Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben diyetisyene felan çok gittiğim için biraz biliyorum yürüyüş yağdan vermede yardımcı spor ancak fitnes ağırlık pilates gibi sporlar sa tamamen kasa Yönelik

Bi yandan da hani bu diyet hızlı verdiriyor ya kastan gitmemesi için kas yapan sporlardan da yapmak gerekir mi acaba kafam karışık

4.günüm 70.7 olmuşum 300 gr gitmiş ama dün 0 hareket ettim tüm gün yatış halindeydim yani. Bugün bisiklete binicem bakalım farkedecekmi:)

Slm benim dun 8. Gunumdu ama braktim diyeti 7 gunde toplamda 3.5 kilo verdim ve bol kacamakli yaptim diyeti diyebilirim ;)

Vucüt halsiz düşmüş bence vitamin al ek olarak işe yaramazsa bırakırsın
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim hep okuyorum yazdiklarinizi nolir bana da yardim edin kendimden nefret ediorum bu igrenc goruntumden biktim artik bnde baslamak istiorum bu diuete nokir bana da destek olin nolur

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim hep okuyorum yazdiklarinizi nolir bana da yardim edin kendimden nefret ediorum bu igrenc goruntumden biktim artik bnde baslamak istiorum bu diuete nokir bana da destek olin nolur
Yarin 1 nosan ve ben de isvec diyetine basliorum evet bu kez olcak biliorum olcak olmali

Günaydın kızlar bugün 69,1 olmuşum yani 300 gr daha vermişim ve 5. Gündeyim ve malesef bugün regl oldum normalde 1 hafta sonra bekliyordum şans işte inş kilo vermem durmaz :(

Sen bi başla destekde oluruz birbirimize bunun için burdayız motive olmak için bide unutma kendine yararı olacak verecegin kiloların o yüzden iste ve başla gerisi gelir inşallah
Cok tesekkur ederim burda sizle olmak beni inanikmaz motive edio belki de ilk kez basarcam kizlar evet inaniorum kendimi manken gbi hayal ediorum bugun basladim cok yogun bir gundu o yuzden hic acligimi hissetmeden gecti

E
Günaydın kızlar bugün 69,1 olmuşum yani 300 gr daha vermişim ve 5. Gündeyim ve malesef bugün regl oldum normalde 1 hafta sonra bekliyordum şans işte inş kilo vermem durmaz :KK43:
Eger bozmadan devam edersen reglin bittiginde birden hepsini atarsin o yuzden simdi dursa bile kilo vermen hic moralini bozmaark
Aynen aynı günde başladıgımız bikaç kişiyiz motive edelim valla birbirimizi şurda kaldı 10 gün :) dün yaptım yürüyüş 2 saat felan ama hergün yapmak gerekirmi bilmiyorum bu sefer yağlar kasa dönüşür diyede emin değilim tecrübeli varsa bilgilendirsin arkadaşlar süper olur...
Arkadaslar bu konuda sunu soyleyebiirim ki ne zaman fazla spor yapsam 2 saat gibi ertesi gunler kendi tartimda agir cikiodum fakat diyetisyenimdeki tarti yag oranimin dustugu gosteriyordu vucut olarak ince gorunuyoruz evet ama ben hem incelip hemde tartida eksilmek istiorum zira cogu diyetimi tartida agir ciktiktan snra ise yaramiyor die birakmistim

E

Eger bozmadan devam edersen reglin bittiginde birden hepsini atarsin o yuzden simdi dursa bile kilo vermen hic moralini bozmaark

Arkadaslar bu konuda sunu soyleyebiirim ki ne zaman fazla spor yapsam 2 saat gibi ertesi gunler kendi tartimda agir cikiodum fakat diyetisyenimdeki tarti yag oranimin dustugu gosteriyordu vucut olarak ince gorunuyoruz evet ama ben hem incelip hemde tartida eksilmek istiorum zira cogu diyetimi tartida agir ciktiktan snra ise yaramiyor die birakmistim
Ayneeeeen öyle bugün sadece 400 gr vermiş uyandım ama görenler ciddi farkediyor bu durum iyimi kötümü pek bilemedim bende dün 50 dk ciddi spor yaptım bugün yapmıyorum bir gün ara bırakıyorum ama bide bugün sekersiz bir nescafe içtim :(

Back
X