Merhaba tabi ki...Merhaba, Yaptığınız diyetin listesini paylaşabilir misiniz?
Bende yarın başlamayı düşünüyorum.
Tavsiyeniz için teşekkürler. :)Çok sert ve zor bir diyetmiş valla kolay gelsin size ben de 2 haftadır rejimdeyim 68.5 ile başladım bu gün 66.6 yı gördüm yani 2 haftada 2 kilo benimki ara öğünlü standart diyet. Zaten standart diyetle her hafta anca 1 kilo veriliyor bazen totomu sıkayım şöyle sert diyet yapayım hızlı gitsin diyorum ama bu sefer de geceleri kendime hakim olamayıp abur cubura saldırıyorum eve almasam bile bal reçel falan yiyorum manyak gibi. Kafada bitiyor gerçekten ama sizi tebrik ederim iyi gidiyor ama birkaç gün standart diyete geçip vücudu şaşırtmanızı tavsiye ederim
Direk normal yemek yeme düzenine dönersem evet ama, planım bittikten sonra dengeli beslenmeyle sporla destekleyip yoluna devam etmek.İhtiyacım olan şimdilik şu fazlalıklardan kurtulmaktı.Sırada sıkılaşmak olacak :)Hızlı geri alırsın boyle...aç bırkıo bu diyet
Tebrik ederim maşallahGünaydın 70.6 ile diyeti tamamladım.8 kg gitmiş bulunuyor ve vücudumdaki değişimde çok iyi.Üst tarafımdaki tüm fazlalıklardan kurtuldum bikere.Tam bir Türk kadını totosuna sahip olduğum için alt kısım öyle hemen küçülmüyor ama yine de erimeler oldu ve bacaklarım çok inceldi.Bugün kendimi görkemli bir şekilde ödüllendirip :))) yarımdan itibaren abartısız normal yeme düzeni (şeker,tuz yok) ile sporla gidebileceğim noktaya kadar bundan sonra gidicem.Yapabilecek olanlara p90x3 öneririm.Gerçekten çok faydalı bir program.
Sevgiler
Gözyaşları içerisinde bittiTebrik ederim maşallah
Günaydın, 78.6 ile başladım bugün de dün o kadar yememe rağmen (midem küçüldüğü için aslında çokta yiyemiyosun) 70 ile devam ediyorum.Tavsiye ederim ilk hafta dayandığında gerisi kolay :)Ay bayıldım. Acaba kaç kg ile başladınız diyete ben 85 küsüratken şu an hurma diyeti yapıyorum ama bu bitince sanırım İsveç e geçeceğim. En azından işe götürülebilir yemekler gibi görünüyor. Önümüzdeki cumartesiye kadar hurma sonra isveç diyorum ve takipteyim sizi
Merhaba,bu zor diyeti uygulayabildiginiz icin sizi tebrik ederimdün itibari ile bende başladım isvec diyetine 67,4 kg ile başlamıştım bugün 66,2 kilodayim bir günde bir kilo müthiş. Ama listeye tam uymuyorum mesela ilk gün akşam et vardı ben kuşkonmaz yedim hiç sevmediğim halde, salam da yiyemiyorum onun yerine haşlanmış ıspanak yiyim dedim ama berbattı açıkçası midem almadı dün fazladan bi kahve daha içtim sigara içtiğim için dayanamadım. her gün ne yediğimi yazıyorum isteyen olursa diyeti bitirince paylaşırım. Bu arada boyum kısa 1.60 bu yüzden kilom göze batıyor kısa zamanda kilo verme fikride çok cazip geldi, inşallah son güne kadar sağlıklı ve dayanıklı bir şekilde devam ederim, iki çocuklu bir anne olarak halsiz kalmak biraz zorlayıcı tabi ama hergun böyle kilo verirsem beni motive eder diye düşünüyorum.. tecrubelerimi burada paylaşırım devam ettikçe
Sağlıklı günler dilerim.
İlk hafta gerçekten çok zorlanıyorsunuz.Ben 7.gün o koltuktan o koltuğa yığıldım resmen.Ama 2. haftam çok rahat ve enerjik geçti bünye alışıyor muhtemelen.Et,tavuk ve balık olan günlerde uymanızı tavsiye ederim çünkü proteini almanız çok önemli.Protein yüklemesi yaptığınız için daha hızlı kilo verebiliyorsunuz.Ama 2 çocuk annesi olarak bu işe girebilmek büyük cesaret tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?