Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kizlar az önce bu İsveç diyetini iyi bir arastirdim şok diyet olarakta geciyor kisa sürede zayiflatiyor ama sonrasinda geri aliyormusun ve salik sorunlarda ortaya cikabiliyormuş ne düşünüyorsunuz bu konuda....
canim kafana gore degistirerek yaparsan bi sey olmuyor. harfiyen uyma menuye sagligin bozulur

Harfiyen uyacak gibi degil liste ya benim 4.günümdü bugün de listeye tam uyamadim o_O evde 4 kişinin yaninda çok zor oluyor ama az yemeyi öğrendim geceleri yemek yiyordum hep artik 9dan sonra yemek aramiyorum 6.gün vucudumun durumuna göre devam edicem ya da bırakıp karataya başlayacağım ve bu diyetten sonra karataya şükür ederek uyacağımı düşünüyorum :KK37:

Harfiyen uyacak gibi degil liste ya benim 4.günümdü bugün de listeye tam uyamadim o_O evde 4 kişinin yaninda çok zor oluyor ama az yemeyi öğrendim geceleri yemek yiyordum hep artik 9dan sonra yemek aramiyorum 6.gün vucudumun durumuna göre devam edicem ya da bırakıp karataya başlayacağım ve bu diyetten sonra karataya şükür ederek uyacağımı düşünüyorum :KK37:
sana katiliyorum canimmm.
6 gun yaptim bu 6 gunde kek kurabiye kizartma ekmek filan yemedim. bendeki kacamak anlayisi menuyu biraz zenginlestirmek oldu. mesela 1 degil 2 haavuc yedim. yada 2 ceviz yedim. yada 2 cay kasigi bal. yoksa bayilacaktim zaten.

kizlar ben şöyle düşünüyorum sonuçta bu diyet ameliyat olacak hastalar için verilmis bi diyet degil mi.
bu insanlar bizim gibi aktif degiller hepsi yataga baglidir. yani kalori yakimi yok. ama bizde durum farkli o yuzden saglikli bi kac seyi yesek de yakiyoruz. dengelenmis oluyor. eger listeye birebir uyacaksak sabahtan aksama kadar kanepede yatmam lazim benim.

sana katiliyorum canimmm.
6 gun yaptim bu 6 gunde kek kurabiye kizartma ekmek filan yemedim. bendeki kacamak anlayisi menuyu biraz zenginlestirmek oldu. mesela 1 degil 2 haavuc yedim. yada 2 ceviz yedim. yada 2 cay kasigi bal. yoksa bayilacaktim zaten.

Aynen ben sadece bi aksam ufak bi keki goturdum o_O onun disinda kacamak dediklerim ayran ictim ceviz yedim yoğurtu 100 grdan fazla yedim gibi seylerdi listeye uygun kacamak yaptim yoksa ben de bayılacaktim ve bence bu sekli cok daha sağlıklı oldu bi diyet her insana ayni sekilde uymaz vucudun tepkilerine göre hafiften düzenlemeliyiz listeyi :KK72:

Merhaba arkadaşlar ben 3. Günü bitirdim 2 günde 2.4 kg verdim ama incelme hissetmiyorum hemen anlaşılır mi yoksa kastan mi gidiyor acaba ? Bilginiz var mii

Merhaba arkadaşlar ben 3. Günü bitirdim 2 günde 2.4 kg verdim ama incelme hissetmiyorum hemen anlaşılır mi yoksa kastan mi gidiyor acaba ? Bilginiz var mii
3 gunde o kadar anlasilmaz canim çunku verdigin kilo da ödem ve su da vardir yağ olarak değil tamami 1 haftada sanirim hissedersin benim de bugun 4.gündü

mrb kızlar benim çok az gidiyor bugün 7.günüm 65.7 ile başladım bu sabah 63.9 6 günde giden 1.8kg yavaş ama yinede devam edeceğim

Benim de 3 gunde 1 gitmis bugun 5.günüm tartilmayacağım daha az gidiyo ama gitsin bakalim ilk kez bi diyete devam ettim kacamaklar olsa da genelde 2.günü bulamazdim 5.gündeyim :KK49:

Slm kizlar 5. Günümdeyim sabah havucumu yedim şimdilik iyim..ben yinede bugün kahvemi icicem seviyorum kahve, baktim zaten kaloriside düşük 2kalori yaziyo diyete

Back
X