Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalarr,
Bende bugun isveç diyetine başladım 1.gunum
Henuz tartılmadım .
Az önce kahvemi ictim , yemek malzemelerini almak icin dısarı cikacagim.
Umarim 13.gune sabirla ulasiriz
Yemekleri yaparken baharat kullanabilirmiyiz
Mesela pulbiber karabiber tuz kesinlikle yok

Bugün diyete 13. Günüm artik diyet diyeten cikti :-) kafama göre takiliyorum yarin sabah buraya yazicam sonucu hadi bakalim sabır ve kolaylik diliyorum yeni basliyanlara...

Merhabalarr,
Bende bugun isveç diyetine başladım 1.gunum
Henuz tartılmadım .
Az önce kahvemi ictim , yemek malzemelerini almak icin dısarı cikacagim.
Umarim 13.gune sabirla ulasiriz
Yemekleri yaparken baharat kullanabilirmiyiz
Mesela pulbiber karabiber tuz kesinlikle yok
Canim benim 2.günüm bitti ama ne yemeği anlamadım daha 2 gün biftek yedim sade tuzsuz yedim ama salata yaptığımda kekik pulbiber falan kattim onlar metabolizmayı çalıştırmaya yardimci ama daha çok yedirebilir

Merhaba kizlar benim diyet bitti
1. Gün 71.8 kilo ile başlamıştim
6. Gün 68.1 kilo
13. Gün 67 kilo
ikinci Hafta cok gitmemis ama diyete tam uymadığım halde 4.8 kilo vermişim
Simdide Yoğurt kürune başladım... iyi kilo vermeler kizlar umarim iyi sonuclar alirsiniz

Evet kızlar bu gün 3. Günüm akşam rüyamda tartıda 74 çıkıp uyandım sabahta koşa koşa tartıya gittim ve 69.4 çıktı :KK73:Oysa ki dün zor dayandim halamin doğum günüydü tatlı poğaça böğrek hiç yemedim ama sarmaya dayanamadım 1 tane yedim ve üstüne gittim açım yumurta yedim yani 500 almam gerekirken 700 aldım
Başlangıç : 72.4
1.G. Sonu : 71.6
2.G. Sonu : 69.4
Demek metabolizma ile de alakası var ben zaten hızlı kilo veren biriyim

Bu diyeti ben de yapıyorum bugün 2. Günüm
67 ile başladım
Sabah 65.300 çıktım :21::21::21: hedef 59.9

1.gün 67
2.gün 65.300

Bu gün iş yaptım ağırlık falan kaldırdım mecburen saat 2 ye kadar bişey yemedim ikide 2 yumurta dedim sonra ben badem falan yedim hesapladim yaklaşık 100 kcal ordan aldım yarım elma yedim 1 kahve içtim 3ü 1 arada o da 100 kcal öf bu gün 600 alıyorum bi ara tansiyonum gitti 1 tane küçük tuzlu kurabiye attım ağzıma ama çok çalıştım en az 100 yapmışımdir. :mad::stop:

Huuu huuu kizlar Merhaba bugün benimde isvec diyeti nde ilk günüm hele ses verin destek lazım bana birbirimize destek olalım zayiflayalim

Ay bunun için buraya üye oldum ben hep okuyordum sizleri iyiki var şu kadınlar kulübü bir çok şeyde aklımı açtiniz çok kez bana akıl verdiniz gaza getirdiniz valla sizleri çok seviyorum ve benim gibi milyonlarca üye olmadan her bir konuyu burdan öğrenen binlerce insan var haberiniz olsun farkında olmadan milyonlarca insana desteksiniz

Merhaba, isveç diyetini ben de uygulamak istiyorum ama yumurta yerine başka yiyebileceğim bir şey var mı? Yumurta yiyemiyordum da tek halde...

Ispanağın içine kırabilirsem olur tabii ki... Ama haşlanmış yumurta olarak anladım ben bu diyeti.

Evet arkadaşlar tartıldim
Başlangıç : 72.4
1.G Sonu : 71.6
2.G Sonu : 69.4
3.G. Sonu : 70.0 çıktım bu ne ya niye böyle oldu ki en fazla 700 aldım 1 gün kaçırdım sadece ama dedigim gibi güzel spor yaptım

bugun 3. gunum kızlar ben hic kacamak yapmadim simdiye kadar

1.gun 67
2.gun 65.3
3.gun 64.6

Ay kizlar benimm canım çok kestane çekiyor yani anlatılmaz amam hemde isvec diyeti yapıyorum sizce yesem birsey olur muu hani akşam yemek yemem olmaz mı kizlar bozulur muu diyet

Bugün 4.gunum sabah 64 kiloydum yani 3 günde 3 kilo verdim
Bundan sonra tartılmayacağım hergün. tartıldığım zaman yazarım

Back
X