şu anda ama insülin direnci sahibi olarak benim için inanılmaz bir şey bu kadar kilo vermek. İsveç'ten çok daha az yediğim dönemler oldu gram veremedim hatta aldım. Bakalım son günü de bitireyim kaçla tamamlanacak.
İlk hafta biraz daha gaz olduğum için 4-5 gün Leslie yürüyüş yaptım ama ikinci hafta bıraktım; ev taşıma sürecinde olduğum için enerjim kalmıyor ne yazık ki. Bir kere bir çatal spagetti yemek dışında kaçamağım da olmadı :oops:
Ne güzel 4 kilo vermişsin benim ufak kaçamaklarım oluyo bende bu diyetle 64 iü görsem ahh ahhh daha ne isterim şimdi yoğurdumu yicem eşimle yürüyüşe çıkcaz bakalım sabaha ne olacak

Gunaydin! Sabah havucumun yarisini yiyebildim midem cekmedi yiyemedim. Dun gece bi soda ve dilim kek yedim yine kacamak yaptim :63: 79.4 kiloyum suan. 4 gunde 3 kilo. Umarim boyle devam ederim ve onemlisi umarim bu verdiklerim gercekten kilodur.:KK17: Yuruyusumu egzersizimi ve 2.5 litre suyumu eksik etmiyorum ama bilmiyorum, hayirlisi:KK16: ogle yuruyusumu artik yapamicam kuzenimin ogluna bakiyorum 20 aylik onunla cikamam disari. Artik aksam annem isten geldiginde yuruyus yaparim:KK49: 5. Gunumun kacamaksiz gecmesi dilegiyle !☺☺

Merhabalar,

Bugün 4. günüm ve ilk defa bugün biraz halsizlik hissi var ama yine de pes etmek yok, 3 günde 3 kilo verdim neticede, tatile gitmeme de 11 güncük kaldı :)

havucumu rendeledim, yumurtamı da yedim. :) Akşama da 2 dilim portakal demiş ama, bu mevsimde onun yerine 1 şeftali yesek ne olur ?

Boy : 1.77 cm

1. gün sabahı : 82.1
2. gün sabahı : 80.5
3. gün sabahı : 79.8
4. gün sabahı : 79.1

Kızlar eşim salı tatile çıkalım dediği için motive gitti benim dün diyeti bozdum köfte ekmek yedim :( bugün 7.güne başladım yürüyüşümüde yaptım.yarın bi aksilik olmazsa 8.gün ve son olacak bakalım kaç kilo vermiş olacağım tatilde de abartmıcam inşş 65 i görsem keşke

Sag
Kızlar eşim salı tatile çıkalım dediği için motive gitti benim dün diyeti bozdum köfte ekmek yedim :KK43: bugün 7.güne başladım yürüyüşümüde yaptım.yarın bi aksilik olmazsa 8.gün ve son olacak bakalım kaç kilo vermiş olacağım tatilde de abartmıcam inşş 65 i görsem keşke
Lsaglik olsun zuhalcim.bende cok kacamak yaptim.tatil donusu baska diyet yapicam insAllah.. saglikli olalim yeter.kilolari elbetveririz Allahin izniyle ☺

Back
X