Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

canım regl dönemin falan yaklaşıosa ondan olabilir benim yaklaşıo mesale biz devam edelim illaki sonucu görecegiz:)

kızlar az öncede yazdım aama yinede söyleyeyim benim merak ettgim birşey vardı bu diyet sonunda incelme olacakmı vucutta yoksa sadece tartıdamı oynama olcak bunu anlamak için ölçtm belimi kolumu bacagımı :)ölçülecek nere varsa bittiğinde 13 gün başlangıçtaki ve bitişteki ölçüleri yazacagım hep birlikte görücez su kas mı giden yoksa yaglarda gidip vucüt incelimiyor mu:)kahvemi içiorm şu anda keyfle

incelicek tabi canim. ben bir beden oynama bekliyorum. zaten 5 kilo bir bedene tekabul ediyo bende. 5 kilo vericem kesin.

bi de dun gece kacamak yaptim malesef. ustelik evde muffin falan vardi ama onlardan yemedim, babaanneler gibi hurma ve findik yedim :) ama diyeti bozmuyorum bugun ikinci gunum diye kabul ediyorum ve 1 saat daha bisiklet ekliyorum sporuma bugun. 1 saatte 250-300 kalori yakiyorum, heralde ondan fazla yememisimdir.
bugun hedefim toplam 1000 kalori yakmak. biraz imkansiz gibi ama yarina baya bi sikilasmis olurum eger yapabilirsem, baya fark eder

istedikten sonra herşey olur canım önemli olan kafada bitirebilmek.kaçamak yaptın diye iyiki bırakmamışsın iremcim ben o hayı yaptım pişmanda oldum sporu artırıp devam etmek telafisi olur:)inş. 1000 kalori yakabilirsin gönlünce olur

ben de cok yapiyorum onu, hatta kilolarimin en buyuk nedeni, "tamam bugun de rejim yok, yarin basliycam bugun hazir bozmusken butun dunyayi yiyim" demem bu sefer tuttum, 200 kalori aldim diye 2000 kalori daha almama gerek yok diyebildim.
bi de cok guzel bi soz okudum, demisler ki; nasil olsa rejim bozuldu diye bir suru sey yemek, telefonunu yere dusurunce nasil olsa dustu diyip ustune basarak kirmaya calismaya benzer

di mi :) komik bi de tam yaptigimiz sacmaligi anlatiyo :) o zaman her "nasil olsa rejim bozuldu" dedigimizde, kendimizi telefonumuzu ezerken hayal edelim, ayni sey. o kadar mal olmus oluyoruz aslinda yani

Eki Görüntüle 466958 kızlar sayfamızla alakası yok ama ben saçımı kuaförde bu renk yaptırmak istiorm 10 gün sonra ama rengin hangi kızıl tonu oldugunu bulamadım sizin fikrinz varsa yardımcı olurmusunuz kızıl renk saç sayfasında paylaştım yardımcı olmadı kimse bende size sormak istedim

Doğru beslenerek kilo almadan kas yapın… Newsmax haber sitesinin sağlık editörü Sylvia Hubbard kilo almadan kas yapmanızı sağlayan 8 “süper besini” sıraladı.

* Yumurta: Kırmızı etten bile daha fazla protein bulunduruyor.

* Badem: Kasların güçlenmesi için gerekli alfa-tokoferol bakımından zengin.

* Somon balığı: Yeni kaslar oluşturulmasını sağlayan proteinlerden normalden 2 kat daha fazla bulunuyor.

* Yoğurt: Kasların gelişmesi için gerekli olan karbonhidrat ve protein yoğurdun içinde fazlasıyla mevcut.

* Kırmızı et: Kas oluşumu için vazgeçilmez olan çinko ve demir içeriyor.

* Zeytinyağı: Kasların zayıflamasını, içerdiği E vitaminiyle engelliyor.

* Su: Kasların yüzde 80′inin sudan oluştuğunu söylemek bile yeterli.

* Kahve: Uzmanlar kafeinin kasların harekete geçmesi için ne derece önemli olduğunu belirtiyor.

kızlar bu diyette neredeyse hepsi var.....:)

şarap kızılına benziyor tatlım kızılın her tonunu kullanmış birisi olarak en çok ona benzettim

sarap kizili ya da ask alevi olabilir cnm.kuafore boyatcaksan kuafore goster resmi yapsin,kendin boyucaksan extra kizillastirici kat boyanin icine

kızlaaaaar nerdesiniz:) çok güzel bişey oldu:)

noldu cok merak ettim.

benim 2. gunum bitti kizlar spor yapamadim cunku kondusyon bisikleti kardesimin odasinda, o da bugun evde. benim de canim istemedi. bi de aksam et yemek istemedim karpuz uzum peynir yedim. baya bi degistirmis oldum ama hala kendimi isvec diyetinde kabul ediyorum :) yarin da menude yazandan biraz fazla yerim, hic doyamiyorum cunku. ilk uc gune boyle izin verdim kendime. sonra tam olarak siki sikiya uyucam butun kurallara. bi de 3. gunden sonra menudeki meyveleri cikaricam ben, hic bi sekilde seker almiycam 10 gun boyunca. oyle daha hizli kilo veriyorum cunku. ne diyosunuz, cok fazla mi degistirmis oldum?

ayrica bu demektir ki oraden cok guclu, cunku reglin onceki gunlerinde ben hayatta rejim yapamiyorum. bu sefer isvec regl oncesine denk gelicek buyuk sinav benim icin, tebrikler

ahaha harika :)gozun aydin cnm:) keske senin basina gelen bnm de basima gelse,bnm.regl olmam imkansiz daha yeni.bitti ztn.ama su siskinligim gitmior tartidaki gercekrakami goremiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…