Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

1.gün 74800 ile başladım..
2.gün 73900
3.gün 72900 sabah aç karnına tartılıyorum hergün bugun meyve yerine 6 kesatna ıspanak yeriende 7 tane yaprak sarma yedim bakalım.. yarın sabahh kaç çıkacam :(

6 gün uyguladım ve bıraktım çünkü 3 kilo verdim ilk 3 gün
Son 3 günde hiç kilo veremedim..
2 gün aradan sonra başka diyete geçeceğim

Bende 6 gündur yapıyorum ilk 3 gün 3 kilo verdim ama sonra hiç veremedim devam etsem mii yoksa başka bi diyete mi geçsem bilmiyorum

Merhaba yarın sabah yani pazartesiden itibaren bu diyete başlıyorum bir süredir karatay diyetini yapıyordum iki ogün ve ekmeksız beslenmeye alıştım ama vücut direndi artık gitmiyo 5 kilo kaldı onunda bir kısmını isvecle vermek istiyoorum inşallah veririm

Merhaba yarın sabah yani pazartesiden itibaren bu diyete başlıyorum bir süredir karatay diyetini yapıyordum iki ogün ve ekmeksız beslenmeye alıştım ama vücut direndi artık gitmiyo 5 kilo kaldı onunda bir kısmını isvecle vermek istiyoorum inşallah veririm
Merhaba ayni anda yazmisiz ben de yarin basliyorum.kilom 59 du en son.yarin tartilir yine yazarim.
Sizin kilonuz kaç? Ben veremiycem diye cok korkuyorum

Kaç kilo verdin Karatay la memnun musun peki bende yapmayı düşünüyorum da

Ben 65 kiloyum karatayla 71 de n 65 e düştüm ama son iki haftadır vücut alıştı gitmiyordu kilolar biraz değişiklik için en az bir hafta ısveç yapayım dedim.
Karatay harika bir diyet kesinlikle açıklıyorsunuz açlığı düşünmüyorsunuz doyana,kadar yiyor ve kilo veriyorsun.
İdeal kiloma düşünce karatayi ömür boyu yasama ima uygulamaya calisicam a bir süre boyle

Sabah 65.1 le başladım şimdi kahvemi içtim zaten diyet yaptığımdan,aman aman beklentim yok ama bu diyetle iki üç kilo gitse süper olacak hadi bismillah

Ay şimdi baktım ama bun karatay nasıl bir menü ben bunu yesem daha da kilo alırım kizzz bu ne böyle
Yok hiç öyle değil evet oldukça doyurucu ama kilo almıyorsun ışte günde iki ogün beslenme aburcubur ekmek şeker pirinç kesinlikle yasak çok güzel zorlanmadan yüksek enerjiyle verdim ben hatta karatay yapmasaydık ısveç bana çok ağır gelirdi

İlk günüm çok rahat geçti ve kacamaksiz acikmadim çünkü az,çok karataya benziyor sabah bir neskafe öğlen iki yumurta bir domates 2 yeşil biber. Aksam,da ızgara balık salata yedim çok yokum yarın sabahtan umutlu değilim ama en,az 6 gün yapacagim

Bugün ikinci günüm sabah bir fincan kahve mi içtim şimdi de yoğurt yerine bir kase kadar semizotlu cacık içtim doydum aksam içinde tavuk yemeği düşünüyorum sindirim sıkıntı olmasın diye iki kuru kayisiyi bir demlik suyla kaynattim şimdi şu yerine bi kayısı aromalı suyu içiyorum bakalım ne olacak

Bu arada iki çocuk ev evdekilerin yemeği derken spor yapamıyorum yarın aksam oğlumun doğum günü var asıl imtihanim o zaman olacak bakalım iki günü kacamaksiz geçiriyorum hatta kahvemi şekersiz ictigimden şeker de biraz eksiktir diye düşünüyorum bakalım ne olcek

bugün isveç diyetine başladım.
sabah 60.4 dü kilom irademe hakim olupta yapabilirsem :KK22: 1 hafta yapacağım inşallah
ilk gün şimdilik gayet iyi gidiyor.

Back
X