Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

tatlım senin boyun kaç?

seni böyle görmek çok mutlu ediyor beni!!
helall

saol hayatim.bu kez cok kararliyim biktim kilolu olmaktan.bikini.bile giemez oldum,sirf bu sebepten tatile gitmiorum,bu sene deniz yuzu gormedim.ben ozguweni cok yuksek biriyim,ozguwenimi yitirmeye basladim.nie kendime bunu yapim ki,neden wazgeceyim.wazgecmicem.ben bu yola bas koydum,bu is biticek.eski gunlerimi hatta eski gunlerimden daha fit we ince olmayi istiorum,we bunu basaramicaksam yaziklar olsun bana

canım sen zaten kararlı olarak bu denli olayı bitirmişsin.. ben inanıyor ve güveniyorum

canım sen zaten kararlı olarak bu denli olayı bitirmişsin.. ben inanıyor ve güveniyorum

ins cnm ins dedigin gibi olur.bgn yine salona gtcem,cardio yapcam.bakalim.wala biktim gulsu ya.bide burdan yasi benden daha genc olan arkadaslara sesleneyim,yas kg wermekte gercekten cok etkili.ben 18 yasimda bi.diet yapmistim.ki iswec gibi agir bi diet deil.haftada 3 kg wermistim.simdi iswecle haftada 3 u zor weriorum arti spor olmasina ramen

oyy yerimm seni beenn gören de kaç yaşında sanıcak

burdayımmmm gitmedim bir yerlere canım yazdıklarını okuodum şimdi öyle hırsla yazmışsınki insana kendine ne yapıosn dedirio son 18 günüm kaldı ne yapacagımı şaşırdım bir şey sevindirio bir şey okuorm üzülüorm nasıl yol alsam bilmiorm ama bugün 3 günüm ve devam edecegim herşey olduguna varır 3de verse 5 deversem burada kalıp başarmayaa çalışacagım

bende bu diyeti bir donem uygulamıstım ancak 7 gun yapabildim,insanı sersemlestırıyor.ardından verilen kılo kalıcı olmuyor hemem alıyorsunuz.ben 3 kilo vermıstım sonrakı hafta aynen aldım,tavsiye etmem

bende bu diyeti bir donem uygulamıstım ancak 7 gun yapabildim,insanı sersemlestırıyor.ardından verilen kılo kalıcı olmuyor hemem alıyorsunuz.ben 3 kilo vermıstım sonrakı hafta aynen aldım,tavsiye etmem

ne sekilde kilo werirsen wer,korumaya calismazsan geri aliosun.ben uste de yazdim.dietisyenle werdiim kiloyu bile sporu birakir birakmaz aldim.o yuzden bole seylere itimat etmiorum kendi adima.
Melikecim uzulme.ne wersek kar

ne sekilde kilo werirsen wer,korumaya calismazsan geri aliosun.ben uste de yazdim.dietisyenle werdiim kiloyu bile sporu birakir birakmaz aldim.o yuzden bole seylere itimat etmiorum kendi adima.
Melikecim uzulme.ne wersek kar

Kizlar bu arada bgn ilk kez siwil giyindim sirtimin gobegimin simitlerimin inceldigini farkettim,3 hafta once giyemedigim bi tshirt umu suan gururla giydim.bu bana buyuk moral oldu.bu callan etkisi mi yoksa werdigim 3 kg mu bilmiorum ama bu bana ii geldi.ben kacar opuorum hepinizi

hiç terkedermiyim sizi. siz olmasanız ben bu diyeti başaramazdım kızlar. 2 gün bozmuştum kesin. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…