- 23 Ağustos 2014
- 3
- 0
- 86
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #11.961
Ya ben birer fincan Ekstradan çay veya kahve içiyorum valla. Yoksa gün geçmiyor
kız kardeşim 62.9 olmuş bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suskunprenses cok sevindim bence birbirimizi motive edelim. Cok zorlandim acikcasi elim ayagim tutmuyor diyebilirim.Bugün bende başladım
bende bugün başladım diyet günlüğümde var bırakmayı düşünmüyorum bakalım nasıl gidecek öğleyin iki yumurta bir tanede salatalık yedim ıspanak yoktu malesef akşamada et yerine yeşil mercimek hasladım onu yicem salata ilesuskunprenses cok sevindim bence birbirimizi motive edelim. Cok zorlandim acikcasi elim ayagim tutmuyor diyebilirim.
Ben de ispanak yemedim aksama da taze fasulye yicem hic alakasiz ama sonucta yesil diye dusundum umarim cok bi zarari olmaz.bende bugün başladım diyet günlüğümde var bırakmayı düşünmüyorum bakalım nasıl gidecek öğleyin iki yumurta bir tanede salatalık yedim ıspanak yoktu malesef akşamada et yerine yeşil mercimek hasladım onu yicem salata ile
Merhaba. Benim bugun 3. Gunum cok mutluyum cunku 74 ile basladim suan 72 yim bence kesin olarak basla. Ben de senin gibi surekli baslayip birakiyordum. En sonunda kesin bir kararla basladim ve gercekten sahane gidiyorKizlar ben de bir baslayip bir birakiyorum. Eger siz de devamli yazarsaniz ben de motive olacagim. Pazartesi sabahiyla birlikte basliyorum insallah. Kilom:55 su an. Hedefimse 48-50 arasi
Yazacagim ben de muhakkak :) kahvemi icerek basladim gune ama soguk yaptim kahvemi havalar cok sicak daha güzel oluyor :)Sen de haberdar et bizi surekli burdan destek oluruz birbirimize
Ekstra mesrubat cay kahve yasak. Kurallari vardi okuyabilirsin :)içecek konusunda sınırlama var mı peki? Bilgilendirirseniz sevinirim