Ben finallerimden once bi.dietisyene gitmistim.bana bi.liste yapti,okadar sik koymuski ogunleri,az az sik sik yiceksin ki metabolizman calissin dedi bana.dedim bu bana cok ben normalde de bkdr yemiom ki.olmaz dedi kalici olmasini istiosan bu diete uyucan dedi eyw dedim.2 hafta yaptim.2hafta hergun cardio+ haftada 3 gun aerobic yapiodum.2 kg werdim were were.finallerim.geldi,sporu birakmak zorunda kaldim ama dieti birakmadim,bi hafta snra bi tartildim,ne werdisem geri almisim masallah.o yizden az az wermek kalici olur,herseyden yemelisin,sik yemelisin bu laga lugalara artik.inanmiorumspor yapmadigin muddetce kilo almaya mahkumsun ben bunu orendim
seni böyle görmek çok mutlu ediyor beni!!
helall
saol hayatim.bu kez cok kararliyim biktim kilolu olmaktan.bikini.bile giemez oldum,sirf bu sebepten tatile gitmiorum,bu sene deniz yuzu gormedim.ben ozguweni cok yuksek biriyim,ozguwenimi yitirmeye basladim.nie kendime bunu yapim ki,neden wazgeceyim.wazgecmicem.ben bu yola bas koydum,bu is biticek.eski gunlerimi hatta eski gunlerimden daha fit we ince olmayi istiorum,we bunu basaramicaksam yaziklar olsun bana
canım sen zaten kararlı olarak bu denli olayı bitirmişsin.. ben inanıyor ve güveniyorum
ins cnm ins dedigin gibi olur.bgn yine salona gtcem,cardio yapcam.bakalim.wala biktim gulsu ya.bide burdan yasi benden daha genc olan arkadaslara sesleneyim,yas kg wermekte gercekten cok etkili.ben 18 yasimda bi.diet yapmistim.ki iswec gibi agir bi diet deil.haftada 3 kg wermistim.simdi iswecle haftada 3 u zor weriorum arti spor olmasina ramen
oyy yerimm seni beenn gören de kaç yaşında sanıcak
Xside hgeldin cnm bu arada.okadar sinirliydmki gozum hic bisi gormedi :)
ticker nerden güncelleniyor ? link varmıdır .
bende bu diyeti bir donem uygulamıstım ancak 7 gun yapabildim,insanı sersemlestırıyor.ardından verilen kılo kalıcı olmuyor hemem alıyorsunuz.ben 3 kilo vermıstım sonrakı hafta aynen aldım,tavsiye etmem
bende bu diyeti bir donem uygulamıstım ancak 7 gun yapabildim,insanı sersemlestırıyor.ardından verilen kılo kalıcı olmuyor hemem alıyorsunuz.ben 3 kilo vermıstım sonrakı hafta aynen aldım,tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?