Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Misafirler vardı bugün Baslayamadim maalesef..gercekten bunaldim artik..ne zaman bende zayif bi kiz olucam..allahim deliriyorum..surekli bisey cikio..4 yil once tam tamina yaptim bu diyeti iradrem vardi..cok fena asik olmustumm..gaza geldim..mükemmel sonuç aldım..gayet fit biri oldum..şimdi o halimden eser yok

Misafirler vardı bugün Baslayamadim maalesef..gercekten bunaldim artik..ne zaman bende zayif bi kiz olucam..allahim deliriyorum..surekli bisey cikio..4 yil once tam tamina yaptim bu diyeti iradrem vardi..cok fena asik olmustumm..gaza geldim..mükemmel sonuç aldım..gayet fit biri oldum..şimdi o halimden eser yok
ben de sen gibi zamanında 20 kg vermiştim ama isveçle değil.pis boğazım yüzünden tekrar aldım :( peki sen isvecle ne kadar vermiştin

bir günden birşey olmaz öyle düsünme benim iyi gidiyor ama hastayım ya ne kadar gider bilemiyorum. yarın sabahtan yine konusuruz sen yine önceden vermişsin ben hic veremedim :( sıkma canını hep birlik olursak veririz

Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım boyum 165 kilom 68. 8 kilo vermek istiyorum ama 58 de olmak istiyorum :KK48: isvec dietini deneyeceğim. Yarın baslicam ben sizlerle paylaşıcam inşallah güzel sonuçlar alırım sizlere bol şans

Merhaba arkadaşlar bende sizinleyim:)bugün benim 2. Günüm İsveç diyetinde .76.700 ile başladım bugün 75 i gördüm.:KK200:çok fazla ödemem vardı ondan o rakamı gördüm çünkü 2 gün öncesine 76 ydaim.sizler ne durumdasınız :hamarat:

Benim bugün dördüncü gün 83.7 den 80.5 olmuşum. Deniz soylu diye bir bayan var diye evim galiba sitenin ismi orda bu diyet için değiştirebilirsiniz dediği yiyecekler falan var mesela biftek yoksa bir çay bardağı mercimek demiş. Çok bilgili bu konuda yazanlar dönüyo merak ettiklerinizi sorabilirsiniz sadece okumayın sizde yazın yapanlar Nerede? ??

Merhaba arkadaşlar bugün 3. Günüm tarti 74.5 gosterdi:) 2 gunde toplam 2.200 gr gitti .ama 2 gündür tuvalete çıkmıyorum daha azimdir diye düşünüyorum:) sizin nasil gidiyor

evet arkadaşlar bugün 4. günüm tartım 73.800 ü gösterdi -700 daha:halay:yani 3 günde toplam 2.900 kg.
3 gündür spor namına hiçbirşey yapamadım halsizlikten dolayı.bugün daha iyiyim muhakkak yürüyüş yapcam:KK55:
diğer arkadaşlar nerdelerrrr:KK4:

Back
X