Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Aynı durum bende de var sadece iki kilo vermişim 4 günde dün nette arastirmistim regl olunca vücut su topladigi için daha şiş gözüküyormus ama regln bittikten sonra daha fazla kilo veriyormussun reglken metabolizma hızlı çalıştıgi icin bende endislenemistim ilk ama dün meralirem sagolsun bana yardımci oldu sen diyetine devam et sakin birakma :)
Bırakmıycam inşallah çok istikrarlıyım

Bugün ufak bir kaçamak yaptım başparmağım kadarcık bi kurabiye yedim ve şekersiz çay içtim ama sanki bunları yedim diyetın düzenini bozdum diye zayıflayamama gibi birşey olmaz dimi

Merhaba. 8 gunde kac kilo verdiniz? Ben yarın basliycam, bugun olmadı. Yeni günlük actim beklerim sizide
3 defa küçük kacamaklar yapmıştım bide regl donemine denk geldigi için 6. Günümde tartilmistim 3 kilo vermisim
Kacamaklae için 3 gun daha fazla diyeti uzatacagim bir çok bildirim geldigi için emaile formlar daha takip edemiyorum ozelden anca sağlıklı zayiflamalar

Merhaba arkadaslar herkese bol zayiflamali gunler diliyorum. Bende bu diyete baslamayi dsnuorum pko hastasiyim acilen kilo vermem gerekiyor ve sporyapiorum. Acaba sporla beraber bu diyeti yaparsam herhangi bir sakincasi olurmu bilgisi olan arkadaslaryardimci olurmusunuz lutfenn

Merhaba arkadaslar herkese bol zayiflamali gunler diliyorum. Bende bu diyete baslamayi dsnuorum pko hastasiyim acilen kilo vermem gerekiyor ve sporyapiorum. Acaba sporla beraber bu diyeti yaparsam herhangi bir sakincasi olurmu bilgisi olan arkadaslaryardimci olurmusunuz lutfenn
Bünyem zayif degil ama 5 . Günde cok halsiz oldum eğer hastalığınvarsa yapma bence.

Arkadaslar isveç diyetinin 8 .gününde iken abim çiğköfte dükkanı açtı mecburen bende kaçamak yaptım yarın tekrar başa sarip başlıcam benimle olan varmi

Slm arkadaslar iyi aksamlar bende basladim isvec diyetine bugun 2. Gunumbirebir olmasada uymaya calisiyorum listeye bugun
10.00 turk kahvesi
13.00 yogurt yarim kase
18.00 bolbol salata ve iki kasik tavuklu turlu yedim ve gun boyu 2 soda ,2.5 litre su insallah veririm yaa bu kacinci diyet

Slm arkadaslar iyi aksamlar bende basladim isvec diyetine bugun 2. Gunumbirebir olmasada uymaya calisiyorum listeye bugun
10.00 turk kahvesi
13.00 yogurt yarim kase
18.00 bolbol salata ve iki kasik tavuklu turlu yedim ve gun boyu 2 soda ,2.5 litre su insallah veririm yaa bu kacinci diyet
Yanlis yazmisim soda degil maden suyu

Back
X