günaydın kızlar ben de 92.2 yken 93.2 oldum birşeyde yemiyorum sporda yapıyorum ama şişkinlik galiba benimkide bakalım yakında belli eder kendini melike umarım başarırsın canım bu sefer çok azimli gördüm seni...
kızlar az öncede yazdım aama yinede söyleyeyim benim merak ettgim birşey vardı bu diyet sonunda incelme olacakmı vucutta yoksa sadece tartıdamı oynama olcak bunu anlamak için ölçtm belimi kolumu bacagımı :)ölçülecek nere varsa bittiğinde 13 gün başlangıçtaki ve bitişteki ölçüleri yazacagım hep birlikte görücez su kas mı giden yoksa yaglarda gidip vucüt incelimiyor mu:)kahvemi içiorm şu anda keyfle
incelicek tabi canim. ben bir beden oynama bekliyorum. zaten 5 kilo bir bedene tekabul ediyo bende. 5 kilo vericem kesin.
bi de dun gece kacamak yaptim malesef. ustelik evde muffin falan vardi ama onlardan yemedim, babaanneler gibi hurma ve findik yedim :) ama diyeti bozmuyorum bugun ikinci gunum diye kabul ediyorum ve 1 saat daha bisiklet ekliyorum sporuma bugun. 1 saatte 250-300 kalori yakiyorum, heralde ondan fazla yememisimdir.
bugun hedefim toplam 1000 kalori yakmak. biraz imkansiz gibi ama yarina baya bi sikilasmis olurum eger yapabilirsem, baya fark eder
Eki Görüntüle 466958 kızlar sayfamızla alakası yok ama ben saçımı kuaförde bu renk yaptırmak istiorm 10 gün sonra ama rengin hangi kızıl tonu oldugunu bulamadım sizin fikrinz varsa yardımcı olurmusunuz kızıl renk saç sayfasında paylaştım yardımcı olmadı kimse bende size sormak istedim
kızlaaaaar nerdesiniz:) çok güzel bişey oldu:)
Eki Görüntüle 466958 kızlar sayfamızla alakası yok ama ben saçımı kuaförde bu renk yaptırmak istiorm 10 gün sonra ama rengin hangi kızıl tonu oldugunu bulamadım sizin fikrinz varsa yardımcı olurmusunuz kızıl renk saç sayfasında paylaştım yardımcı olmadı kimse bende size sormak istedim
kızlaaaaar nerdesiniz:) çok güzel bişey oldu:)
noooldu catlarim wala
regl oldum :)))) diyeceksinki buna niye bu kadar sevindin. birincisi bu şu anlama gelir; sabah tartıdaki 82.6 gerçek kilom değilmiş. reglinin verdiği şişkinlikle birlikte o kilo:)
ikincisi 6 günlük bir isveç daha yapabilicem :)
regl oldum :)))) diyeceksinki buna niye bu kadar sevindin. birincisi bu şu anlama gelir; sabah tartıdaki 82.6 gerçek kilom değilmiş. reglinin verdiği şişkinlikle birlikte o kilo:)
ikincisi 6 günlük bir isveç daha yapabilicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?