Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben içme suyuna çubuk tarcin atıp içeyim diyorum ama tabiki nasıl olur bilemem hislere bağlı..

Evet başladım. Daha kahve içmedim ama. Aramızda iki saat fark var ben yurtdışında yaşıyorum. İçerim birazdan.☕
10 yaprak nane
1 adet salatalık
1 limon
1 litre suyun içine atıyorsunuz akşamdan sabah içiyorsunuz.

Bende kahvemi şekersiz içiyorum. Normal zaman da şeker atmam zaten çay kahveye. O bir şekeri kan değerimiz düşmesin diye kullanmamız lazım onun yerine bende kayısı yiyebilirim bir adet

Benim biri 3 yaşında biri 4 aylık iki erkek bebeim var:KK46:koşup oynuyorum ev işi derken hiç hareketsiz kalmıyorum :halay: sabah türk kahvesi içtim ben de kocise de yaptım şimdi öğle yemeğimizi hazırlıyorum :dondurma:

Yok ben fincanda içtim. Sütlü içtiğim için her zaman sütsüz şekersiz çok acı geldi Burda saat on şuan. Daha 2 saatim var benim. Gidip marketten ıspanak almam lazım. Zamanı geçiririm. Kızlar ben ideal kilomu hesapladım 28 kilo vermem lazım. Kararlıyım ama yavaş yavaş vereceğim. 1 yıl bile sürse vereceğim. Sonra ikinci çoçuğumu yapacağım. Hamile kalmadan önce 15 kilo versem bile yeter

Yok ben fincanda içtim. Sütlü içtiğim için her zaman sütsüz şekersiz çok acı geldi Burda saat on şuan. Daha 2 saatim var benim. Gidip marketten ıspanak almam lazım. Zamanı geçiririm. Kızlar ben ideal kilomu hesapladım 28 kilo vermem lazım. Kararlıyım ama yavaş yavaş vereceğim. 1 yıl bile sürse vereceğim. Sonra ikinci çoçuğumu yapacağım. Hamile kalmadan önce 15 kilo versem bile yeter
Evet hamile kalmadan ideal kiloda ulasmalisin sonra yok emziriyosun yok çocukla ilgi gerek derken insan adapte oluyor ama zor

Bende açıkçası hamile kalmadan biraz zayıflamak istiyorum. çok kolay kilo alan bir yapım var.

Bugün 66.10 ile başladım. Bakalım 13 gün sonra ne olacak...

Şuan öğle yemeğimi yiyorum yalnız ben ıspanağı soğanla kavurdum az yağ ve pul biberli haşlama sevmiyorum. İnşallah veririm çok istiyorum. Azmin karşısında hangi güç durabilir ki!!

Şuan öğle yemeğimi yiyorum yalnız ben ıspanağı soğanla kavurdum az yağ ve pul biberli haşlama sevmiyorum. İnşallah veririm çok istiyorum. Azmin karşısında hangi güç durabilir ki!!
Ben de hasladim domates ı rendeleyip üstüne döktüm öyle yedim mide bulandırıcı olmadı

Back
X