Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar
6gün önce şok diyet yaptım 5 günlük 3 kilo verdim 65tim 62 oldum ideal kilom 55di. Şok diyet sonrası yani dün serbest bıraktım kendimi istediğimi yedim bugün ise isveç diyetine başladım 6gün devam etmek istiyorum ben bu diyetin yağ yaktıgını duydum o nedenle basladım inşallah istediğimiz ideal kiloya ulaşırız. Ama spor yapmıycam sanırım çünkü spor yapılmadan da verilebiliniyormuş diyet bitsin o zaman kilomu korumak ve sıkılaşmak amaçlı spora yönelicem. Gün gün yazarım burayı okudukça daha motive oluyor insan..

Slm bende bgun isvece basladim defalarca yapip yarida braktim insallahhh bu sefer birakmicam birbirimize destek olalim lutfen burda gunluk yazalim motive edelim birbirimizi ;)

Bu arada yasim 22 evliyim 2 bcuk yasinda kizim var gecen sene bu zamanlar basladim diyet seruvenime 81 kiloyla 62.9 kadr indim ve sonra ocak ayinda braz ara verim dedim diyete ve cok yedm herseyden yedn tabi kilo aldm dun sabah isvece basladim kilom 68.7 di bu sabah tartildim ve 67.4 kiloydum gzel motive oldum hergun buraya girip yazilanlari okuyorum ve motive oluyorum bu diyeti yapan arkadaslar olarak hergun buraya yazarsak bence motivemiz dahada artar insallahh birakmicam sonuna kadr devmmmmmm :) ;)

Sendemi isvec diyeti yapiosun canm yapiosan kac kiloyla basladin ne zman basladin ne kadr kilo verdin boyun kac paylasirmisin cok fazla soru sordum ama kusura bakma :KK66:
Yok Estağfurullah :) daha önce yapmıştım regl dönemine denk geldim arada kacamak yaptım 8 gyn boyunca yaptım 3 kilo verdim
Bugün ilk günüm 1.64 boyundayim 55.5 kiloyum hedef 50 :)

Yok Estağfurullah :) daha önce yapmıştım regl dönemine denk geldim arada kacamak yaptım 8 gyn boyunca yaptım 3 kilo verdim
Bugün ilk günüm 1.64 boyundayim 55.5 kiloyum hedef 50 :)

Yani bana laf dusmez ama boyuna gore kilon cok gzel tam idealsin benimde hedefim senin suan oldgun kilo dusmek bide bu boyla yani 1.60 byum bence sok diyet yaparak bunyeni yorma canm cunku gerckten kilon cok iyi boyuna gore bu benim fikrim tabi yine sen bilirsin ;)

Yani bana laf dusmez ama boyuna gore kilon cok gzel tam idealsin benimde hedefim senin suan oldgun kilo dusmek bide bu boyla yani 1.60 byum bence sok diyet yaparak bunyeni yorma canm cunku gerckten kilon cok iyi boyuna gore bu benim fikrim tabi yine sen bilirsin ;)
Fazlaliklarim var canim sanirim yag oranim fazla ve ayrica guatr var bende kilo.almaya cok.meyilli bir yapim var karnim ve basenlerimden sikayetciyim sporda yapiyorum yaza boyle girmeyi kesinlikle istemiyorum gecen sene bikini bile giyemedim bunsene gonul rahatligiyla giymek istiyorum :)

Slmlar 84 ile sali gunu baslamistim bu sabah 82.2 ciktim ama pek uymuyorum ilk gunler uydum genellikle sebze,yogurt ,salata agirlikli besleniyorum

Selam arkadaslar bundan 4 ay once isvec diyeti yapmistim 8 gunde 5 kilo verdim 1 kilosunu aldim .5 gun önce yine basladim isvec diyetine 2 kilo verdim.

Slm bende hala isvec diyetine devam ediyrum bgun 5. Gunumde btti yarn bakalim ne kadr gitmis grucez 68.7 kiloyla baslamistim bu sabah 66.0 kiloydum 2.700 kilo gitmis insallah devami gelir aslinda daha fazla gitmisti ama dun aksam mucver kacamagim olsu bir suru cikolata flnda oyuzden 400 gr almis uyandim bgun yoksa dun sabah 65.6 kiloydum ne gzel nese yarn insallah aldigim vermis olurum ;)

Selam kızlar bugun bende başladım İsveç diyetine birinci günüm 68.500 çıktım sabah bakalım yarın sabah kaç çıkacağım heyecanlandım yazılanları okuduktan sonra birde kızlar tuz kullanımı yasak mi. ?

Hosgeldniz kizlar cogalmamiz ne gzel onsan dahada gzel motive oluyo inanin uzun suredir dyette oldum icn tuzsuz ve sekersiz yemege alstim cNm her diyette oldgu gbi isvec diyetindede tuz yasak malesef 3 gun hic kacamak yapmayin tutuniz kendinizi sonra alisiyo insan sabah bol eksilerle uyaniriz insallah :)

Back
X